...Доста интересни контакти и пътувания...
Цитат на: Марая в Януари 17, 2011, 01:13:20 am...Доста интересни контакти и пътувания...Даммм и аз така мисля. В пътуванията и контактите ще се чувствам щастлива. :rolleyes: Може и да завържа нови приятелства по този начин. Може да започна любов чрез кореспонденция :rolleyes: или да я срещна на път :unsure: :unsure: :unsure: или докато в сряда обикалям гишетата на КАТ на някоя опашка да срещна шофьора на моя живот.
Цитат на: Марая в Януари 17, 2011, 08:13:10 pmПрия , картата на възврата ти дава допълнителни сведения за изявата на планетата в рамките на една година за Венера , 2,5г , за Марс , 12г. за Юпитер , 29г. за Сатурн...Аз не правя синастрия м/у възвратна карта и натална... :blink:Да, Марая, знам как се изграждат възвратните карти за различните планети.Питането ми беше по-скоро защо ползвате транзитни карти тип натал на планетите в момента на възврата /каква информация вадите от тях/, а не възвратни, или пък натални с транзитните планети в момента на възврата..?
Прия , картата на възврата ти дава допълнителни сведения за изявата на планетата в рамките на една година за Венера , 2,5г , за Марс , 12г. за Юпитер , 29г. за Сатурн...Аз не правя синастрия м/у възвратна карта и натална... :blink:
Благодаря. Просто исках да разбера конкретиката на принципа, с който работиш в случая. А възможности - доста :blink:
Поглеждам темата - възврат на Венера и си мисля - разврат на Венера.