romantica, тази година срещата ти с любовта е сигурна ! :blink:очертава се много романтична, поетична и със всички шансове да прерасне в дълготрайна връзка.
Освен това навлизаш в един много важен и значим период от живота си - транзитен Уран ще направи съвпад с натални Сл и Юпитер в 1-ви дом - ще намериш и ще се стремиш към свобода, независимост и самостоятелност, както никога досега. Може би ще бъдеш привлечена и от мистичното, ще мечтаеш повече от обикновено, а също и много чувствителна, състрадателна и пр.Тр. Нептун ще засили още повече присъщите на Луната ти в Риби качества. Въобще Нептун е много на фокус - ще бъдеш безкрайно очарователна и привлекателна в очите на другите. Единствената опасност е да не се поддадеш на илюзии, объркани емоции или хора, които да злоупотребят с добрината ти и желанието да помагаш.
И не знам за Стрелеца, но някоя Уранова личност, хич не бих се учудила да се появи край теб.
Тр Плутон върху Нептун и секстил АСЦ - навлизаш в период на значима вътрешна трансформация, а може да се отрази и на външността ти. По-важното е, че през следващите години ще преосмислиш и преформулираш мечтите, целите, приятелския кръг или ще срещнеш някой, който да те промени основно / или ти да бъдеш източник на промяната за някого/ И отново казвам - силно присъствие и магнетизъм ще упражняваш върху околните през този период.
Емоциите ти ще бъдат стабилни и ще се чувстваш в хармония със себе си / Тр Сатурн тригон Луна и Асц след няколко месеца/ Добри отношения с жени, приятелки, майка. Сатурн може да доведе в живота ти човек, който е по-възрастен или авторитетен, който да е проводник на тази промяна за която говорим.
PS По време на транзита на Сатурн през 8-ми дом не разчитай на чужди ресурси и пари. Юпитер е във 2-ри. Бъди инициативна, ще можеш да разчиташ на собствените си усилия, за да печелиш.
И понеже сега видях, че прогр ти Луна току-що е влязла във Водолей, всичко което написах за Уран и свободата го умножи x10 :blink: А относно какви хора ще привличаш - пак да кажа - УРАНОВИ , гарантирано :blink:
това е по-важното накратко. надявам се да съм ти била полезна . :wub:
Фийдбек.Възврата миналата година беше на 13.01, но отговарям сега накратко, тъй като имам повече свободно време.
Грейси, както винаги беше в 10-ката :blink:
Да, бях увлечена от много странни личности през миналата година, от луд на по-луд попадах, изчезваха така и както се появявха

Нищо не стана, но се радвам, че имаше сърдечни вълнения. Изводът ми е, че това са малки подготовки за голямата любов. На 25г. все още се чувствам незавършена, летя, предстои ми да се реализирам професионално, измислям се и доизмислям на моменти. Още съм разместена вътрешно като човек. Може би, когато човек постигне малко по-голяма зрялост, когато може да участва с всичките си сетива и с целият си опит, тогава вероятно в пъти ще е по-интересно и значимо да се срещнат душите...

Да, стремях се към свобода и самостоятелност, търсих истината повече от всичко. Мечтаех много и именно мечтите ме спасяваха в най-трудните моменти, че зад облаците Слънцето винаги блести.
Много хора ме излъгаха и подведоха, но както казва една приятелка - everybody lies... Така е трябвало, не съжалявам за нищо. Все пек в живота ни остават хората, в които говори душата, а не егото.
Засега не съм срещнала човек, който да ме вдъхнови за промяна, а и на дали аз мога да бъда за някого освен сама за себе си. Затова се оглеждам само за знаци по Пътя...
За Урановите личности си напълно права - имам две приятелки двойни водолейки :blink:
Много ти благодаря :wub: