Здравей Гост

МОЛЯ ВИ

• 75 Отговора
  • 12343 Прегледи
Re: МОЛЯ ВИ
« Отговор #20 -: Септември 18, 2008, 11:35:25 pm »
Открих си проблема в настройките на лятното и зимното часово време ,но докато ми мине и това през ума са препотих няколко пъти ;D , а за момчето съм въвел вместо 23  януари дата 13 и се тръшкам от сума време :( ;D ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 12:03:53 am от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #21 -: Септември 18, 2008, 11:45:17 pm »
Aurora Borealis,  между другото с кои програми работиш?
Сори за този въпрос ,че е извън темата,но ми е любопитно :-[ :(

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #22 -: Септември 19, 2008, 07:51:18 am »
ЕЙ,Док бая си се измъчил с мойте хороскопи,мерси много,и сега като си ги отворил,според теб съвместими ли сме аз и приятеля ми,според хороскопиъе има ли такава тенденция постоианно да се караме и разделяме но въпреки това непрекъснато да се събираме пак :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Септември 19, 2008, 09:49:54 am »
Искам само да спомена нещо, не пропускам да го казвам това специално за Сатурн в 5. Не за друго, защото той не е достатъчно условие да си мисли човек, че няма да има деца. Баща ми е със Сатурн в 5. Ние сме две деца, а родителите ми са можели да имат и още. Просто той е строг, отговорен и суров към децата си. Ето това също е проявление на Сатурн в 5, нали?
Нали момичето има също Юпитер и Луна в 5? Юпитер като се има предвид каква планета е, дава изобилие. Може и повече деца да има даже. Както Аурора е посочила проблематични Луна и Венера ... ако желанието за деца обаче го няма и тях няма да ги има, макар че дори и тогава е възможно. Знам такива случаи. Детето се появява без да си го планирал и искал и узряваш принудително.
И като цяло така на един или два аспекта не може да се съди по толкова важни въпроси, наистина. Не е хубаво да се тръгва с една или друга нагласа по основни теми в живота.

Аз пък какво ми стана, че така се разписах незнам. Добро утро!  :)     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Септември 19, 2008, 10:03:41 am »
Ами транзитира му през 5 дом и в момента е в самото начало

Твоят възлюбен по рождение си има Сатурн в пети дом от рождената си карта. Казано с други думи предстои му да преживее сатурново възвръщане в 5-ти дом, но след като Сатурн навлеве във Везни -след 2,3 години) Това е период на съзряване. Засега обаче Сатурн ще направи съвпад с неговата Луна. Вероятно се е променил  и може да ти изглежда малко студен, та затова си луднала така. А този съвпад си води до сериозни депресии, в най-добрия случай - до емоционална изолация. Не се учудвай, ако приятелят ти реши да се поотдръпне малко, прояви търпение и разбиране...и никаква ревност, че това само ще усложни нещата (Имаш Марс срещу неговата Венера ) ;D

« Отговор #25 -: Септември 19, 2008, 10:18:30 am »
Цитат
Aurora Borealis,  между другото с кои програми работиш?
Сори за този въпрос ,че е извън темата,но ми е любопитно
И на мен ми е любопитно-може би трябва да отворим друга тема,за да споделим опит.Аз работя с Astro 5:40-американска програма.Какво ще кажете за нея-понякога имам отклонения от това ,което ми дават българските сайтове като позиция на асцендент например.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #26 -: Септември 19, 2008, 10:27:23 am »
Sunrain,аз нямам Юпитер и Луна в 5,моя Юпитер по рождение е в 7дом,а луната ми е в 6 дом :) Благодаря че толкова подробно ми разяснявате,дори и с примери ;)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #27 -: Септември 19, 2008, 10:29:54 am »
А какво означава,че имам Марс срещу неговата Венера  :-[

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #28 -: Септември 19, 2008, 11:12:45 am »
Ехо  :) избутаха ми темичката назад и се притесних да не ме забравите :o

« Отговор #29 -: Септември 19, 2008, 11:32:40 am »
ЕЙ,Док бая си се измъчил с мойте хороскопи,мерси много,и сега като си ги отворил,според теб съвместими ли сме аз и приятеля ми,според хороскопиъе има ли такава тенденция постоианно да се караме и разделяме но въпреки това непрекъснато да се събираме пак :)
Щом сте заедно значи се съвместявате :P, а синастрията дава отговор на въпросите кой как възприема партньора и какви очавания има за него.
Никой не може да ти отговори  на 100 % какво ще излезе от една връзка. Гледал съм идеални синастрии на мои познати ,които се допълваха перфекто ,другия метод на проверка на картата /композит / също потвърждаваше синастрията . Правих и проверка на събитията ,които им предстоят ( да ме извинят колегите ,че не ползвам астрологичен жаргон по разбираеми причини) и на двамата им предстоеше сватба в един и същ период ,проверката за деца доведе до същото и накрая бах убеден ,че ще са заедно ,но ударих на камък.
Двамата се ожениха с разлика от два дена за различни партньори ,а децата им са родени през един месец.
Затова те предупреждавам ,да не си правиш прибързани изводи от нещата ,които ще прочетеш . В живота сами изграждаме пътя си ,а както Aurora Borealis  ти спомена ,много е важно да опознаеш собственото "АЗ"  какви качества носи  от какво се нуждае  и т.н. за да прецениш дали си в състояние да бъдеш с определен партньор до теб. Другото ,което загатна е че си склонна към нереални представи ,което е представено от съвпада на Луна с Нептун ит.н.

П.п ще гледам днес да ти напиша нещата по синастрията , но зависи от свободното ми време кога ще смогна да го направя.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #30 -: Септември 19, 2008, 11:41:38 am »
Eeeee,Dok стращен си,мерси много,не вярвах честно казано че някой ще се нагърби да ми помогне,а ми е много интересно,а като чета литеретура не мога сама да определя как се измерват тези градуси как се определя кое е опозиция на другото,кое е тригон и т.н.,обурках се тотално и затова рещих да пиша тук,понеже съм проверявала за професионални хороскопи но цените са наистина по големи от това което бих могла да отделя в момента,та затова предложих тук някой да ми погледне някой неща срещу заплащане,тъй като метнах че след като неискам пулен хороскоп,ще ми излезе по-евтино,исках само някой неща,защото не мога да определя с приятеля ми в крайна сметка добре ли е за нас да сме заедно или не чак толкова,от дже години сме заедно но с тста сблъсъци и караници,но пък когато сме ОК,мн си се обичаме,поне аз него :P

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Септември 19, 2008, 01:19:34 pm »

Това означава, че твоят Марс в Рак е в опозиция на неговата Венера в Козирог. Този аспект внася много страст и силно сексуално привличане, но в случая жената е активната страна. Може да има и ревност тук, тъй като Слънцето на жената е също в опозиция на Венера на мъжа- може понякога да се дразниш от неговите маниери в обществото.

По отношение на сходствата:
1. Венера в Козирог (мъж) е съвместима с Венера в Телец (жена)- много добре си пасвате в социални ситуации и двамата ухажвате по съвместим начин, имате сходни представи за еротика, сходни възприятия за изкуството, етиката и естетиката.

2. Сходни сте в емоционално отношение: Луна в Дева (мъж) подхожда на Луна в Козирог (жена). Луните са много важен елемент в синастрията, тъй като показват способността ви да живеете заедно и да обитавате общо пространство, без да се дразните от привичките и настроенията на другия.

3. Слънце в Рак (жена) е съвместимо с Луна в Дева (мъж) - още един аспект, който е подходящ за съвместно съжителство.

4. Неговата Луна в Дева е в тригон с твоя Нептун в Козирог - духовен аспект, силно чувство на емпатия и пасивна възприемчивост към душевните вибрации на другия.

5. Юпитер (жена) в съвпад с Меркурий във Водолей (мъж) - този аспект дава добра комуникация, разширява мисловните способности на мъжа и създава много оптимистично мислене. ти подкрепяш неговите идеи, а той успява да изрази с думи прости, твоите абстрактни представи.

6. Юпитер (жена) в съвпад с Марс във Водолей (мъж) - сексуалната енергия на мъжа е изключително градивна под въздействието на твоя Юпитер. това е в известен смисъл платоничен аспект, защото ти му помагаш да насочи своето его в съзидателни области. Той ще се чувства щастлив да се изразява, чрез действие в твое присъствие. този аспект подпомага себереализацията на мъжа. В същото време ти ще виждаш своите идеи реализирани на практика, чрез енергията на неговия Марс.

Споровете може да идват от принципни различия в мисленето:
1. Твоят Меркурий в Лъв е в тригон с Уран в Стрелец в твоята натална карта. Ти имаш нестандартно мислене. Неговото Слънце във Водолей е в опозиция на твоя Меркурий в Лъв, но би трябвало да си подхожда с Уран в Стрелец (въпреки, че не образува аспект с Уран). Опозицията дава спорове.
2. Меркурий в Лъв е в опозиция на Меркурий във Водолей. Въпреки, че аспектът е извън допустимата орбиса тук ще има известно противопоставяне на умовете. Ето оттук идва усилената комуникация и стремеж към това да остоявате своята гледна точка. това обаче дава възможност на всеки да види позицията другия и да я вземе в предвид.

В синастрията всеки аспект на Меркурий е добре дошъл и по-добър от никакъв. Ако няма аспекти - имаме твърде вяло общуване. При негативни аспекти - спорове и противопоставяне, при позитивни - плавно разрибателство.

Аспекти за дълготрайност:
За съжаление аспектите за дълготрайност на връзката, които забелязваме в тази карта са всичките негативни. Всеки ще трябва да си научи кармичните уроци. Тук се отнасят аспектите на Сатурн и Плутон.

1. Мъжът има съвпад на Юпитер със Сатурн във Везни. Изключително равновесие между оптимизъм и самоконтрол, между силите на разширението и ограничението. Този съвпад образува тао-квадрат със съвпада Слънце/Марс в Рак на жената (енергия, динамизъм), а също и със съвпада Луна/Нептун в Козирог при жената. (духовност, пасивност). От къде идва най-голямата трудност. Жената няма нито една планета във въздушен знак - май, май не си много контактна и компаниите не ти липсват. Везни, (а донякъде  и Водолей) са елитарни, държат на социалното положение, връзките и контактите, на приятелите. За теб първият урок ще бъде да се научиш да разширяваш социалната си среда, извън работата и възпитанието на децата (Луна, Нептун в 6-ти дом) и да жертваш уединението си (Слънце, Марс в 12-ти дом).

2. Ще обърна внимание на 2 аспекта на Сатурн, които са огледални, значи имаме двойно подчертаване.

Сатурн на мъжа в квадратура с Марс на жената. Марс на жената в квадрат със Сатурн на мъжа. Този аспек го имам с моя приятел, но при нас са съвпади. Този аспект нагнетява страстта, като създава ограничения пред активността и сексуалната енергия на другия. И двамата ще действате на ниско енергийно ниво. Всеки ще се опитва да надскочи ограниченията, поставени от другия. Този аспект ще се преживее по-зле от теб. За него няма да има такъв проблем, защото твоя Юпитер е в съвпад с неговия Марс.

По-късно ще продължа, понеже сега съм на работа.. Чао засега.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #32 -: Септември 19, 2008, 02:07:19 pm »
Лелеееее Nebesna ,вълщебна си,повече не съм и мечтала,толкова подробно си разгледала и си описала в детайли йивота и отношенията на хора,които дори и не познаваш,незнам как бих могла да ти се отблагодаря!!!

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Септември 19, 2008, 02:40:16 pm »
Лелеееее Nebesna ,вълщебна си,повече не съм и мечтала,толкова подробно си разгледала и си описала в детайли йивота и отношенията на хора,които дори и не познаваш,незнам как бих могла да ти се отблагодаря!!!

Сега остава да ни кажеш къде грешим и къде познаваме (благодарение на астрологията). Но моля, те честно. Не се чувствай длъжна да ни ласкаеш. Някои от нещата няма да ти бъдат очевидни сега. Може да има някой спящ (дремещ) интераспект, който да трябва да се проработва след няколко години например. Често пренебрегваме някои недоразумения и трудности в отношенията, защото други проблеми са по-актуални и са на преден план в текущата ситуация... А това се определя от транзитите. Транзитните планети докосват чувствителни теми в синастричната карта - влияят едновременно и на двамата. Например наблюдавай знакът Овен. Кои планети транзитират през него. Те ще засегнат вашата Тао-квадратура между Рак, Везни и Козирог, превръщайки я в Голям кръст. Това ще са периоди на големи изпитания за връзката ви. Колкото по-тежка и по-бавна е планетата, транзитираща през Овен, толкова по-големи ще са изпитанията. Но скоро не се очертава тежка планета да навлезе в Овен. :) :) :)                       

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Септември 19, 2008, 03:04:58 pm »

Означава най-малкото силно привличане между двама ви. Предполагам го усещаш.  :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #35 -: Септември 19, 2008, 03:05:49 pm »
Oххх, стова последното тъкмо ме стресна жестоко,ама завършека на изречението ме успокои :)Ами къде грешиш и каде си права!???Ами,Небесна НАВСЯКЪДЕ си мнооого права,всичко каза както си е без да ни познаваш.Действително аз нямам абсолютно никаква нужда от никой друг освен от семейството ми и приятеля ми,дефакто ми е достатъчно да съм само с хората който обичам,нямама нужда примерно да излизам нон стоп по дискотеки и кафета безцелно с приятелки(допреди 2-3 години ми беше много приятно,не се прибирах по цели нощи и ми беше приятно),а сега това ме натоварва,когато седна някъде,аз просто с сядането почвам да мисля да ставам да си се прибирам,да се облека с домашни дрехи и да съм си вкъщи,не винаги,но когато нямам някакъв повод си предпочитам домашния уют :) Обратното е с него,пак си познала,Той много държи на приятелите и социалните си контакти(понякога имам чувство,че те са по-важни за него от семейството)супер непукист и на моменти абсолютно безчувствен което разконспирирах после е,че е добре прикрита чувствителност,но мен това не ме удовлетворява,знаете че жените обичаме малко по показна нежност и привързаност,а той ми казва "ми аз не съм такъв и няма да се променя" пък аз отговарям "как да не си такъв като аз като съм те взела в началото си бил точно такъв и такъв съм те искала":-[ Другото което идеално си познала е,че ние живеем много добре заедно,и никога не сме се карали докато съм била в тях,винаги всички скарвания при нас са ставали когато съм си била дошла замалко в нас(при наще,живеем близо и аз редувам,че да не ущетявам някой)Само не ми ахреса много това което си ми написала за негативните аспекти за трайността а връзката ни,това малко ме уплаши,иначе сме заедно от 2 години.Иначе и двамата сме големи инати и както казваш ти и двамата се опитваме да надскочим ограниченията поставени от другия-аз го ограничавам като изисквам да влага повече в серизоността му към мен,а той мен ме ограничава като ми отнема правото да имам нормална връзка,защото в повечето случай аз чувствам че изпълнявам ролята на по силния от двамата,а в същото време не е така и се чувствам сама.Tова е от мен по въпроса ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Септември 19, 2008, 03:12:03 pm »
Колкото по-тежка и по-бавна е планетата, транзитираща през Овен, толкова по-големи ще са изпитанията. Но скоро не се очертава тежка планета да навлезе в Овен. :) :) :)                       
Уран, 2011. А Уран си е доста напрежение и промени.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #37 -: Септември 19, 2008, 03:15:12 pm »
Ужас,ей сега ме хвана страх,за колко време ще се махне този уран и какво би могул д апредизвика,Да се разделим ли?И за кои ще е по тежук тоя Уран за мен или за него или общо

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Септември 19, 2008, 03:21:18 pm »
Мила, по-спокойно, де!!! Как сега ще тръгнеш да се разделяш, като държиш на този човек??? Това сериозно ли звучи, кажи ми. Вече ще си мълча, не съм искала да предизвиквам страх в никой. Че аз с моите си не мога да се справя ...

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #39 -: Септември 19, 2008, 03:25:47 pm »
Среснах се щото ние често се караме,ама се и сдобряваме и разделите ни не са ни с еотразявали зле на това после като сме си пак заедно,но имам чувството че усещаме по различен начин врузката ни,изглежда ми че той е доста повърхностен на моменти,а в други пук е много всеотдаен,но незнам... :o