Здравей Гост

Харесването в синастрията

• 140 Отговора
  • 58283 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Харесването в синастрията
« Отговор #100 -: Март 16, 2011, 02:38:43 am »
Дани, девойчето се развива по-бързо отколкото приятелките й. Четери години за нейната възраст не са чак толкова много. И аз като бях млада не си падах по съученици. То с тоя тригон в радикса ми - Венера/Сатурн няма и как да е така.  :blink:

« Отговор #101 -: Март 16, 2011, 03:19:37 am »
Марая, съжалявам, ще я изтрия, но не мога да направя компютърна синастрична карта, защото нямам часа на раждане на момчето
 :thinking:

*

Divna

• 2478
« Отговор #102 -: Март 16, 2011, 03:22:31 am »
Дани, когато часът на раждане е неизвестен се слага 12:00 АМ.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #103 -: Март 16, 2011, 03:23:11 am »
Марая, съжалявам, ще я изтрия, но не мога да направя компютърна синастрична карта, защото нямам часа на раждане на момчето
 :thinking:

Качи и двете карти в натални карти - практикум... ;D
Сложи на момчето час , така , че да пасне слънцето с асц-то...и горе-долу ще придобием представа...
Другия вариант е 0* на овен за асц...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #104 -: Март 16, 2011, 03:25:10 am »
Благодаря, Дивна... наистина не знаех, опитвах, но не ставаше и за това качих двете карти. Сега ще направя.
 :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Март 16, 2011, 03:25:38 am »
Доста властен тип ми изглежда тоя, гледа под лупа, но самият си пада малко егоцентрик.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #106 -: Март 16, 2011, 03:43:22 am »
Готово, по съвета на Марая сложих АЦ на 0* овен, защото не намерих опцiя за 12. 00 AM
 :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Март 16, 2011, 03:50:08 am »
Сатурн и луна , слънце и възел....Стабилна работа... ;D Търкулнало се гърнето намерило си похлупака... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #108 -: Март 16, 2011, 03:55:59 am »
Много силна синастрия. Ще стават нещата дълбоки тук и за двамата.

« Отговор #109 -: Март 16, 2011, 04:09:12 am »
Blagodarq vi ot syrce momi4eta!!!! Strahotni ste!!! :88: :58: :kissd: :kissd: :kissd:

Re: Харесването в синастрията
« Отговор #110 -: Февруари 10, 2012, 01:25:27 pm »
мога ли да помоля знаещите да погледнат тази синастрия ..... Ще съм ви много признателна Благодаря .Мъжа е в синьо , жената в червено . Отново благодаря на включелите се .

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Февруари 10, 2012, 01:37:08 pm »
мога ли да помоля знаещите да погледнат тази синастрия ..... Ще съм ви много признателна Благодаря .Мъжа е в синьо , жената в червено . Отново благодаря на включелите се .

Има голям потенциал в синастрията. Обаче Луната в Овен доста ще трябва да балансира, което не виждам как ще стане при една кардинална Луна. може да се разбунтува някой ден. но тригонът със Сатурн я държи здраво, така че връзката ми се вижда продължителна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #112 -: Февруари 10, 2012, 01:39:03 pm »
изключителен магнетизъм; силно кармична връзка; и двамата се опитвате да надделеете, дори да променяте другия; не е желателно да вървите в тази посока, защото може да доведе до силни междуличностни сблъсъци;
привличане от пръв поглед, поне от страна на единия; много възбуда и вълнение, но не е изключено да преживеете и внезапни многобройни раздели, последвани от също толкова събирания. може би нещо необичайно има във връзката ви или запознанството; много, много страст  :blink: 

« Отговор #113 -: Февруари 10, 2012, 02:46:10 pm »
Чета,че сте писали за аспектите Плутон-Слънце. А важи ли за Плутон-Луна?  :-\  В случая в синастрията има огледален аспект.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Grace

• 2257
« Отговор #114 -: Февруари 10, 2012, 03:03:43 pm »
огледалния съвпад е от изключително значение.
опозицията с Луната е труден аспект, особено за човека с Луната; може да доведе до разногласия и трудности по семейните дела при едно съвместно съжителство, че дори и проблеми в секса не са изключени.

*

Uran

• 6041
« Отговор #115 -: Февруари 10, 2012, 04:16:03 pm »
Mного борба за "власт", доминиране има в тази синастрия. Страстта трябва да е изпепеляваща- Такава ли е?

« Отговор #116 -: Февруари 10, 2012, 04:45:10 pm »
опозицията с Луната е труден аспект, особено за човека с Луната; може да доведе до разногласия и трудности по семейните дела при едно съвместно съжителство, че дори и проблеми в секса не са изключени.

Извинявай,аз забравих да напиша,че става въпрос за съвпад в синастрията с моя мъж, моя Луна съвпад негов Плутон и Луна, И негов Плутон съвпад с моята Луна и Плутон.

*

Grace

• 2257
« Отговор #117 -: Февруари 10, 2012, 04:52:19 pm »

Извинявай,аз забравих да напиша,че става въпрос за съвпад в синастрията с моя мъж, моя Луна съвпад негов Плутон и Луна, И негов Плутон съвпад с моята Луна и Плутон.

има ли силно привличане между вас? много интензивни емоции събуждате един в друг. ти кажи как се проявява, може да върви от едната крайност в другата. и е от особено значение, защото е огледален.

« Отговор #118 -: Февруари 10, 2012, 05:02:57 pm »
То Луните са в различни знаци. Сега ще си изтрия нещо от горния пост... Направо го изтрих целия, защото изводите бяха базирани на несъществуващи аспекти. Твой Плутон е в широк съвпад с негова Луна (но той има натално този аспект), а негов Плутон не е в съвпад с твоя Луна. Но негов Марс попада върху Луната ти - ето това е още един източник на експлозивно физическо привличане. Другите са: твой съвпад Венера/Марс в тригон с негов Слънце/Уран - това е силна симпатия, физическа съвместимост, тръпка на макс и твой Юпитер в тригон с негов Марс. Нямате мажорни аспекти между светилата, но стихиите, в които се намират, си взаимодействат добре - твоето водно Слънце с неговата водна Луна и въздушната ти Луна с огненото му Слънце. Въпреки това точният квинкокс между Слънцета ви може да създава дисбаланса, за който говориш - че сте на различни вълни. Квинкоксът обикновено се тълкува като нужда от адаптация един към друг, хармонията не идва от самосебе си. А емоционално, че не сте на една вълна, може би се дължи на това, че Луните ви се намират в съседни знаци, т.е. нямат мажорен аспект помежду си.
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 05:12:40 pm от Mirabella »

« Отговор #119 -: Февруари 10, 2012, 05:05:54 pm »
Качвам синастрията ако може да я погледнете,ако не ви затруднявам.За привличане,в началото да. И двамата в началото се опитвахме да се ограничаваме взаимно и едновременно всеки държеше на свободата си. Иначе никога не сме на една емоционално,разминаваме се  :blink: