Здравей Гост

МОЛЯ ВИ

• 75 Отговора
  • 12344 Прегледи
*

Nebesna

Re: МОЛЯ ВИ
« Отговор #40 -: Септември 19, 2008, 03:46:51 pm »
Среснах се щото ние често се караме,ама се и сдобряваме и разделите ни не са ни с еотразявали зле на това после като сме си пак заедно,но имам чувството че усещаме по различен начин врузката ни,изглежда ми че той е доста повърхностен на моменти,а в други пук е много всеотдаен,но незнам... :o

Повърхностен - да. За въздушните Водолей с Асцендент Близнаци това е типично. Моят приятел има такава комбинация. Но аз също съм с Луна и Слънце във Водолей, така че перфектно разбирам нуждата му от необвързаност и свобода. Повърхностен обаче не означава безотговорен. човекът има Сатурн във Везни и ще си държи на конвенционалните отношения...

Абе вие няма ли да се жените? Догодина Плутон влиза в Козирог и ще се запъти към съвпад с твоята Луна в 6-ти дом. Много често това означава бременност. Имай си едно наум. Ако не сте го планирали, се пази! Да не кажеш, че не съм те предупредила. ;)

А приятелят ти изглежда студен, понеже :
1. Въздушните знаци са хладни и безпристрастни (Слънце, Меркурий и Марс във Водолей, Юпитер и Сатурн във Везни);
2. Земните знаци не показват чувствата си (Луна в Дева, Венера в Козирог).
3. На приятелят ти му липсват планети във водни знаци - ето това вече е проблем. Може да се чувства неадекватно, когато става дума да интимна близост от такова естество. Затова ще иска всичко да изглежда неангажиращо. Не го притискай да си показва чувствата. Научи се да разпознаваш отношението му по дребните жестове на внимание.

Казано под секрет тази Венера в Козирог е много сладострастна и похотлива. И трудно изневерява. Марс във Водолей- тоя пък обича да експериментира в секса и обича разнообразието. ;D

« Последна редакция: Септември 19, 2008, 03:51:51 pm от Nebesna »

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #41 -: Септември 19, 2008, 03:53:57 pm »
Хехеех как ме зарадва с тоя Плутон за догодина,пук и знам че имама Юпитер в 7 дом по рождение и скоро и този транзитиращия ще ми влезе  в 7-ия дом,незнам дали така да го тълкувам,ами говорили сме си и за това,но не с конкретни дати,нали знаеш че и други фактори са от знчение,пък и това за забременяването много ме зарадва също,незнам защо (Може би заради Слънцето ми в Рак) от малка много искам да си имам бебе,и ако може да е сега веднага ;D,пък засщо и аз съм толкова чувствителна и обичлива,като и моята луна е в земен знак и то Козирог ::)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #42 -: Септември 19, 2008, 04:42:00 pm »
А кога горе-долу догодина плутон влиза Козирог,и когато стогне Луната в 6 дом как би се отразило.Тожа само за моя хороскоп ли е или за синастрията ни?

« Отговор #43 -: Септември 19, 2008, 08:26:26 pm »
Aurora Borealis,  между другото с кои програми работиш?
Сори за този въпрос ,че е извън темата,но ми е любопитно :-[ :(

Работя с Astro World Millenium - няма големи възможности, но пък затова има красив интерфейс. Той ми е достатъчен. Нали съм Везна  ;D

Другата програма, която използвам само заради прогресиите е Kepler 7. Бях я качила и тук в сайта.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #44 -: Септември 19, 2008, 11:24:10 pm »
Сега и аз да се отчета ;D. Като начало да погледнем  АСЦ,Твоят АСЦ попада в неговия трети дом ,което на простосмъртен език ще рече ,че той те е възприемал като по-малката сестричка ,от своя страна в началото на връзката,а ти си го възприемала повече като приятел ,макар в съзнанието си да си го виждала като потенциален партньор за брак и  женитба с него (това е представено от негов АСЦ в единадесети твой дом и неговото Слънце разположено в твоя седми дом ).
Неговата представа за теб е свързана със сексуален партньор ,което е показано от положението на твоята Луна разположена в неговия осми дом.
От положението на твоята Луна в наталната карта в шести дом в съвпадаща с Нептун показва ,че имаш малко нереална представа за себе си като жена. Виждаш се като жена ,която е подредена ,работлива със стабилни здравни навици,сигурно обичаш и домашни любимци,стараеш се да водиш здравословен начин на живот,голяма романтичка и т.н. Младежа от своя страна се вижда като свободолюбива личност вероятно е в голяма степен разпилян и непоследователен ,ескцентрик,авантюрист (това се разбира от разположението на слънцето му ) .

Съжалявам ,но съм толкова изморен ,че от четири часа се опитвам да напиша нещата смислено ,а едва си държа очите отворени . Моля те да ме извиниш ,но ще продължа утре ,когато съм отпочинал . Извинявай !
« Последна редакция: Септември 19, 2008, 11:31:40 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #45 -: Септември 20, 2008, 07:46:41 am »
Док,мерси много,много ми хареса описанието ти за нас двамата,и има  нещо такова че в началото го възприемах като приятел наистина,сега за него незнам той как ме възприел в самото начало,но за да се запознаем беше виновен той,били сме си комшии 2 години и аз никога не го бях виждала де,ама той си ме харесвал,впоследствие се оказа че на нащи смеийни прятели дъщеря им  егадже на неговия приятел с който живееха заедно тогава и той иа накарал да ни запознае и така.Ама сега сме жестоко скарани,наистина,незнам какво ще става :o

« Отговор #46 -: Септември 20, 2008, 01:41:19 pm »
За вашите отношения, важните неща са любов,приятелство,общите цели,деца,общите надежди,забавленията,романтиката .
При композит и комбин оста 5-11 дом е с най -много разположени планети в тях,което показва продължителни отношения основаващи се на любов и приятелство.

Имам един въпрос към САСС ,скарването около датата на рожденния ти ден ли беше?

« Последна редакция: Септември 20, 2008, 01:46:23 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #47 -: Септември 20, 2008, 02:05:23 pm »
Не скарването беше преди две седмици,около рожденния ми ден беше много хубави много се разбирахме,НО между 10 и 25 юни имахме разни премеждия,в смисул щях да го остава,но той не ми позволи :)

« Отговор #48 -: Септември 21, 2008, 02:05:20 am »
Когато едно синастрично Слънце попада в седми наш дом ,това означава ,че партньора успява да надделее над нашата воля. Това, мила САСС за теб означава ,че в случаите ,когато се карате, младежа винаги побеждава ,каквото и да направиш винаги става на неговото. Случва се понякога да изпитваш неописуемо раздразнение от държанието му ,без дори да можеш да си го обясниш.
Има едно типично изречение за жени в чийто седми дом е попаднало Слънцето на мъжа.
-Имам такова силно желание да му стана жена ,че то е по-силно от мен самата.
С неговия Меркурий попаднал в твоя седми дом, ти често предизвикваш спорове ,действаш му предизвикателно и той започва да се заяжда с теб до такава степен ,че тези спорове стават болезнени за теб и често се чудиш с какво си предизвикала подобно отношение.В комбинация с негов Марс който също попада в твой седми дом ,реакциите му са направо взривоопасни за теб ,и тъйкато Марс е планета на действието ,често след спорове е правил неща ,които ти си възприемала като агресия насочена към теб. Например да излезе някъде след скандал с теб и да се весели с приятели или преднамерено да те кара да ревнуваш и т.н. ,а това да му доставя удоволствие. В тези моменти ти си приемала защитна реакция ,която е представена от твоя Юпитер кацнал в седми дом ,който те успокоява ,че в света има и други мъже  и ако успееш да си избиеш въпросния човек от ума сигурно ще заработи в тази насока , а с тази твоя луна попаднала в неговия осми дом най-вероятно е да сте се сдобрявали в леглото или е проявявал щедрост под формата на някакъв подарък повече със сантиментален отколкото финансов уклон (представено е от неговата Луна цъфнала в твоя втори дом).
Често когато сте били само двамата и ти се е налагало да домакинстваш си усещала как те гледа с възхищение и това те е стимулирало ,но от своя страна те е карало и да се чувстваш подразнена ,че спадаш в графа домакиня и това е водело до болезнено затваряне вътре в самата себе си (това е представено от разположението на неговата Венера в твоя шести дом и твоите натални Слънце Марс в дванадесети дом).
Въпросния човек те е спечелил с неговите виждания за света ,добротата ,която си усещала спрямо теб и която той е показвал към останалите ,умението му да вижда нещата от чужда гледна точка.Но в миговете ,когато ти си искала да покажеш своя потенциал от подобни качества си се чувствала ограничена от него. В твоите очи той е изглеждал като принц ,който те защитава от злото в света,но и те поставя в клетка  която да те за да те защити ,а когато му кажеш ,че се чувстваш затворена в кафез ,ще се чувства оскърбен от думите ти. Цялата тази ситуация е представена от положението на негов Сатурн и Юпитер попаднали в твоя трети дом. Това е един от основните проблеми във вашите взаимоотношения тъй като неговия Сатурн прави квадратура с твоето Слънце,а това е един от аспектите ,които се отработват продължително време.
С неговия Уран кацнал в твоя пети дом ти го възприемаш като Бог,който винаги ще е нещо непостижимо за теб  ;D . Често това положение има и силно театрален ефект , защото след някоя раздяла ,която той е предизвикал си намира причина да се появи като цар освободител макар  да е с осран задник.
Често в твоите виждания за него ти си му отредиларолята на загубения лапнишаран ,макар ,че той сигурно се възприема като много голям хитрец и тарикат в отношенията си теб . В повечето случаи вероятно си права що се касае до връзките му както с предишни негови партньорки ,така и с теб защото с този негов Нептун кацнал в наталния му седми дом сигурно си е ,че е роден с розови очила на носа . Ситуацията е представена от негов нептун в натален седми дом ,който попада в твоя пети дом. Само да допълня ,че въпросния негов Нептун доста често ще те предизвиква да му съчувстваш и прощаваш.
С негов Плутон цъфнал в твоя четвърти дом той ще разбие твоите представи за дом ,които си изградила в твоето семейство, а в моментите ,когато си живяла у тях и когато той се е държал мило и дружелюбно ти никога не си се чувствала като у дома си.

« Отговор #49 -: Септември 21, 2008, 06:04:38 am »
Сега да ви разгледаме и като двойка .
В комбина вашия АСЦ е скорпион ,което ще рече ,че като двойка всеки един от вас се стреми да заграби властта за себе си .Вие двамата сте изключително ревниви .Често шокирате с държанието си околните ,но въпреки всичко ви възприемат като сериозна двойка.
Характерното за АСЦ скорпион е ,че ту прекъсват връзката си ,ту а я възобновяват с нова сила.
Секса играе важна роля в тази връзка ,а всяка една раздяла им помага да се заредят  с енергия,която ги движи напред.

Слънцето в Овен и пети дом ги показва като активна ентусиазирана двойка,в която всеки сам работи за своето лично израстване.Липсата на дипломация и гъвкавост в отношенията е една от пречките във връзката. Неприятните аспекти на Слънцето с Юпитер ,Сатурн ,Уран и Плутон водят до многочислени негативни ситуации ,които се отразяват както на отношенията в цялост ,така и на личния живот на всеки един от вас.Вие двамата се карате и сдобрявате с голям ентусиазъм . Определено обичате да водите спорове . За пети дом в Овен е важно да се знае ,че една бременност води до последици с непредвиден и нежелан характер. Доста често показва и склонност на жената към аборти.Съзнателното решение за потомство идва съвсем неочаквано .
Луната в Овен носи импулсивно и емоционално изразяване на чувствата ,но също така и липса на емоционална дълбочина,нямате склонности към образуване на семейство и ако сключите брак ,то той ще е породен от някакъв моментен порив.Меркурий в Телец показва ,че общуването ви е силно затруднено .Всичко в комуникацията между вас се свежда до материалната сфера.Всеки се отнася с ирония към постиженията на партньора в работата .Обичайна фраза ,която е характерна за това разположение на шести дом в Овен е; "Заболя ме главата от твоите приказки за работата ти !"
Венера в Телец показва склонност към показ на чувствата ,чрез материални подаръци ,но също така показва ,че няма да си изгубите ума един по друг. Опозицията и с Уран в първи дом някаква "извратеност " в чувствата .Двамата имате стабилни чувства,но са пречупени от желанията на собственото ЕГО.
Юпитер съвпадащ с Уран в първи дом ,показва ,че обичате да шокирате околните с индивидуална ценностна система, с незачитането на нравствените принципи и норми,макар това често да се обръща срещу вас самите.Уран в Стрелец засилва желанието ви да имате екзотичен вид като двойка да изглеждате свръх ексцентрични.
Сатурна в Скорпион натоварен от негативни аспекти показва ,липса на зрялост в отношенията,но също така и показва че трябва да отработвате кармически урок ,който е свързан с това, как да не живееш живота си за сметка на своя партньор.
Нептун попаднал във втори дом в знака на стрелеца показва ,че двамата странни ,екзотични идеи за печелене на пари и придобиване на материални ценности. Това положение на Нептун показва и склонност към филантропия.Плутон във Везни показва склонност към  уравновесяване   на вътрешните конфликти ,създаване на нов модел на брак ,който не позволява вмешателство на околните в него.За вас двамата е много важно да усещате привързаност и симпатия опроявена от приятелите ви.Но това положение носи и едно отрицателно качество ,че именно вашите приятели ,чеито симпатии търсите могат да бъдат вашите най-големи врагове за цялостта на връзката.

Ако създадете семейство с въпросния човек ,то вашият дом е много вероятно да бъде покрай бреговете на някакъв естествен водоизточник,а и може да не е свързан с традиционната представа за дом.Семейните ви отношения ще са хладни и разчетени,обагрени с чувството за пресметливост един към друг.Ежедневието ви ще е подчинено на рутинни ритуали и правила.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #50 -: Септември 21, 2008, 11:04:25 am »
Мерси много ДОК,това е доста обезнадеждаващо,и означава,че ако остана с него,цял живот ще се чувствам нещастна,ще имам вруззка със скандали и мъж който не ме обича и важни за нас ще са материалните неща и ще се дразним един от друг.Доста е гадно това.А на теб БЛАГОДАРЯ отново че тооооолкова много си ми написал ;)

« Отговор #51 -: Септември 21, 2008, 11:13:41 am »
Мерси много ДОК,това е доста обезнадеждаващо,и означава,че ако остана с него,цял живот ще се чувствам нещастна,ще имам вруззка със скандали и мъж който не ме обича и важни за нас ще са материалните неща и ще се дразним един от друг.Доста е гадно това.А на теб БЛАГОДАРЯ отново че тооооолкова много си ми написал ;)
Сега искам да ти кажа нещо извън това ,което съм написал .
Първо опитай се да опознаеш каква си в действителност и от какво имаш нужда.
Второ понякога,макар и трудна една връзка ни зарежда с много повече позитивни усещания отколкото една хармонична връзка ,в която всичко е толкова спокойно ,че става банално скучно.
Едно съжителство с някой винаги е въпрос на компромиси ,но всичко зависи от степента на това в какво количество можеш да ги направиш.
И последно ,винаги следвай сърцето си ,защото когато се обърнеш назад след време да не съжаляваш ,че не си направила и невъзможното да осъществиш тази връзка.

Накратко, не обръщай внимание на написаното  ;D :P ;)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #52 -: Септември 21, 2008, 11:34:22 am »
Мерси и за успокоението,но това което си написал е АБОЛЮТНО жярно и точно за нашите отношения което ми дава гаранция че те са предначертани и завинаги ще си останат такива,пък и как може да обичаш някой с който постоянно се караш,всичко в общуването е затруднено,комуникацията се свежда до материалната свера.и т.н. Пук и това много ме притесни:За пети дом в Овен е важно да се знае ,че една бременност води до последици с непредвиден и нежелан характер. Доста често показва и склонност на жената към аборти.Съзнателното решение за потомство идва съвсем неочаквано.Последицис непреджиден и нежелан характер,да ме е страх на детето ми да не би д аму има нещо.Тожа е ужасно!

« Отговор #53 -: Септември 21, 2008, 11:42:42 am »
Това ,което ти пиша е едно възможно проявление,което не означава ,че е гарантирано на сто процента ,че ще се случи.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #54 -: Септември 21, 2008, 01:05:35 pm »
Мерси отново,че се занимаваш с мен и че ме успокои накрая дори :)

« Отговор #55 -: Септември 21, 2008, 01:09:43 pm »
Мерси отново,че се занимаваш с мен и че ме успокои накрая дори :)
Пак заповядай ,когато се чувстваш разстроена  ;D!

Много обичам положително заредените хора ;), а и затеб е хубаво да се зареждаш с красиви усещания  :P ;D

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #56 -: Септември 21, 2008, 01:21:57 pm »
Мерси отново,сега му го дадох това което си ми написла за нас двамата и на приятеля ми,но той в тези неща не вярва,но на мен пък ми въздейства много,особенно как е написано и колко точно описва нашите истински отношения до момента,та мисля че и той наи-накрая ще повярва и да разбере дано накрая че прави много грешки.както ти си написал,съществува "липса на зрялост в отношенията",ето за това се боря две години,че и отгоре  :),по принцип всичко съм търпяла с надеждата че ще дойде един момент в който той ще се промени и ще "порасне" което е смешно при полжение че аз съм по-малкта от двамата  ;D и мн съм си мечтала за бебе,обаче сега като чета за каква би могла да бъде една евентуална бременност а мен,направо изтръпвам,но както казваш ти никога не е задължително да се случи нещо лошо,а просто според хороскопа ни съм предразположена към това,Дано да ме подиме и да имама късмет.сефа се чувствам неудобно за това че някой който не ме познава дори ми е отделил на проблемите толкова много от личното си време,и се чудя аз какво бих могла да направя за теб Док?

« Отговор #57 -: Септември 21, 2008, 01:42:23 pm »
и се чудя аз какво бих могла да направя за теб Док?

Я дай по една голяма боза  ;D!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #58 -: Септември 21, 2008, 01:43:56 pm »
 ;D никакув проблем,дай час и място и ще се черпим!

« Отговор #59 -: Септември 21, 2008, 03:17:46 pm »
както ти си написал,съществува "липса на зрялост в отношенията",ето за това се боря две години,че и отгоре  :),по принцип всичко съм търпяла с надеждата че ще дойде един момент в който той ще се промени и ще "порасне" което е смешно при полжение че аз съм по-малкта от двамата 

Това ,което съм написал за липсата на зрялост в отношенията важи в пълна сила за двама ви  ;) ;D