Темата беше като ревне некой за хороскоп, трябва ли да му правим или да го пращаме при астролози, дето ще му искат пари.
Аз примерно схващам най-добре солари и синастрии най-отгоре.
И не е имало случай някой да ме помоли да му хвърля едно око и аз да не съм го правила.
А това, че си чувал фразата, още не значи, че си ми казал откъде идва тая фраза. Ми може да я е измислил някой писател от рода на българските "интелектуалци", дето сега се гаврят с мюзик айдълите. Като седне оня дебелият, дето изглежда като горила и е неприятно човек да го гледа, оная с джуките от силикон колко средно голяма цица, и почнат да се гаврят с кандидатите.
Чакай бе, кой си ти и с какво самочувствие си седнал да се гавриш? Аз и на двамата не им знам името, а на мацето само джуките са му интересни, на фона на един Андреа Бочели примерно кои са тия тулупи и отде го вадят това самочувствие?
Та - фразата я е рекъл некой льольо като тия и е станала извечна истина, никога неподлагана на съмнение.
На теб какъв точно ти е мирогледа, че толкова ти пасва тая мисъл, и само заради това ли я цениш? Аз пък използвам идеи и мисли, които съм подложила преди това на проверка, щото кой го знае и текущият ми мироглед къде ще ме заведе в какви тъмни дебри.