Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47962 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: възврат на венера
« Отговор #160 -: Януари 17, 2012, 12:16:18 pm »
На тая снимка имаш вид на класическа аристократка, на аватара повече ми харесваш, имаш по-закачлив и свеж вид. :)

При мен Сатурн в опозиция към Венера не донесе никаква промяна във външния вид и стила на обличане.

Да бее, изглеждам голяма сухарка. И тенът ми един такъв порцеланов - не, не!
Повече се харесвам и аз с червеникава коса, защото ми придава розовичък и свеж тен на лицето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #161 -: Януари 17, 2012, 12:19:00 pm »
коя е по-скорошна? то няма нищо общо между двете снимки  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #162 -: Януари 17, 2012, 12:24:37 pm »
коя е по-скорошна? то няма нищо общо между двете снимки  :blink:

С черната коса е от 2008-ма, а с червената е от лятото на 2011г.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #163 -: Януари 17, 2012, 01:08:32 pm »
Ще се опитам да споделя малко личен опит (защото първо експериментирам върху себе си). ;D

Това е карта на един прилично приятен венерин възврат. През периода се радвах на социален успех и любовни трепети. По време на възврата имах транзитен Юпитер върху натално Слънце (мисля, че в натала ми Юпитер управлява 10-тия дом), а непосредствено преди възврата - обръщане на нодалната ос. Мисля, че картата на възврата е показателна - с главните действащи "лица" ситуирани в 5-ти дом. Секстилът на Слънце/Венера към Уран сигурно говори за внезапното връхлитане на любовните трепети, а липсата на аспект към Сатурн - че няма да бъдат закрепени в трайна връзка.

Това е карта на скучна откъм любов година. Откъм пари не беше лоша (транзитен Нептун, който в натала управлява 2-ри дом, върху натално Слънце). Явно и ориентацията ми е била по-материална, отстояване на лични интереси - Венера във 2-ри дом. Имаше напрежение в социалните контакти, обтягане на отношенията. Мисля, че квадратът на светилата с участието на Меркурий и Марс може да се тълкува в тази посока.

Настоящият ми е кофти и хич няма да го гледам. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #164 -: Януари 17, 2012, 01:25:06 pm »
и аз съм под транзитен сатурн в опозиция с венера. още два пъти трябва да е точен аспекта, веднъж когато тр. сатурн е ретро. наистина напоследък нося само черно, нещо абсолютно нетипично за мен, но в светли дрехи се чувствам ужасно некомфортно.
и да, приключвам отношения, които са изчерпани, май и такива които никога нищо съществено не са ми давали.

на това отгоре в следващия ми венерин възврат венера е в 12-ти дом на възврата, ще се скрия съвсем от хора и взаимоотношения :blink:

надявам се поне материално да не ме засегне чувствително, и то защото в прогресивната ми карта венера и сатурн са в точен тригон
Наскоро имах тр. Сатурн в опозе с натална Венера като този транзит бе съпроводен с други неприятни такива (Плутон, прог. Луна и т.н). Нямаше охлаждане в личните отношения, напротив- топлота, емпатия. Ограничи "светски"-те ми изяви и материалните ресурси.
 Относно визията..ами напоследък хич не се грижа за нея. Може и от този транзит да е. Не съм правила драстични промени- направих една идея по-тъмна косата си. Не знам дали ми отива толкова черно, но и не ме интересува- просто такава боя си купих. ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #165 -: Януари 17, 2012, 01:26:50 pm »
ей на, пак ресурсите ;)

Стела, със слънце в риби, луна в стрелец и венера в овен пестеливостта не ми е присъща, да знаеш ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #166 -: Януари 17, 2012, 01:32:44 pm »
Стела, аз съм за варианта на аватара ти, но принципно е добре така както ти си си ОК. :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #167 -: Януари 17, 2012, 05:48:24 pm »
[
Цитат
quote author=romantica link=topic=2564.msg252736#msg252736 date=1326710609]
Много си мила, благодаря ти :blink:

Не вярвам да е любов, на дали съдбата ще пресече пътищата ни отново. А и не съм готова за обвързване сега, не и на този етап.
Предполагам имаш предвид аспектите на възлите и Vx във възвратната карта - СЛВ :tri: АС; Vx (в 5-ти дом) :tri: Луна, Юпитер, МС, :soe: Меркурий, Плутон,  :kva: Уран,  :sec: Хирон.
[/quote

romantica, тази година срещата ти с любовта е сигурна !  :blink:очертава се много романтична, поетична и със всички шансове да прерасне в дълготрайна връзка.
Освен това навлизаш в един много важен и значим период от живота си - транзитен Уран ще направи съвпад с натални Сл и Юпитер в 1-ви дом - ще намериш и ще се стремиш към свобода, независимост и самостоятелност, както никога досега. Може би ще бъдеш привлечена и от мистичното, ще мечтаеш повече от обикновено, а също и много чувствителна, състрадателна и пр.Тр. Нептун ще засили още повече присъщите на Луната ти в Риби качества. Въобще Нептун е много на фокус - ще бъдеш безкрайно очарователна и привлекателна в очите на другите. Единствената опасност е да не се поддадеш на илюзии, объркани емоции или хора, които да злоупотребят с добрината ти и желанието да помагаш.
И не знам за Стрелеца, но някоя Уранова личност, хич не бих се учудила да се появи край теб.
Тр Плутон върху Нептун и секстил АСЦ - навлизаш в период на значима вътрешна трансформация, а може да се отрази и на външността ти. По-важното е, че през следващите години ще преосмислиш и преформулираш мечтите, целите, приятелския кръг или ще срещнеш някой, който да те промени основно / или ти да бъдеш източник на промяната за някого/ И отново казвам - силно присъствие и магнетизъм ще упражняваш върху околните през този период.
Емоциите ти ще бъдат стабилни и ще се чувстваш в хармония със себе си / Тр Сатурн тригон Луна и Асц след няколко месеца/ Добри отношения с жени, приятелки, майка. Сатурн може да доведе в живота ти човек, който е по-възрастен или авторитетен, който да е проводник на тази промяна за която говорим.

PS По време на транзита на Сатурн през 8-ми дом  не разчитай на чужди ресурси и пари. Юпитер е във 2-ри. Бъди инициативна, ще можеш да разчиташ на собствените си усилия, за да печелиш.
И понеже сега видях, че прогр ти Луна току-що е влязла във Водолей, всичко което написах за Уран и свободата го умножи x10  :blink: А относно какви хора ще привличаш - пак да кажа - УРАНОВИ , гарантирано  :blink:

това е по-важното накратко. надявам се да съм ти била полезна .  :wub:
« Последна редакция: Януари 17, 2012, 06:14:37 pm от Grace »

« Отговор #168 -: Януари 17, 2012, 07:29:22 pm »
Венера ще направи възврат точно на рождения ми ден  :yahoo:
Тогава и Северния възел най-после ще мине в 11 дом
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #169 -: Януари 17, 2012, 07:41:13 pm »
Венера ще направи възврат точно на рождения ми ден  :yahoo:
Тогава и Северния възел най-после ще мине в 11 дом
И при мен е точно на рождения ми ден ?
И какво би трябвало да значи?

« Отговор #170 -: Януари 17, 2012, 07:44:46 pm »
Нямам представа, но ми изглежда хубаво и си се радвам  ;D
Може би е логично циклично да съвпада с рождената дата?...възврата е на 224 дни така че през няколко години би могло да се случва

« Отговор #171 -: Януари 17, 2012, 07:47:01 pm »

Ето как изглеждам със Сатурн в опозиция с Венера.

тъмният цвят на косата ускорява времето,с няколко напред, по- те харесвам на Аватара с червеникава ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187
« Отговор #172 -: Януари 17, 2012, 07:47:37 pm »

хубаво е като си наричаш собствена магия и сляпо вярваш
лошо - като спреш да намираш такива :lol:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #173 -: Януари 17, 2012, 07:48:51 pm »
Дано   :25:
Може любовта да заема важно място в предстоящата ни соларна карта  :P

« Отговор #174 -: Януари 17, 2012, 08:11:02 pm »
Като направих картата виждам, че ДЦ-то е в Телец и уравлява Венера, която е в 6 дом в Овен. И на куспидата на 7 дом е Юпитер....абе аз да не взема вярно да се омъжа? Винаги съм мислела, че ще имам късен брак
Карита, качи и ти карта на възврата да разгледаме:)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #175 -: Януари 17, 2012, 08:42:34 pm »
Като направих картата виждам, че ДЦ-то е в Телец и уравлява Венера, която е в 6 дом в Овен. И на куспидата на 7 дом е Юпитер....абе аз да не взема вярно да се омъжа? Винаги съм мислела, че ще имам късен брак
Карита, качи и ти карта на възврата да разгледаме:)
Моят възврат е чак през август ,нека да наближи и ще го кача  :blink:
« Последна редакция: Януари 17, 2012, 08:49:00 pm от karita »

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Януари 17, 2012, 10:00:25 pm »
ей на, пак ресурсите ;)

Стела, със слънце в риби, луна в стрелец и венера в овен пестеливостта не ми е присъща, да знаеш ;D

Важно е какво имаш във втори дом и господаря му как е аспектиран. И дали си нямаш някакви аспекти на угаждане като например венера квадрат юпитер.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #177 -: Януари 18, 2012, 08:46:17 am »
ей на, пак ресурсите ;)

Важно е какво имаш във втори дом и господаря му как е аспектиран. И дали си нямаш някакви аспекти на угаждане като например венера квадрат юпитер.

нема нищо във втори дом, управителя е в 8ми в съвпад със слънцето.

Дано   :25:
Може любовта да заема важно място в предстоящата ни соларна карта  :P

при мен се е случвало така, бях още ученичка, на това отгоре транзитната венера ставаше ретро на рожденния ми ден, а при мен по прогресия е ретроградна и ретро периодите й в транзит са ми значими :blink: та тогава беше година на такива купони, срещи, любови, драми и т.н. :-[
за по-сериозни събития обаче си вижте прогресиите и някой тежък транзит, към светилата

« Отговор #178 -: Януари 19, 2012, 01:15:33 am »
Grace, изключително съм ти благодарна за анализа, който направи :blink: Много позитивни неща ми пишеш - дай Боже да е така! За Урановите личности си напълно права!

*

Stella

• 7765
« Отговор #179 -: Януари 22, 2012, 11:43:05 pm »
Утре е моят венерин възврат. Днес си изчистих къщата, направих си СПА-процедура, изкарах дантелените бодита :88: и фейшън роклите и кой кат мене.