Здравей Гост

Силата на мисълта

• 113 Отговора
  • 39634 Прегледи
Re:Силата на мисълта
« Отговор #60 -: Май 27, 2009, 11:58:57 pm »
Да моят добър духовен учител Иеова ми каза, че със силата на мисълта са построили пирамидите в древността навсякъде по Земята, а не робите, както са ви учили преди. И допълни че те добрите богове са построили вселената и всичко чрез силата на мисълта.

*

malina

« Отговор #61 -: Май 28, 2009, 09:41:22 am »
хм., чела съм доста книги за херметизма и силата на мисълта, но никога не съм опитвала съзнателно да прилагам в действие принципите.

;D  ще разкажа нещо смешно, което ми се случи наскоро. понеже съм с преддиабет и тъй като се смята, че с промяна на хранителния режим и спорт може да се подобри диагнозата, всеки ден трябва да бягам по един час.., да обаче отвреме на време ужасно много ме мързии. мъжа ми се дразни от това и непрекъснато ми повтаря:

' ари де ., ставай.., счупи го този кростренажор., кога ше го счупиш' и т.нт. 

еми., един път с много досада и яд се качих на кростренажора .., и взех, че го счупих ..  :P ;D  ., та така си осигурих 1 седмица спокойствие ..  :-[ 

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #62 -: Май 28, 2009, 10:03:37 am »
хм., чела съм доста книги за херметизма и силата на мисълта, но никога не съм опитвала съзнателно да прилагам в действие принципите.

;D  ще разкажа нещо смешно, което ми се случи наскоро. понеже съм с преддиабет и тъй като се смята, че с промяна на хранителния режим и спорт може да се подобри диагнозата, всеки ден трябва да бягам по един час.., да обаче отвреме на време ужасно много ме мързии. мъжа ми се дразни от това и непрекъснато ми повтаря:

' ари де ., ставай.., счупи го този кростренажор., кога ше го счупиш' и т.нт. 

еми., един път с много досада и яд се качих на кростренажора .., и взех, че го счупих ..  :P ;D  ., та така си осигурих 1 седмица спокойствие ..  :-[ 

Eто виждаш ли, че работи силата на мисълта  :P

*

malina

« Отговор #63 -: Май 28, 2009, 07:22:19 pm »
Eто виждаш ли, че работи силата на мисълта  :P

аха., още малко ми трябва и ше повярвам ..  :P

« Отговор #64 -: Юли 18, 2009, 09:08:11 pm »
хм.. с риск да ме вземете за луд  ;D силата на мисълта ми е мн добре позната но за жалост  моята такава е прекалено силна и неконтролируема.... Всичко започна когато започнах тинейджърските си години. понякога гърмяха крушки като се ядосам... ако ме хване яд на някой в момент който е до мен  все нещо му се случваше .. спъваше се падаше ... веднъж дори да падне саксия на главата на сестра ми.... получавало се е и при изблик на други емоции.. спрях в движение минимоторчето на един приятел (смеехме се защото едва искачи един хълм с и тогава аз казах "представете си ако сега му свърши бензина".. и хом ..  ;D ) та така ... веднъж в час по математика духаше студено от прозореца .. ядосах се и понеже никой не ставаше да го затвори казах "сосам затвори се" .. ей тъй на майтап  ;D.. след 5 6 секунди съученикът ми ме сръга и посочи прозореца. видях как започна да се затваря сам бавно бавно и в последния момент бам и се затвори  ??? .... правил съм и др мн по страховити неща .. но слава бофу  от доста време нищо странно не се случва (като изключим съновиденита ми но тва е др тема  ;D)

*

veshti4ka

« Отговор #65 -: Юли 19, 2009, 06:40:55 am »
алоуууууу Горския дух, ако е вярно това, което разказваш, че вземи се научи да я контролираш тая мисъл де  :P  то и аз съм имала такива изцепки на няколко пъти и затова бившият ми съпруг ме нарича "голямата уста" ама от година насам усилено се опитвам да контролирам мислите си и вече имам доста добър напредък...  умът е много силна машина, което много хора не го осъзнават. ако се научиш да контролираш мислите си - това означава, че "силата винаги ще бъде с теб"  ;D ;D ;D

« Отговор #66 -: Юли 19, 2009, 09:16:08 am »
определено опитвам да я контролирам .. въпроса е че се появява когато имам изблик на някакви силни емоции а не просто ей така  :-\

*

veshti4ka

« Отговор #67 -: Юли 19, 2009, 10:00:15 am »
определено опитвам да я контролирам .. въпроса е че се появява когато имам изблик на някакви силни емоции а не просто ей така  :-\

то контрола се заключва в това да я успираш при силни емоции, а не иначе. иначе и баба може  :P ;D  ::)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #68 -: Юли 30, 2009, 04:37:33 pm »
Oт известно време ме беше налегнал мерака пак да гледам 'Водно конче',даже го мернах в темата за езотерични филми тук.По една или др. причина не успях да го сваля,но мисълта за него не ми излизаше от кратуната.
Един ден се мотах в парка и гледам мъртво водно конче,омотано в паяжина.Викам си,довечера ще го издирвам от някъде..Да ,ама вечерта нямаше нет.От нямане кво да правя се зазяпах в повторение на епизод от предаването за децата от Могилино,даже името му не помня,а и не го харесвам.По едно време се опулих-горе в ъгъла надпис:'следва 'Водно конче'..Направо се препотих,то вярно,че е дребно нещо,ама..Телевизор гледам един път седмично,по-точно не го гледам,ами го пускам да не забрави как да работи.. ;D

« Отговор #69 -: Юли 30, 2009, 09:28:13 pm »
    Аааа филма е страхотен....

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #70 -: Септември 24, 2009, 11:15:52 am »
 :) Мъдрите казват: "КОЙТО ВЛАДЕЕ МИСЛИТЕ СИ, УМЕЕ ДА УПРАВЛЯВА  ЖИВОТА СИ!"
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

« Отговор #71 -: Октомври 04, 2009, 08:59:25 pm »
Po povod Proteinovata dieta - zabravete za vsichki statii!!!! Zabravete za vsickite si "priateli", koito sa "pritesneni" za vas, dokato ste na proteinovata dieta za da ne se razboleete i t.n. Tova razbrah, dokato az samata bqh na tazi dieta blizo 7 meseca. Otslanbah okolo 25 kilograma. Sled koeto si napravih absoljutno vsichki pulni izlsedvaniq na kruvta, urinata i t.n. Vsichki izslednaviq sa mi super!!!!!! Veche edna godina sum s tezi kilogrami pljus, minus 3-4 kilograma, koito lesno si svalqm kato se ogranicha v hranata i zasilq dvijenieto! Blagodarna sum na Proteinovata dieta, Na Djukan i na edna priatelka, koqto me zapali s neq.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #72 -: Октомври 06, 2009, 10:36:20 am »
 :) Лазарова, освен диетата за която говориш мисълта ти участваше ли при това твое слабеене?
 Вероятността онова, което ни се случва  е заложено още в мислите ни. Та в тази посока на мисли, не би ли опитала да поддържаш нормално телесно тегло като заложиш най-вече на мисленето си? :)

*

veshti4ka

« Отговор #73 -: Октомври 06, 2009, 10:48:12 am »
протеиновата диета е най-отвратителното нещо - ако това е диетата само на месо  :-X :-X :-X

месото съдържа в себе си кода на смъртта и с яденето само на месо човешкият организъм се пренатоварва с този код и съм виждала ужасни последици от това - под очите се появява подпухналост, тялото подпухва дори и да слабее, енергийната обвивка - етерното тяло се свива почти до физическата обвивка и излъчваната жизненост намалява драстично... наистина е грозно и ужасно...

отделно пък четох изследване на медицински институт /ама забравих в коя държава/, че ако се храни човек само с месо, то след 1 година поразиите върху черният дроб са необратими - т.е. организма влиза в релси на преработка само на месо и повече не може да преработва въглехидрати и зеленчуци.... да не говорим, че чистата прана от космоса се съдържа единствено и само в плодовете и зеленчуците и това е причината да изчезва жизнеността от лицето което се храни само с месо и на прима виста човека да изглежда като преседял на слънце труп  :-X :-X :-X

можете да си я хвалите колкото искате диетата, заради ефекта от нея, но напълняването не се свързва с диети, а е физическо последствие от емоционална неудовлетвореност  ;)  човек, който е наясно със себе си първо няма да яде като се тъпче постоянно и второ - няма да пълнее от повече ядене, защото ще има нормален метаболизъм... да не говорим, че масовата хипноза от списания, телевизия и мода за тези анорексични и кльощави тела е отвратителна и действа страшно много на женската психика...

човек е това, което чувства и ако съумее да се справи с простотията, която властва в света напоследък ще бъде един щастлив индивид и без диети   8)

*

Helo

« Отговор #74 -: Октомври 06, 2009, 10:58:53 am »
Бяха ми казали, че са правили изследване със затворници, осъдени на смърт, на които им предложили да участват в експеримент, за да не им бъде изпълнена смъртната присъда. Те трябвало да ядат една и съща храна през остатъка от живота си. Били им предложени няколко вида храни, които не ги знам какви са, но имало пържоли и мляко. Този, който избрал да се храни само с мляко живял най-дълго.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #75 -: Октомври 06, 2009, 11:08:35 am »
Бяха ми казали, че са правили изследване със затворници, осъдени на смърт, на които им предложили да участват в експеримент, за да не им бъде изпълнена смъртната присъда. Те трябвало да ядат една и съща храна през остатъка от живота си. Били им предложени няколко вида храни, които не ги знам какви са, но имало пържоли и мляко. Този, който избрал да се храни само с мляко живял най-дълго.
  :) О да и при мен това ще подейства като смъртна присъда. 
За това ми се струва, че силата на мисълта и нейната проекция ще свърши чудесна работа . Вие как мислите ЗА или Против тази ми  идея?

*

veshti4ka

« Отговор #76 -: Октомври 06, 2009, 11:11:28 am »

За това ми се струва, че силата на мисълта и нейната проекция ще свърши чудесна работа . Вие как мислите ЗА или Против тази ми  идея?

преди година само със силата на мисълта смъкнах 5кг за 1 седмица - проверено е и работи  :P   друг е въпроса, че към днешна дата не ми се занимава с това...

но определено не можах да схвана какво общо има поста на г-жа/г-ца Лазарова за тази диета с темата, която се обсъжда тук  :-\

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #77 -: Октомври 06, 2009, 11:31:30 am »
 :) Вещичке, така Лазарова ще знае, че и с мисъл може да си помогне за телесното тегло , а и не само за него нали? Защото каквито мисли допускаме и изпращаме това получаваме самите ние?

« Отговор #78 -: Октомври 13, 2009, 11:46:35 pm »
Здравейте отново!
По повод диетата - здравето ми е супееееер!
Освен това искам да допълня относно протеиновата диета. Тя не се състои само от месо, а от протеини (белтък) най-вече. Те се съдържат не само в месото, а и в млякото, сиренето, изварата, яйцата, има ги и в други храни, но не чак толкова. Не е задължително да ядеш само месо, макар да е основното. При малко повече изобретателност може да си направиш широкоспектърно меню, което да ти е вкусно.
Силата на мисълта е доказано, че е "голяма работа". А който е изпитал тази "голяма работа" на гърба си няма нужда да бъде убеждаван в това.
Проблемът е, че при силен стрес ( не ежедневен ) или дългосрочен, човек започва да губи контрол над тази сила на мисълта. Човек губи себе си, пък камо ли тази сила. Затова е нужно време да се възстанови на енергийно ниво - емоционално и тогава силата на мисълта се задейства още повече. Но мисля, че това го знае всеки, който е във форума.
Относно поддържането на теглото - да, силата на мисълта определено действа, но човек трябва да е много "силен" . И да е малко инат ;)

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #79 -: Октомври 14, 2009, 11:59:30 am »
 :) lazarova , именно силата на мисълта ни, изобщо нашата сила се проявява точно в най-трудните моменти от житейският ни път. От пролетта на 2007-ма година та до последният ден на този месец септември (30.09.2009г ) ме следват най-невероятни стресови ситуации, които ми показаха колко е голяма силата на мисълта и същевременно, че:"ВСИЧКО ОТМИНАВА"  , че:"СЛЕД НАЙ-ТЪМНАТА НОЩ СЛЕДВА МНОГО СВЕТЪЛ ДЕН" ! Добрите ,оптимистични мисли винаги са нашето убежище НАЛИ? :)