Здравей Гост

Харесването в синастрията

• 140 Отговора
  • 58284 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Харесването в синастрията
« Отговор #120 -: Февруари 10, 2012, 05:11:18 pm »
Цитат
Иначе никога не сме на една емоционално,разминаваме се 

ей това е от квадрата Луна / Венера.

а привличането - със съвпада Марс/Луна ... какво значи " в началото"... само ?  ;)

« Отговор #121 -: Февруари 10, 2012, 05:14:01 pm »
Ми първата 1-2 години, сега ще станат 7г като го видя не ми се разтреперват колената  ;D ;D ;D Сега за сметка на пеперудите в стомаха си довършваме изреченията.Дори на няколко пъти като започне да говори за нещо аз го казвам,а няма как да знам за това нещо например.Като телепатия  :-\ ;D
« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 05:48:45 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #122 -: Февруари 10, 2012, 07:09:25 pm »
Май няма точно подходяща тема, затова ще питам тук. Интересуват ме квинтилите и биквинтилите, знам, че са "творчески" аспекти и в натала показват афинитет към изкуството и подобни  :P, но какво означават в синастрия и добри или лоши са?
Моето Слънце/1 дом в биквинтил с негова Луна/7 дом ; моята Венера/2 дом в биквинтил с неговото Слънце/8 дом - как се тълкува това или така единично не може, и са важни останалите аспекти?
Знам, че не са мажорни и е възможно да не оказват никакво влияние, но това ми се наби в очите, а и се засягат светилата. :) Дали е възможно с такъв човек да си въздействаме някак ... вдъхновяващо и стимулиращо, понеже той се занимава с фотография, а аз много се увличам по това, знам, че мога да науча много от него?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #123 -: Февруари 27, 2012, 02:06:29 pm »
момичета благодаря , много съм боса в тази тема  и се извинявам предварително . Stella поне знам че твоя отговор е за мен , благодаря ти още веднъж.Grace
Цитат
изключителен магнетизъм; силно кармична връзка; и двамата се опитвате да надделеете, дори да променяте другия; не е желателно да вървите в тази посока, защото може да доведе до силни междуличностни сблъсъци;
привличане от пръв поглед, поне от страна на единия; много възбуда и вълнение, но не е изключено да преживеете и внезапни многобройни раздели, последвани от също толкова събирания. може би нещо необичайно има във връзката ви или запознанството; много, много страст   
предполагам е за мен коментара - да има много страст .привличане от пръв поглед от моя страна нямаше , мисля че е от негова .Има много вълнение и възбуда и от двамата . И наистина се опитваме да се променяме взаимно. Необичайното за което споменаваш е може би това , че има желание за връзка , но няма възможност за такава /по точно за пълна връзка /
 Уран -ако питаш мен
Цитат
Mного борба за "власт", доминиране има в тази синастрия. Страстта трябва да е изпепеляваща- Такава ли е?
  борба за власт незнам дали има но за страстта си на 110 %
Мен ме интересуваше по скоро продължителността на тази връзка ....Много ви благодаря момичета стархотни сте.

« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 02:12:21 pm от venera in skorpion »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #124 -: Февруари 27, 2012, 02:48:47 pm »
Според мен ,чистото харесване между хората,се дължи на тригоните между венерите :blink:

Нещо като,"абе този ми е симпатичен(а),без да знам защо" ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #125 -: Февруари 27, 2012, 02:50:33 pm »
Качвам синастрията ако може да я погледнете,ако не ви затруднявам.За привличане,в началото да. И двамата в началото се опитвахме да се ограничаваме взаимно и едновременно всеки държеше на свободата си. Иначе никога не сме на една емоционално,разминаваме се  :blink:

Тр. Сатурн ви тества в момента и двамата.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #126 -: Февруари 27, 2012, 02:53:06 pm »
Според мен ,чистото харесване между хората,се дължи на тригоните между венерите :blink:

Милки, Венера не е от тия със "затворените очи". Тя знае защо харесва. Свързва се с ценностната ни система.

« Отговор #127 -: Февруари 27, 2012, 03:13:11 pm »
Качвам синастрията ако може да я погледнете,ако не ви затруднявам.За привличане,в началото да. И двамата в началото се опитвахме да се ограничаваме взаимно и едновременно всеки държеше на свободата си. Иначе никога не сме на една емоционално,разминаваме се  :blink:

Тр. Сатурн ви тества в момента и двамата.  ;)

Той от няколко месеца ни е почнал и с тази ретроградност ще ни разкаже играта  ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #128 -: Февруари 27, 2012, 03:26:35 pm »

Венера не е от тия със "затворените очи". Тя знае защо харесва. Свързва се с ценностната ни система.

Нямаме нужда от очи по Луната:)

Там нещата като отидат към съзнанието, може да се случи  да се питаме с кой акъл сме харесвали това или онова:)

« Отговор #129 -: Февруари 27, 2012, 03:28:16 pm »
А какво ще кажете за Марс при мъжа опозция с Венерата при жената?  ;) :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #130 -: Февруари 27, 2012, 03:42:51 pm »

Венера не е от тия със "затворените очи". Тя знае защо харесва. Свързва се с ценностната ни система.

Нямаме нужда от очи по Луната:)

Там нещата като отидат към съзнанието, може да се случи  да се питаме с кой акъл сме харесвали това или онова:)

И да си "полеем" Луната наподобаващо.  ;D  Моята скорпионската Луна знае как да плаче, и да плува, за да излезе от тинята, в която отвреме навреме потъва.

*

Divna

• 2478
« Отговор #131 -: Февруари 27, 2012, 03:53:17 pm »

Силно сексуално привличане.  :blink:

« Отговор #132 -: Февруари 27, 2012, 03:59:36 pm »

Силно сексуално привличане.  :blink:

аз мислех,че само при положителните аспекти въжи и се чудх дали е същото и при напрегнатите аспекти,благодаря ти Дивна  :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #133 -: Февруари 27, 2012, 04:25:46 pm »

Милки, Венера не е от тия със "затворените очи". Тя знае защо харесва. Свързва се с ценностната ни система.
Казах го от опит.
Но просто за "харесване", "Симпатии",не за сексуално привличане.Просто човека ти е приятен и ти на него.

« Отговор #134 -: Август 23, 2012, 10:18:55 am »
Здравейте :) Какво може да кажете по тази синастрия. Има ли поненциал ? на момчето съм писла, че е роден в 12:00 защото не му знам точният час. Моите планетки са във вътрешняит кръг. Мерис Предварително! :))  :wub:

« Отговор #135 -: Август 24, 2012, 07:20:25 pm »
Защо единият СЛВ има R?  :lol:
Възможно ли да се движат и в двете посоки?

« Отговор #136 -: Август 27, 2012, 09:38:08 am »
Моят е ретрогарден така си знам, че е от край време...

« Отговор #137 -: Август 27, 2012, 11:12:00 am »
В инернет пише за True и Mean Nodes.  -The Mean Node is always retrograde. The True Node may occasionally be direct.
Има разлика в изчисляването им.

« Отговор #138 -: Август 27, 2012, 03:51:08 pm »
не знам, не ъсм толкова запозната. Аз имах запитване на синастрията, ако там можеш да изкажеш мнение ще съм благодарна :)  :rolleyes: :-[

« Отговор #139 -: Август 27, 2012, 06:13:21 pm »
Далече съм аз. Но тук има хора, които могат да ти помогнат  ;)