Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47961 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:възврат на венера
« Отговор #100 -: Февруари 28, 2011, 08:53:35 am »
ще дам едно кратичко предположение на база моите си разсъждения  ;D
Венерата няма неблагоприятни аспекти, в козирог предполагам ще материализира и ще осъществява, а щом е в 29* градус трябва да се обърне по-специално внимание.
8-ми дом едва ли ще пропусне изживяването на върховно удоволствие  :P

Секстила към уран ще е точен, какво ли ще ти донесе.. някаква приятна изненада? Мисля, че в деня на възврата ще имаш много добри възможности за започване на нещо ново, приятелство.. или възможност за осъществяване на някаква идея, по-скоро реализиране на контакт, свързан с инвестиция, която ще бъде печеливша за теб.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Февруари 28, 2011, 07:00:45 pm »
ще дам едно кратичко предположение на база моите си разсъждения  ;D
Венерата няма неблагоприятни аспекти, в козирог предполагам ще материализира и ще осъществява, а щом е в 29* градус трябва да се обърне по-специално внимание.
8-ми дом едва ли ще пропусне изживяването на върховно удоволствие  :P

Секстила към уран ще е точен, какво ли ще ти донесе.. някаква приятна изненада? Мисля, че в деня на възврата ще имаш много добри възможности за започване на нещо ново, приятелство.. или възможност за осъществяване на някаква идея, по-скоро реализиране на контакт, свързан с инвестиция, която ще бъде печеливша за теб.

Мерси бонбонче!  :wub:
Хубава седмица от мен! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #102 -: Февруари 28, 2011, 08:15:50 pm »
Благодаря, и на теб ти желая хубава и успешна седмица  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Март 01, 2011, 04:16:14 pm »
Тоз разврат ми се види на мен добре уреден финансово, с вълнуващи любовни моменти, но и перипетии по тия трепети с лека степен на трудност, връзките и взаимния обмен на енергия в тях ще е от основно значение през периода. Може да са значими и силно влияние да окажат по пътя ти. Само си импровизирам. ;) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Март 02, 2011, 12:33:06 am »
Тоз разврат ми се види на мен добре уреден финансово, с вълнуващи любовни моменти, но и перипетии по тия трепети с лека степен на трудност, връзките и взаимния обмен на енергия в тях ще е от основно значение през периода. Може да са значими и силно влияние да окажат по пътя ти. Само си импровизирам. ;) 

И доста добре го направи! :wub: ;D
Мерси Съни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Март 02, 2011, 12:41:19 am »
надценява се венериния възврта според мен

И аз така мисля..при мен винаги се е характеризирал като един спокоен период с приятни компании и социални контакти...но нищо необичайно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Март 02, 2011, 12:47:22 am »
Благодаря. Просто исках да разбера конкретиката на принципа, с който работиш в случая. А възможности - доста :blink:

Тип Соларна карта за планетата..
.
Синухе прави синастрия м/у натал и възврат , аз не....Но има доста допълнителни детайли.... ;D
Пробвай и ще видиш... ;)

За Венера се нарича Венусар.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Март 02, 2011, 12:51:50 am »
Имах две доста интересни събития днес.... :rolleyes:
Точно днес е възврата на Венера.... :rolleyes: :-\

Re: възврат на венера
« Отговор #108 -: Януари 13, 2012, 11:22:31 am »
Момичета, показателна ли е картата?
Вчера имах възврат на Венера и досега не съм си правила такава.

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Януари 13, 2012, 11:25:20 am »
Да, показателна е, но не сама по себе си.

« Отговор #110 -: Януари 13, 2012, 12:51:46 pm »
Благодаря ти, Асол :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #111 -: Януари 13, 2012, 02:23:05 pm »
разглеждат се основно позицията на Венера по дом и аспектите, които прави. През годината следиш движението на транзитната Венера през домовете и аспектите и. Засилена активност по нейните дела следва да има особено когато преминава през ъглите на хороскопа, най-вече АСЦ и МЦ.

*

Grace

• 2257
« Отговор #112 -: Януари 15, 2012, 08:52:38 pm »
някой има ли наблюдения или личен опит с възврата на Венера? показателна ли е била по дом и аспекти при значими събития по отношение на връзките и любовта ?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #113 -: Януари 15, 2012, 09:03:52 pm »
надценен ми се види тоя възрват ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #114 -: Януари 16, 2012, 08:41:17 am »
някой има ли наблюдения или личен опит с възврата на Венера? показателна ли е била по дом и аспекти при значими събития по отношение на връзките и любовта ?

гледах годината когато срещнах голямата любов, осите на възвратната карта и дома, в който е венера съвпада с наталните позиции. срещнах го в деня на възврата разбира се ;D
и в натала и във възвратната карта имаше съвпад на транзитни юпитер, нептун и хирон в 7-ми дом

дали има значение ако знака на венера във възврата е интерсептиран?

*

Grace

• 2257
« Отговор #115 -: Януари 16, 2012, 09:25:17 am »
в тазгодишния ми венерин възврат венера е в 11- ти дом, в абсолютно точни съвпади с меркурий и юпитер, и съвпад с марс.плутон е в седми дом, в съвпад с куспидата, на куспидата на пети дом е сатурн.

не знам какво означава но ми се струва голяма веселба с тези аспекти :'(

sladurkata, този възврат минал ли е вече? ако да, кажи този съвпад с Марс, не може да не е дал някаква любов през годината?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #116 -: Януари 16, 2012, 10:38:56 am »
ми на мен ми е любовно откак е възврата, за който писах че повтаря наталната карта. ;D та любов все има, ама неконсумирана ако това питаш :P има още месец и ще почне новия възврат

« Отговор #117 -: Януари 16, 2012, 10:58:22 am »
Grace, благодаря ти за разяснението :blink:

Ден след възврата (миналата седмица) се запознах с едно момче - стрелец, което на дали ще видя повече. Но ето какво наблюдавам: във възвратната карта в първия градус на 5-ти дом е СЛВ в стрелец. Венера е в 7 дом и прави опозиция с Луна в 1 дом, секстил Юпитер, тригон Сатурн, съвпад Нептун и Хирон.
В радикса Венера ми е в 12-ти дом :lol:

*

Grace

• 2257
« Отговор #118 -: Януари 16, 2012, 11:09:14 am »
romantica, звучи така като че ли ще има любов, а може и обвързване ако не си още. може би през годината да възникнат личностни конфликти у дома или с жени като цяло. какви аспекти правят възлите, Вертекс? 

« Отговор #119 -: Януари 16, 2012, 11:43:29 am »
Много си мила, благодаря ти :blink:

Не вярвам да е любов, на дали съдбата ще пресече пътищата ни отново. А и не съм готова за обвързване сега, не и на този етап.
Предполагам имаш предвид аспектите на възлите и Vx във възвратната карта - СЛВ :tri: АС; Vx (в 5-ти дом) :tri: Луна, Юпитер, МС, :soe: Меркурий, Плутон,  :kva: Уран,  :sec: Хирон.