Здравей Гост

МОЛЯ ВИ

• 75 Отговора
  • 12342 Прегледи
*

CACC

• *
  • 107
МОЛЯ ВИ
« -: Септември 18, 2008, 04:28:38 pm »
 :'( МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ В ТЪЛКУВАНЕТО НА ХОРОСКОПА МИ И ДА МИ НАПРАВИ И НЯКАКВА СИНАСТРИЯ,АКО ТРЯБВА ЩЕ ЗАПЛАТЯ!

*

CACC

• *
  • 107
Re: МОЛЯ ВИ
« Отговор #1 -: Септември 18, 2008, 04:30:53 pm »
РОДЕНА СЪМ НА 2 ЮЛИ 1985 В ПЛЕВЕН,ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #2 -: Септември 18, 2008, 05:00:55 pm »
В 7 И 45 СУТРИНТА СЪМ РОДЕНА,МОЛЯ НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА СЕ ОТЗОВЕ?

« Отговор #3 -: Септември 18, 2008, 07:06:24 pm »
каква "някаква синастрия "ти е интересна и какво да ти помогнем за тълкуването на хороскопа., на всичко отгоре на нас не ни се заплаща ако решим да помагаме ;) ;D :P

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #4 -: Септември 18, 2008, 07:40:55 pm »
Казах "някаква синастрия" ако някой се съгласи да дам данните и на приятеля ми за да може някой компетентен да погледне дали сме подходящи според астрологията,и наи-вече исках да попитам за неговия 5 дом в който навлиза сатурн,мисля че е нещо не много хубаво,пук въобще неразбирам от аспекти незнам и как да ги открия та затова така попитах,то и по въпроса ми може да се разбере колко съм некомпетентна,за което се извиняжам  :P

« Отговор #5 -: Септември 18, 2008, 08:19:18 pm »
 ;D ;D ;DДобре дошла  в сайта !

Сега на първо време ти предлагам малко да понаучиш теория и щом така и така си се заинтересувала от астрологията ,а за всичко останало ще продължим да си говорим.
Има едни книжки на Марион Марч и Джоан Макевърс "Найдобрият начин да научим астрология" ,които горещо ти препоръчвам.

« Отговор #6 -: Септември 18, 2008, 08:21:40 pm »
погледни и тези препратки към статии на Лили ,които ще ти помогнат

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1333.0.html

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2216.0.html

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #7 -: Септември 18, 2008, 08:28:19 pm »
Благодаря ти,но по скоро исках да разбера за това което казах за 5 дом на приятеля ми,ако трябва да прочета цялата книжка за да намерия точно това,а и незнам как се разгелйдат тези аспекти и т.н.

« Отговор #8 -: Септември 18, 2008, 08:33:28 pm »
Благодаря ти,но по скоро исках да разбера за това което казах за 5 дом на приятеля ми,ако трябва да прочета цялата книжка за да намерия точно това,а и незнам как се разгелйдат тези аспекти и т.н.
Ами ,честно казано аз не успях да разбера как му навлиза тоя Сатурн в петия му дом и какво общо има това със синастрията ,та затова те подтиквам да понаучиш малко теорията  ;D
« Последна редакция: Септември 18, 2008, 08:49:58 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #9 -: Септември 18, 2008, 08:36:05 pm »
Прати ми неговите данни на съобщения да го мерна тоа Сатурн къде се е защурал ,че иначе ще си пишем до деветото пришествие. ;D ;D ;D

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #10 -: Септември 18, 2008, 08:36:54 pm »
Ами транзитира му през 5 дом и в момента е в самото начало

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #11 -: Септември 18, 2008, 08:39:05 pm »
Мерси много,ето ги:23 януари 1981 в Добрич в 12.50 на обяд  :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #12 -: Септември 18, 2008, 09:28:05 pm »
казвам сега наистина че ако някой се навие да ми отгожори на тези въпроси,ще му заплатя,естествено няма да искам да ми разгадаете въпросите първо а после да ви платя,ще се уговорим само ми кажете някой ще се навие ли,а въпросите ми са,лошо ли е когато в хороскопа ти са ти по рождение юпитер,саурн и луна в 5 дом,лошо ли е има  впредви зле ли ще се отрази на бъещите деца,мерси предварително

« Отговор #13 -: Септември 18, 2008, 09:34:17 pm »
казвам сега наистина че ако някой се навие да ми отгожори на тези въпроси,ще му заплатя,естествено няма да искам да ми разгадаете въпросите първо а после да ви платя,ще се уговорим само ми кажете някой ще се навие ли,а въпросите ми са,лошо ли е когато в хороскопа ти са ти по рождение юпитер,саурн и луна в 5 дом,лошо ли е има  впредви зле ли ще се отрази на бъещите деца,мерси предварително

Стига рева :P .Не е лошо .И престани да навираш тия пари ,че сме много обидчиви  >:(. Това е форум ,тук нещата се обсъждат ,а ако толкова желаеш да си плащаш да те пратим при някой професионален астролог да те одруса финансово ;) ;D :P

« Отговор #14 -: Септември 18, 2008, 10:07:21 pm »

Значи, хайде да започнем с това, че трябва първо да опознаеш себе си. Имаш Слънце съвпад на Марс, което очевидно ти дава много зор. Второ - Луната и Слънцето са ти в опозиция, а самата Луна е и в съвпад с Нептун. Добре е да отсееш халюцинациите от реалността. За да имаш проблем с децата не е необходимо само петият ти дом да е лошо натоварен. При теб и Луната и Венера са проблематични. Сега ще питаш какво имам предвид. А ми сигурно вече си имаш гинекологични проблеми. Обикновено така се започва. Уран в пети загатва за аборт. Сатурн на върха на пети може да дава по-късно раждане на дете. Не е толкова просто да кажеш на някого категорично, че има проблем с въпроизводствените процеси. Или да му кажеш, че ще има проблем с децата си при положение, че може и никога да не се реши да има такива. Така, че не тегли дявола за опашката. Астрологията не е гадателство. Тя е процес.

Съветът ми е - щом имаш толкова сериозни въпроси, които те измъчват, просто посети професионален астролог и НЕ СПОМЕНАВАЙ, че се интересуваш от астрология. Така само ще го объраш и той ще ти говори с професионални термини, които ти няма да разбереш, защото не си готова. За съжаление аз не мога да те насоча някъде за консултация.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #15 -: Септември 18, 2008, 10:14:04 pm »
Колеги имам проблем с картата на младежа  ???
В астрокома ми изкарва луната му в пети дом ,но в ZET ми я изкарва в 12 -ти ,пуснах я през още няколко програми и отново ми я праска в 12-ти дом , а всички настройки разрових и не откривам проблема ???

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #16 -: Септември 18, 2008, 10:37:37 pm »
Мнооого ви благодаря,че ми обръщате жнимание и ми отделяте от времето си :o :-[

« Отговор #17 -: Септември 18, 2008, 11:00:17 pm »
В астрокома ми изкарва луната му в пети дом ,но в ZET ми я изкарва в 12 -ти ,

5-ти  ;), АС 6,48 Близнаци

« Отговор #18 -: Септември 18, 2008, 11:16:48 pm »

Имаш ли програма ZET и при нея ли я провери или ми написа това ,което показва астрокома.
Питам защото вече съвсем съм в шах ???
В астроком АСЦ -6.48 в Близнаци Двете ми програми го праскат на 24.32 в Телец , а другите карти ми излизат с нормалните стойности :o >:( ??? както в астрокома ,така и в програмите (без разлика)
« Последна редакция: Септември 18, 2008, 11:21:59 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #19 -: Септември 18, 2008, 11:26:42 pm »

Имаш ли програма ZET и при нея ли я провери или ми написа това ,което показва астрокома.
Питам защото вече съвсем съм в шах ???
В астроком АСЦ -6.48 в Близнаци Двете ми програми го праскат на 24.32 в Телец , а другите карти ми излизат с нормалните стойности :o >:( ??? както в астрокома ,така и в програмите (без разлика)

Ако е по американски стил, трябва да зададеш 12,50 PM. По две програмки на компа ми ми го дава по начина, както съм го написала.