[
quote author=romantica link=topic=2564.msg252736#msg252736 date=1326710609]
Много си мила, благодаря ти :blink:
Не вярвам да е любов, на дали съдбата ще пресече пътищата ни отново. А и не съм готова за обвързване сега, не и на този етап.
Предполагам имаш предвид аспектите на възлите и Vx във възвратната карта - СЛВ :tri: АС; Vx (в 5-ти дом) :tri: Луна, Юпитер, МС, :soe: Меркурий, Плутон, :kva: Уран, :sec: Хирон.
[/quote
romantica, тази година срещата ти с любовта е сигурна ! :blink:очертава се много романтична, поетична и със всички шансове да прерасне в дълготрайна връзка.
Освен това навлизаш в един много важен и значим период от живота си - транзитен Уран ще направи съвпад с натални Сл и Юпитер в 1-ви дом - ще намериш и ще се стремиш към свобода, независимост и самостоятелност, както никога досега. Може би ще бъдеш привлечена и от мистичното, ще мечтаеш повече от обикновено, а също и много чувствителна, състрадателна и пр.Тр. Нептун ще засили още повече присъщите на Луната ти в Риби качества. Въобще Нептун е много на фокус - ще бъдеш безкрайно очарователна и привлекателна в очите на другите. Единствената опасност е да не се поддадеш на илюзии, объркани емоции или хора, които да злоупотребят с добрината ти и желанието да помагаш.
И не знам за Стрелеца, но някоя Уранова личност, хич не бих се учудила да се появи край теб.
Тр Плутон върху Нептун и секстил АСЦ - навлизаш в период на значима вътрешна трансформация, а може да се отрази и на външността ти. По-важното е, че през следващите години ще преосмислиш и преформулираш мечтите, целите, приятелския кръг или ще срещнеш някой, който да те промени основно / или ти да бъдеш източник на промяната за някого/ И отново казвам - силно присъствие и магнетизъм ще упражняваш върху околните през този период.
Емоциите ти ще бъдат стабилни и ще се чувстваш в хармония със себе си / Тр Сатурн тригон Луна и Асц след няколко месеца/ Добри отношения с жени, приятелки, майка. Сатурн може да доведе в живота ти човек, който е по-възрастен или авторитетен, който да е проводник на тази промяна за която говорим.
PS По време на транзита на Сатурн през 8-ми дом не разчитай на чужди ресурси и пари. Юпитер е във 2-ри. Бъди инициативна, ще можеш да разчиташ на собствените си усилия, за да печелиш.
И понеже сега видях, че прогр ти Луна току-що е влязла във Водолей, всичко което написах за Уран и свободата го умножи x10 :blink: А относно какви хора ще привличаш - пак да кажа - УРАНОВИ ,
гарантирано :blink:
това е по-важното накратко. надявам се да съм ти била полезна . :wub: