Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47929 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: възврат на венера
« Отговор #180 -: Януари 23, 2012, 09:27:36 am »
Утре е моят венерин възврат. Днес си изчистих къщата, направих си СПА-процедура, изкарах дантелените бодита :88: и фейшън роклите и кой кат мене.
Уау, честито за венерката, да ти докара някой готин фешън марс безвъзвратно ;D
да отпразнувате Китайската Нова Година с драконова страст :kissd:

Благодаря!
Марсът е отсреща в Дева и на 01.02. ще се срещнат в точна опозиция с Венера в Риби - голяма страст ще да е.
Само, дето ще е ретрограден и не много готов за действие. Да не си станем само със страстта :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #181 -: Януари 23, 2012, 11:03:28 am »
Утре е моят венерин възврат. Днес си изчистих къщата, направих си СПА-процедура, изкарах дантелените бодита :88: и фейшън роклите и кой кат мене.

обърни специално внимание на всичко, което ще се случи този ден, защото със сигурност ще има събитие, което ще сложи началото на нещо, което ще се развива през годината на възврата и ще владее вниманието ти за периода.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #182 -: Февруари 07, 2012, 12:19:54 pm »
гледайте какво се казва възврат на венера ;D

това ми е последващия възврат през 2013 :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #183 -: Февруари 07, 2012, 12:27:19 pm »
е, това е годината на любовта ! любов, страст,....и всичко останало в пакет  :blink:

« Отговор #184 -: Февруари 07, 2012, 12:27:54 pm »
Май ще овкусиш с венерин аромат темите от съвпада Слънце/Марс. ;D Честито!... Като спомена Грейс пакета - all inclusive.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #185 -: Февруари 07, 2012, 01:29:58 pm »
още по-любопитното е, че и в солара за същата година имам подобен съвпад, но в 12-ти дом, и всичко това в годината преди прогресивно новолуние.

*

Grace

• 2257
« Отговор #186 -: Февруари 07, 2012, 03:18:14 pm »
да не вземеш да родиш второ дете ?  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #187 -: Февруари 07, 2012, 03:23:32 pm »
откъде пък това второ дете?!? кой аспект от тези които споменах има връзка с децата?

*

Grace

• 2257
« Отговор #188 -: Февруари 07, 2012, 03:32:54 pm »
оста 1-7 дом има отношение и към второто дете. за 12-и дом... знаеш.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #189 -: Февруари 07, 2012, 08:08:28 pm »
Aз имам утре възврат на Венера. :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Февруари 07, 2012, 08:38:32 pm »
Утре влиза в Овена  :97:, да се порадваме на венерини благинки и ние.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #191 -: Февруари 07, 2012, 09:51:33 pm »
Ох как я чакам само  :lol:
Ама още от миналата седмица са ми се загнездили едни идеи за дълго и напоително магазинене, та май най-вече това ще са ми благинките. Нещо либов, тва-онва...тц  :rakeattack:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Февруари 08, 2012, 11:07:19 am »
Ще разчитам на личния си чар  ;D, докато Венера ми е върху Слънцето. Тия дни ще ходя на едно интервю, което е важно за мен, надявам се на положителен резултат.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #193 -: Февруари 08, 2012, 11:12:48 am »
Ще разчитам на личния си чар  ;D, докато Венера ми е върху Слънцето. Тия дни ще ходя на едно интервю, което е важно за мен, надявам се на положителен резултат.  :blink:

Астрологията те подкрепя в начинанието - У10 имам предвид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Февруари 08, 2012, 11:17:00 am »
С прогресивна Луна в секстил с Нептун дано не е поредният "балон", така се случи и по време на тригона й с Юпитер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #195 -: Февруари 08, 2012, 11:48:19 am »
E, значи работата ще ти върви по вода.  :P

« Отговор #196 -: Януари 07, 2013, 11:19:57 pm »
romantica, тази година срещата ти с любовта е сигурна !  :blink:очертава се много романтична, поетична и със всички шансове да прерасне в дълготрайна връзка.
Освен това навлизаш в един много важен и значим период от живота си - транзитен Уран ще направи съвпад с натални Сл и Юпитер в 1-ви дом - ще намериш и ще се стремиш към свобода, независимост и самостоятелност, както никога досега. Може би ще бъдеш привлечена и от мистичното, ще мечтаеш повече от обикновено, а също и много чувствителна, състрадателна и пр.Тр. Нептун ще засили още повече присъщите на Луната ти в Риби качества. Въобще Нептун е много на фокус - ще бъдеш безкрайно очарователна и привлекателна в очите на другите. Единствената опасност е да не се поддадеш на илюзии, объркани емоции или хора, които да злоупотребят с добрината ти и желанието да помагаш.
И не знам за Стрелеца, но някоя Уранова личност, хич не бих се учудила да се появи край теб.
Тр Плутон върху Нептун и секстил АСЦ - навлизаш в период на значима вътрешна трансформация, а може да се отрази и на външността ти. По-важното е, че през следващите години ще преосмислиш и преформулираш мечтите, целите, приятелския кръг или ще срещнеш някой, който да те промени основно / или ти да бъдеш източник на промяната за някого/ И отново казвам - силно присъствие и магнетизъм ще упражняваш върху околните през този период.
Емоциите ти ще бъдат стабилни и ще се чувстваш в хармония със себе си / Тр Сатурн тригон Луна и Асц след няколко месеца/ Добри отношения с жени, приятелки, майка. Сатурн може да доведе в живота ти човек, който е по-възрастен или авторитетен, който да е проводник на тази промяна за която говорим.

PS По време на транзита на Сатурн през 8-ми дом  не разчитай на чужди ресурси и пари. Юпитер е във 2-ри. Бъди инициативна, ще можеш да разчиташ на собствените си усилия, за да печелиш.
И понеже сега видях, че прогр ти Луна току-що е влязла във Водолей, всичко което написах за Уран и свободата го умножи x10  :blink: А относно какви хора ще привличаш - пак да кажа - УРАНОВИ , гарантирано  :blink:

това е по-важното накратко. надявам се да съм ти била полезна .  :wub:

Фийдбек.

Възврата миналата година беше на 13.01, но отговарям сега накратко, тъй като имам повече свободно време.

Грейси, както винаги беше в 10-ката :blink:
Да, бях увлечена от много странни личности през миналата година, от луд на по-луд попадах, изчезваха така и както се появявха ;D Нищо не стана, но се радвам, че имаше сърдечни вълнения. Изводът ми е, че това са малки подготовки за голямата любов. На 25г. все още се чувствам незавършена, летя, предстои ми да се реализирам професионално, измислям се и доизмислям на моменти. Още съм разместена вътрешно като човек. Може би, когато човек постигне малко по-голяма зрялост, когато може да участва с всичките си сетива и с целият си опит, тогава вероятно в пъти ще е по-интересно и значимо да се срещнат душите... ;)
Да, стремях се към свобода и самостоятелност, търсих истината повече от всичко. Мечтаех много и именно мечтите ме спасяваха в най-трудните моменти, че зад облаците Слънцето винаги блести.
Много хора ме излъгаха и подведоха, но както казва една приятелка - everybody lies... Така е трябвало, не съжалявам за нищо. Все пек в живота ни остават хората, в които говори душата, а не егото.
Засега не съм срещнала човек, който да ме вдъхнови за промяна, а и на дали аз мога да бъда за някого освен сама за себе си. Затова се оглеждам само за знаци по Пътя...
За Урановите личности си напълно права - имам две приятелки двойни водолейки :blink:

Много ти благодаря :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #197 -: Януари 07, 2013, 11:30:50 pm »
Романтика, възхищавам се на умението ти да пишеш така открито за себе си

*

Papy

• 4343
« Отговор #198 -: Януари 08, 2013, 09:49:32 am »
Не знам дали съм разбрала правилно как се построява възвратна карта на венера, но ако идеята е тр венера да съвпадне с наталната, моят възврат е след 2 дена-на 10-ти
И сега какво да гледам с цел предсказание?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #199 -: Януари 08, 2013, 10:14:17 am »
Papy, при мен възврата беше в новогодишната нощ. Венера в Стрелец (интерсептиран) в 4 дом, У3,2,10,9. По натал има тригон с Луна в 8ми. :) Донесе ми нов поглед върху отдавнашен ухажор и последващи много много танци с него  ;D . За мен беше страхотна вечер-сутрин. Чувствах се наистина добре. :)