Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47949 Прегледи
Re:възврат на венера
« Отговор #80 -: Януари 17, 2011, 01:08:47 am »
Вие си имате развратени Марсове. Аз развратена Венера. При мен тя е У10ти и 3ти и е нат 4-ти СТарелц.

Ето картата. Какво трябва да ми говори тази карта? Кардинални оси - чудесно  :rolleyes: АСто е в съвпад с нат Плутон във 2ри дом. MC/IC съвпад с натални възли.

И кво да я правя ся тая карта?  :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Януари 17, 2011, 01:13:20 am »
Аурора , гледаш АСЦ-то упр. е Венера...В-ха на Телец , аспектите на планетата Венера , както и аспектите и към в-те упр. от Венера.
Видях , че Венера е в 3-ти...Трудни комуникации с жени в рамките на периода , скрити желания...Доста интересни контакти и пътувания...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #82 -: Януари 17, 2011, 01:32:48 am »
...Доста интересни контакти и пътувания...

Даммм и аз така мисля. В пътуванията и контактите ще се чувствам щастлива.  :rolleyes:

Може и да завържа нови приятелства по този начин. Може да започна любов чрез кореспонденция  :rolleyes: или да я срещна на път  :unsure: :unsure: :unsure: или докато в сряда обикалям гишетата на КАТ на някоя опашка да срещна шофьора на моя живот.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Януари 17, 2011, 01:38:13 am »
...Доста интересни контакти и пътувания...

Даммм и аз така мисля. В пътуванията и контактите ще се чувствам щастлива.  :rolleyes:

Може и да завържа нови приятелства по този начин. Може да започна любов чрез кореспонденция  :rolleyes: или да я срещна на път  :unsure: :unsure: :unsure: или докато в сряда обикалям гишетата на КАТ на някоя опашка да срещна шофьора на моя живот.  ;D ;D ;D

Внимавай какво си пожелаваш... :P ;D

http://www.youtube.com/watch?v=cZXm0uSyVQU&NR=1

Венера ти обещава любов и тревога.... :wub:
Сигурно е , че ще активна планета както в солара , така и в прогресивната карта....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Януари 17, 2011, 01:49:44 am »
Много интересна тема, моят Венерин възврат е бил на рождения ми ден, голям подарък :)
Така като гледам с този асцендент май акцентът ще е в комуникациите, няма да е подминат и въпросът със жилището, явно тази карта е доста показателна, защото аз  наистина имах ( и още си имам де) неясноти в тази сфера.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #85 -: Януари 17, 2011, 06:06:23 pm »
Твоята Венера май много страстна и дива се очертава да бъде през периода. ;)

Но тия карти не ги ли гледате наложени върху натала?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #86 -: Януари 17, 2011, 06:21:06 pm »
надценява се венериния възврта според мен
 моята венера е паднала, но пък е добре аспектирана= нищо не се случи в тази връзка
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #87 -: Януари 17, 2011, 07:04:06 pm »
Еййй,карате ме да мисля ;D...Открих, че на Венерин възврат съм се запознала със съпруга си. Слънцето е в съвпад с нея в 9 дом на възврата, а по натал този съвпад е в седми дом. Освен това, в картата на възврата Марс е в коза и е в съвпад с наталния ми ДС. Успоредно прегледах и прогресиите,. Венера пр. е в квадратура с Юпитер, който ми е в 5 натален. През този период транзитния Уран се мандахерца на ДС, а транзитният Сатурн прави точна опозиция с Луна.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Януари 17, 2011, 08:13:10 pm »
Прия , картата на възврата ти дава допълнителни сведения за изявата на планетата в рамките на една година за Венера , 2,5г , за Марс , 12г. за Юпитер , 29г. за Сатурн...
Аз не правя синастрия м/у възвратна карта и натална... :blink:

« Отговор #89 -: Януари 17, 2011, 08:23:42 pm »
Аз снощи се разровичках по моята и чужди карти и се показаха много интересни резултати.

Например за марсов възврат в 8ми дом - голямо напрежение, възможна загуба на близък човек - при този възврат след половин година си отиде майка ми.

На моя приятелка с венерин възврат в 8ми дом - много тежка раздяла с приятеля й след 15 годишна връзка. Раздяла с приятелски кръгове и колеги, на които много разчита.

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 17, 2011, 08:29:18 pm »
Прия , картата на възврата ти дава допълнителни сведения за изявата на планетата в рамките на една година за Венера , 2,5г , за Марс , 12г. за Юпитер , 29г. за Сатурн...
Аз не правя синастрия м/у възвратна карта и натална... :blink:

Да, Марая, знам как се изграждат възвратните карти за различните планети.

Питането ми беше по-скоро защо ползвате транзитни карти тип натал на планетите в момента на възврата /каква информация вадите от тях/, а не възвратни, или пък натални с транзитните планети в момента на възврата..?

Акцента е само възвратната планета и нейния АСЦ , както и домефикацията и.... Това е наталната карта на планетата в мига на нейния възврат ....Как иначе ще извадиш домовете и , как ще разбереш какъв е акцента и? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Януари 17, 2011, 08:53:26 pm »
Благодаря. Просто исках да разбера конкретиката на принципа, с който работиш в случая. А възможности - доста :blink:

Тип Соларна карта за планетата...
Синухе прави синастрия м/у натал и възврат , аз не....Но има доста допълнителни детайли.... ;D
Пробвай и ще видиш... ;)

*

Feia

« Отговор #92 -: Януари 17, 2011, 09:24:34 pm »
Поглеждам темата - възврат на Венера и си мисля - разврат на Венера.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #93 -: Януари 17, 2011, 09:33:17 pm »
Това което забелязах в картата на баба ми ,когато почина,бе венерин възврат.
Друго не ми направи впечатление.
Вдругиден е една година :'(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #94 -: Януари 17, 2011, 09:34:11 pm »
Поглеждам темата - възврат на Венера и си мисля - разврат на Венера.  ;D

:85: :85: :85: :85:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #95 -: Януари 18, 2011, 12:50:45 am »
Мерси, Синухе!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 19, 2011, 07:17:44 am »
Качвам още един разварат..... ;D

Нухеее , ко шЪ каЙш? :rolleyes: :33:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #97 -: Януари 21, 2011, 12:41:27 am »
в тазгодишния ми венерин възврат венера е в 11- ти дом, в абсолютно точни съвпади с меркурий и юпитер, и съвпад с марс.

плутон е в седми дом, в съвпад с куспидата, на куспидата на пети дом е сатурн.

не знам какво означава но ми се струва голяма веселба с тези аспекти :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Февруари 27, 2011, 10:31:51 pm »
Тъй като възврата на Венера за 2011-та ще се случи в София....,качвам карта и ще се радвам на коментарите Ви... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Февруари 28, 2011, 06:29:18 am »
 :'( :'( :'(....Хайде кажете нещо...пристрастена съм...става дума за моя венерин разврат.... :(