Здравей Гост

възврат на венера

• 246 Отговора
  • 47953 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: възврат на венера
« Отговор #40 -: Октомври 20, 2008, 10:40:40 pm »
В какъв смисъл колко градуса допускам?
0,0,0

*

kaily

• 5145
« Отговор #41 -: Октомври 20, 2008, 10:53:24 pm »
Произволна карта на някой, роден на 1 януари 1990 г в 12.00 ч.
Искаме да видим венериния възврат за следващия път (година).

Скарлет, що да съм те заклала?!?

*

kaily

• 5145
« Отговор #42 -: Октомври 20, 2008, 11:04:28 pm »
Намираме в колко часа транзитната венера прави възврат с наталната

Задаваме транзита за същия час и така транзитната съвпада точно с наталната

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Октомври 20, 2008, 11:07:10 pm »
Скарлет, що да съм те заклала?!?
Нищо лошо,мила,просто ти се кефя. :) Не съм обратна.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #44 -: Октомври 20, 2008, 11:11:22 pm »
Преобръщаме картите, така че вътрешната става външна, транзитна, а транзитната - вътрешна

И получаваме венериния възврат на съществото, родено на 1.1.1990 в 12.00

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Октомври 21, 2008, 12:21:06 am »
 :-* :-* :-*много благодаря :)
лека,мека и розова

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #46 -: Януари 09, 2009, 11:16:54 am »
Викам в тази тема,за да не създаваме нова да си отразяваме впечатленията от всякакви възврати  ;)

Вчера имах едновременно 3 възврата-на Меркурий(5 дом упр на АСЦ,МЦ),на Луната(10 дом УПР 11 дом) и на Бялата Луна (7 дом)  :o

И в интерес на истината дори в самия ден имах събитие,което си дойде само-видях се с една приятелка(семейна жена),с която не се бях виждал от месеци,дори и пътувах.Срещата и пътуването стана точно в часа на новия Лунар.

Забелязал съм,че при нов Лунар при мен и при наблюдения от близки ако въобще има някаква възможност за смяна на средата,пътувания- планирани или не стават имено в деня на Лунара (или до 1 ден),попадане на ново място се случва все тогава,често нещата се навързват много набързо.Също така 1-2 дена преди новия Лунар при повечето се наблюдава спад на емоционалния фон,той или се отслабва или се енергетезира отрицателно,дори и тялото често боледува тогава или има спад на физическа енергия.С настъпването на новия Лунар като с магическа пръчица нещата се преобръщат в друг вид(ето примерно дори сега на този лунар 1 ден преди това бях болен и точно на новия си лунар се излекувах,а пък днеска с тези 3 възврата се чувствам прекрасно и имам енергия и желание да си движа задачите).

Енергийно изпразване може да се усеща и месец преди Марсов възврат.

Който има наблюдения от всякакви възврати и техните карти (нещо което се е реализирало точно),може да ги поства тук  :)

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Януари 09, 2009, 08:55:05 pm »
На 01.10.2008 г. преживях възврат на Марс на 29 градуса Везни.  Сякаш някой беше "изпил" цялата ми сила. Физическата ми енергия и инициативата ми бях в точката на замвръзване. Проспах 2-3 дни и разбрах как се чувстват немощните хора.  ::)

А на 14.01.09г. ми предстои възврат на Венера в Риби. Ще се наблюдавам и ще кажа.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #48 -: Януари 09, 2009, 11:14:07 pm »
Аз нямам навик да си следя възвратни карти, но когато някой сподели впечатления често започвам да въртя карти и да проверявам при мен какво е станало. Та и днес така-поглежам ефемеридите и какво да видя...и при мен нов Лунар  ;D. И аз съм днес с приповдигнато настроение, работя енергично и имах няколко много приятни срещи, всичките бяха предварително планирани. От понеделник  до четвъртък тази седмица не ми се поглеждаше никаква работа, даже си пуснах отпуск 3 дни следващата седмица. Последните месеци на миналата година ми бяха много натоварени, даже един грип го карах почти цял месец и коледната почивка въобще не ми стигна. Та днешния Лунар ми се отрази много добре   :).

А Лунара през Декември беше толкова сложен, не е истина. Бях в командировка за 3 дни, после трябваше за 1 ден да отида на работа и да свърша няколко неотложни неща, след това в събота и неделя да си видя момчетата, да сготвя и изчистя и пак да пътувам за 3 дни. Между двете пътувания трябваше да посетя 2 важни купона, които се провеждат веднъж годишно. След първото пътуване едното дете вдигна 40 градуса температура, после се оказа че е скарлатина, а аз се чудех какви комбинации да правя. В крайна сметка свърших всичко, което беше планирано, а скарлатината мина много леко.

При последния Марсов възврат имах по-скоро излишък от енергия и не се освободих по най-добрия начин, макар че направих каквото можах.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #49 -: Януари 10, 2009, 12:59:31 pm »
Смятам,че за циклите на планетите преди края им винаги се наблюдава нещо общо,което е характерно за Лунарите и това е спад на енергията,преживяванията,задачите или желанието ни да ги извършваме по принципа на съответната планета.И не само това, освен че е нормално да има спад на енергия малко преди да настъпи възврата и докато не се зареди с нови импулси и задачи,на които също им трябва малко време да се задействат,мисля че всеки цикъл на коя да е планета си има своята "Сатурнова дупка".Т.е. на само Солара,а и дори Сатурновия цикъл и другите които могат да се преживеят.

И това по-скоро не е "сатурнова дупка",а 1/12 от периода на цикъла с характера на 12 дом.За всички планети това ще започне 30 градуса преди възврата и ще е характерно постепенно изпразване на тази енергия,задачите и вече са дали каквито и да е резултати и точно по 12 дом с нещо по тях се разчистваме,освобождаваме,излизаме и т.н., а самата енергия е в края си,което може да ни влияе и на психиката и на изборите.Знаейки с какво се свързва 12 дом това едва ли ще е подходящо време за кардинални решения или инициативи,доколкото или нямаме енергията и възможностите или има още какво да приключваме.Не изключвам и всякакви кармични процеси тогава.

За Луната времево това ще е в ход 2,5 дни преди да се възвърне,за Слънцето месец(сатурновата дупка-което не съвпада точно с номерологичния период на Сатурн от 52 дни преди рожденния ден),за Сатурн може да са малко над 2 години преди да се възвърне и да се усеща този кармичен и отмиращ фон.

Примерно напоследък каквото се сещам беше с периода от 10-15 дни преди Меркуриевия ми възврат-нито ми се говореше,нито ми се пишеше,нищо не ми се правеше  и не само че с нищо сериозно не се занимавах освен да си почивам (чувствах се и леко изтощен от доста преди това работа по Меркурий,но дори и след като малко си починах и физически бях добре,нямах грам стимул),дори с приятели не се срещах и рядко се чувах.Интересното е,че тази 1/12 на Меркурий ми съвпада времево с този на Марс(на 21.2.2009. сега ще имам възврат) и на Сатурн (през 2010 му е възврата), както и на Слънцето (сега съм в сатурнова дупка).Това голямо наслагване от крайни фази на естествени цикли явно си даде думата.Дори за Сатурн за себе си установих,че макар че сега ми транзитира в 1 дом съм в къде по кармичен и отмиращ период отколкото като беше в 12 дом.

Иначе преди ми е правило впечатление как много хора умират или стават инвалиди точно около Сатурновия възврат,същото при Хиронов възврат(+самоубийство,за някои рака се разглежда като форма на самоубийство) и при Уранов възврат.За последния особено ми беше чудно как някои си отиват от този свят точно тогава,а не примерно 1-2 години преди или след него( а други живеят още 15-20 години след него),а винаги точно в годината на възврата и почти винаги от инфаркт или инсулт.Явно периода около възврат на една планета е доста критичен-първо старата енергия е изразходвана, после се посрещат последствията от много минали избори и действия и ако не е добре разчистено “полето” при възврата новата енергия няма къде да се захване стабилно и води до сривове.На мен това освен като естествен процес на начало и край ми се връзва и като динамиката на движението ретро-стационарно-директно,което обяснява “замръзването” което Nebesna отбеляза (и на мен ми е правило впечатление) точно по време на възврата.Ако вземем крайната фаза за тип ретро изразяване,то по време на възврата ефекта е на стационарност-енергията се балансира по критичен начин, налива се там където може,но като процес на пълнене не позволява движение,а стоене на едно място докато си включен към “тръбата” и вече след това (времевия момент тук явно е индивидуален и не се свежда явно само до 1 ден),може да се насочи и канализира навън-директно движение.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:възврат на венера
« Отговор #50 -: Декември 25, 2009, 04:14:40 am »
имате ли впечатления от възвратните карти на венера,мерка,юпи? акво ви е мнението?
аз съм изумена от информацията, която дават ???.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #51 -: Декември 25, 2009, 08:39:42 am »
Дават, разбира се. На мой близък приятел му се възвърна Венерата точно в деня, когато се видяхме отново след около година , през която бяхме в замразени отношения.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #52 -: Декември 25, 2009, 11:51:04 am »
Дават, разбира се. На мой близък приятел му се възвърна Венерата точно в деня, когато се видяхме отново след около година , през която бяхме в замразени отношения.

А знаеш ли тази Венера кои натални домове му управлява?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Декември 25, 2009, 12:10:45 pm »
През тази година съм имала възврат на Венера маалко след рожд. ми ден. Управлява 4 и 11 дом. Не забелязвам някакви външни събития, по- скоро съм станала по търпелива по отношение на любимия. :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Декември 25, 2009, 01:40:04 pm »
Аз лично нито през възврата на венера ,нито на юпитер усетих нещо ???

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #55 -: Декември 25, 2009, 02:40:50 pm »

А знаеш ли тази Венера кои натални домове му управлява?
Наталната Венера е в 11 ти дом в Стрелец и управлява 4 ти и 9 ти. Иначе в картата е връх на тао-квадратура със Сатурн и Плутон/Уран. Ужасна комбинация...
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Декември 26, 2009, 10:22:32 am »
Аз никога не съм забелязвала значими събития при възврата на Венера

*

Синухе

• 4978
« Отговор #57 -: Декември 27, 2009, 03:09:57 am »
 ;D ;D ;D, аз обаче категорично очавам събития при венериния възврат и ще докладвам :).
мисля си , че възврата на планетите до сатурн ,са соларни карти на самите планети. има неща ,които са невидими в картите ,нооо....при един обстоен преглед ,включващ и възвратна карта се изясняват и най-малките подробности.
вероятно защото аз самата търся отговор в астрологията ,винаги го намирам ??? :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dбез да искам от профила на нухе ;D ;D ;D ;D марая!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Декември 27, 2009, 02:06:21 pm »
Дотук забелязвам, че възвратът на дадена планета, ако съвпада със слънчевата революция, придобива особена важност. Това важи най-вече за възврата на Венера и Марс в солар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Декември 27, 2009, 02:14:52 pm »
Дотук забелязвам, че възвратът на дадена планета, ако съвпада със слънчевата революция, придобива особена важност. Това важи най-вече за възврата на Венера и Марс в солар.

Такива възврати при мен в солара са били значими само на Меркурий.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.