Общо взето, бяхте достатъчно изчерпатели и почти нямам какво да добавя.
Мисля, че в картата на убиеца-педофил има индикации за семейна обремененост.
Първо, в квадранта на Аза са разположени ретрограден Сатурн и Луна, при това те управляват интерсептираната по оста 1-7 дом двойка знаци Козирог/Рак. Освен това нодалната ос също се намира в тази двойка знаци. Липсата на адекватна самооценка е загатната от съвпада на Уран със СЛВ в Рак, в 7 дом в тау-квадрат с Венера/Нептун на върха на ИЦ. Нептун се намира в градуса на лунните възли и се явява фокус на т-конфигурация с тях.
За проблеми с идентификацията и самооценката, липса на духовен/бащински авторитет загатват:
- ретрограден Сатурн в Стрелец в съвпад с АС в квинконкс към Слънцето в края на 5 дом;
- управител на АС в заточение по знак, в съвпад със Слънцето; Слънцето управлява 8 дом в картата;
- управител на МС в съвпад с Нептун на ИЦ и в квадрат с Уран/Лунни възли - лиспа за усещане за цел и посока/перспектива в живота.
Луната и Уран се намират във взаимна рецепция.
Прави впечатление акцентът върху втори квадрант в картата - квадранта на душата. Това също загатва за силна обвързаност/обремененост с фамилни теми, с миналото на семейството, което продължава да живее в личното ни несъзнателно, във всяка клетка на тялото и всяка фибра на душата ни независимо от това дали врзъката с рода физически е прекъсната.
Според мен една от ключовите теми във фамилната динамика е била злоупотреба със сексуална/репродуктивна енергия.
За това загатва съвпадът на управителя на ИЦ с Плутон в знака Телец, на върха на 5 дом. Господарите на родителската ос - Марс и Венера - са в рецепция по заточение.
Следва да се обърне внимание, че знакът Стрелец заема целия 12 дом, следователно Юпитер има двойно управителство в тази карта. Юпитер е в негативен статус и по есенциални, и по акцидентални качества - намира се в изгнание и близо до куспидата на 6 дом. Това може да прави донякъде проблематичен съвпада му със Слънцето, особено имайки предвид кои домове в хороскопа управляват двете планети, т.е. имаме връзка на господаря на АС с 12ти и 8ми дом. Тригонът му с Луната, управляваща интерсептиран в 7ми дом Рак, не допринася за
осъзнаването на проблема. Всичко е скрито дълбоко под пластовете несъзнателни спомени, закодирано в паметта на душата... Сатурн е единствената ретроградна планета и квинконксът му със Слънцето (господар на 8 дом) може да бъде доста проблематичен. Квинконксът иска
осъзнаване на проблематичната страна, а в случая изглежда, че то напълно лиспва. Ключова дума за Сатурн в Стрелец в съвпад с АС е "разширяване на личния авторитет", но в случая ретроградността му може да е изиграла лоша шега на Слънцето, с което е в квинконкс. Проблем с усещането за лична стойност, а също проблем с установяването на близки, задушевни отношения. Прави впечатление акцентът на долната полусфера в картата. Този човек е живял в свой собствен свят, изпълнен с болно въображение...
Ако се разширят орбисите, Луната в картата има квадрат с Марс и Плутон. Може да означава и гняв към връстници от сиропиталището, които са били неговото "семейство", който впоследствие се проектира върху малки деца и поражда цикъл от насилие