Здравей Гост

женените мъже-кръшкачи

• 81 Отговора
  • 15965 Прегледи
женените мъже-кръшкачи
« -: Октомври 15, 2008, 04:04:00 pm »
Напоследък често ми се сблъсквам с женени мъже,които си търсят любовница ей така за спорта  ;D - просто секс!Изневеряват на половинките си,но в същото време не се развеждат,защото си държат на семейството и ми стана интересно какви са индикациите в натала на такъв тип мъже! ;)
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
Re: женените мъже-кръшкачи
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2008, 04:23:49 pm »
какви са индикациите в натала на такъв тип мъже! ;)

Индикации за вътрешни противоречия.
И лични потребности, които не могат да бъдат задоволени само от един (тип) партньор.

А що се отнася до онези, които го правят "за спорта"... Предполагам, че имат нужда да се доказват какви "големи мъже" са  ;D Тук вече се включва и факторът самооценка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2008, 04:44:37 pm »
С такива хора е фраш (има и жени разбира се),едва ли зависи от фактори в картата/освен в някои наистина специфични случаи/,просто това се нарича масово съзнание-това което е модерно и/или вкоренено в представата за мъж.В крайна сметка в такъв случай и изневярата не е изневяра-това че някой е решил да се устрои битово с някоя не говори за любов,а за взаимни интереси и взаимно използване,семейството и образа се поддържа за пред хората тъй като повечето живеят по този стаден принцип-да създават групички(семейства).А емоционалните нужди може и да не се удовлетворяват само в семейството;ако причината беше просто удовлетворяване на полов нагон-мисля,че съпругата не е куца и саката да изпълни тази елементарна функция,която и вероятно изпълнява.Проблема е другаде-света отдавна се е кюфнал и който върви с него се завлича съответно по инерция...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2008, 04:57:38 pm »
според мен , повече от една планета в 7-ми дом.меркурий и луна,уран и нептун също.най-вече подвижни знаци на в-ха на 7-ми. 8)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2008, 05:19:38 pm »
най-вече подвижни знаци на в-ха на 7-ми. 8)

Мутабелен знак на ДС включва опция за повече от един брак.
А какво ги кара да не се развеждат, но да се впускат в безбройни авантюри по време на брака?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2008, 05:31:31 pm »
Хората не търсят нов брак,а нови емоционални/сексуални контакти!

Тогава е по редно да се гледат 5/8 дом и планети в тях,управители и аспекти,както и естествените сигнификатори за полово влечение Венера/Марс.

Ако става въпрос само за флирт-може и Меркурий и 3 дом,но ако по някакъв начин са свързани с "емоционални" планети. ;)

Силен огнен елемент си пада по възбудата от новото и тръпката от завоеванието,а силен воден елемент от тръпката по тайни,завоалирани и прикрити емоции и ако в брака измеренията на огъня и водата не са налице е възможно,поглеждане "встрани".

За това и неслучайно се акцентира 5/8 дом.Човек и тогава подхожда със съзнанието за забавление и за тайна авантюрка  8)
« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 05:37:23 pm от Sinyhe »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2008, 05:44:04 pm »
най-вече подвижни знаци на в-ха на 7-ми. 8)

А какво ги кара да не се развеждат, но да се впускат в безбройни авантюри по време на брака?
вероятно , противоречията  за които самата ти говориш.мисля си , че луната и нептун биха могли да са причината , както и сатурн.везните също биха могли да имат отношение по въпроса.визирам колебанието да вземеш решение.със сигурност обаче казвам, че един меркурий на дсц.,носи чести смени на партньори ,при това не само интимни.сатурн в седми дом , освен стабилитет и регламент носи ограничения.в моя случай май е така.защото мъжът има съвпад на луна със сатурн в седми дом.най-силната му планета е в пети и тя е венера.
така мисля.не съм сигурна ,всъщност опитвам се да разсъждавам.
като цяло от чисто психологическа гледна точка си мисля,че тези мъже са комплексари и може би отговора трябва да се търси в комплексите им.от мои наблюдения знам със сигурност , че причината се крие в отношенията с майката.100%съм сигурна.горчив опит! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Октомври 15, 2008, 06:37:12 pm »
Ако мутабелните знаци на оста 1/7 могат да бъдат предпоставка за повече от 1 брак. Значи, фиксираните знаци са тези, които така да се каже "предпазват от развод". Или господарят на 7-ми дом във фиксиран знак. Тези хора трудно променят навиците си и не обичат промените в сферата на конвенционалните взаимоотношения.

А склонността към изневери вероятно трябва да е заложена в натала. Венера в опозиция на Плутон се описва като "аспекта на Дон Жуан" или на "големия любовник". Също така напрегнати аспекти между планети в 5/8 дом.

Обаче числя, че трябва да разграничим изневерите на 2 типа. Първият тип изневери са тези, при които човека просто изневерява, понеже, така му е заложено и постоянно търси нов партньор и нови предизвикателства. Той би изневерил и на любовника си и  на следващия, след него.

Вторият тип изневери, е когато се поддържа дълготрайна и тайна любовна връзка извън брака. Много често господарят на 7-ми дом в 12-ти дом дава такъв тип взаимоотношения ("брак пред небето"). Венера в 12-ти дом също може да бъде показател за тайна любовна връзка, особено ако има отношение към 5-ти или 7-ми.

Разглеждала съм синастрии на "любовни триъгълници" и ми е правело впечатление, че този който изневерява търси да компенсира това, което му липсва в брака, чрез извънбрачната връзка. Например съпруг с Марс в Риби, а съпругата с Марс в Стрелец (квадратура). Силно сексуално привличане, но и неспособност да се постигне сексуален синхрон и удовлетворение. Всеки дърпа в своята си посока и не одобрява начина, по който другия върши нещата. Като допълнение, съпругата няма нито една планета във водни знаци, за да удовлетвори неговата емоционална натура. За сравнение, пък любовницата няма нито една планета в огнен знак, но затова пък има подчертани водни знаци.

Сложно и е строго специфично във всеки конкретен случай.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2008, 07:14:30 pm »
Хората не търсят нов брак,а нови емоционални/сексуални контакти!

Тогава залагам на акцент върху Огън/Въздух плюс напрежение между Венера и Марс (съвпад/квадрат/опозиция).
Хихи, това сигурно ще е "формулата" на класическия мачо, а колко подвидове може да има...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Октомври 15, 2008, 07:46:23 pm »
а колко подвидове може да има...  ;D

Адски много,но сега не мога да се включа. :)

« Отговор #10 -: Октомври 15, 2008, 08:05:38 pm »
Хихихи, ето как ги хващам аз такива мъже. Луната във въздушен знак, а Венера във воден - ето това е мъжът, който иска да живее с интелектуалка и тя да му възпитава децата, но секса с нея не му е достъчен и ходи по чуждо да гони Михаля. В такива случаи съм попадала на 100% кръшкачи. Като астролог, разбира се.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2008, 08:41:19 pm »
Ами с какво ще си обясните откритите любовни многоъгълници? :o

В смисъл под и над път из нета се срещат обяви-двойка търси 3то лице или друга двойка,като често и отсрещния пол е без значение.И факт е,че не са просто майтапи това,реално има брачни двойки,които съгласувано си търсят "приятелчета"  ;D

Факт е,че брака отдавна не е това,което е бил по едно време...

Колкото до склонноста към Дон Жуанство освен аспекта Плутон/Венера за който спомена Nebesna,лично познавам няколко личности с такива склонности и Юпитер е често замесен-я квадрат Марс/Юпитер,я Юпитер в 8 дом обезателно  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2008, 08:47:29 pm »
а колко подвидове може да има...  ;D

Адски много,но сега не мога да се включа. :)

Нищо, утре на стационарно-директен Меркурий може  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Октомври 15, 2008, 09:16:00 pm »
Ами с какво ще си обясните откритите любовни многоъгълници? :o

В смисъл под и над път из нета се срещат обяви-двойка търси 3то лице или друга двойка,като често и отсрещния пол е без значение.И факт е,че не са просто майтапи това,реално има брачни двойки,които съгласувано си търсят "приятелчета"  ;D
 :P

Познавам един такъв, дето все "тройки" са му в ума. Зодия Водолей, Уран в Рак - преобръщане на всички семейни ценности. Уран е в секстил с Юпитер - разширяване и в тригон с Луната - не влага много емоции. Юпитер в опозиция на Луна - прекаляване. Усещанията са по-скоро на сетивно ниво. Забелязала съм, че когато Луната е в някакъв аспект с Уран, хората търсят силни сетивни усещания, но са някак повърхностни, без да влагат чувства и задълбоченост. При Уран нещата стават толкова бързо, че се носиш на гребена на вълната (безпристрастно и имперсонално) и нямаш време да осъзнаеш случващото се. Това е само един пример.

П.П. Пропуснах да кажа, че човекът е зодия Водолей, но Луната му е  в падение в Скорпион - раздвоение на "мъжкото" и "женското начало". Освен това има неаспектирана Венера в заточение в Овен.

*

Skarlet

« Отговор #14 -: Октомври 15, 2008, 09:58:59 pm »
  Да ви кажа,направо е за отчаяние.Аз не познавам женен мъж или женена жена,които никога да не са имали любовник.Това е доста страшно,но е факт.То не са Венери в предизвикателни аспекти.То не са Марсове,Луни и Слънца-пак така.От всякакви елементи-и водни и въздушни...Няма такива точи знаци и аспекти,които да дефинират изневерите.Всичко е строго индивидуално.С водни и огнени знаци на върха на 5 и 8 домове обаче,водят класацията,като планетните им управители задължително са в предизвикателни аспекти.Учудвала съм се дори на Венерата в Козирог на един познат,но с асц. Риби и Луна във Водолей.Гледаш земен Марс-стабиляга, а успоредно с това-квадрат или опозиция с Марс.Изобщо-разнообразието е ужасяващо и не можеш му хвана дирята.Всеки запушва емоционалния си глад и неудовлетворение от живота,с някаква връзка или само спорт без чувства.Ужас!

« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 10:50:19 pm от Skarlet »

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Октомври 15, 2008, 10:41:55 pm »
[/img]

Тук се опитах да сложа рождената карта на Джакомо Казанова, но не се получи. Ето и рождените му данни: 2 април 1725 г., Venice, Italy.

То и без час на раждане е достатъчно показателно отношението му към жените и любовните авантюри. Ако на някого му се занимава, нека сложи картата, но с Ерос и Лилит, моля!

П.П. С вмъкване на линк стана.

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/astro_2gw_07_kazanova7034116587-.gif
« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 11:14:42 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Октомври 15, 2008, 11:38:20 pm »
А ето и една велика любовница - Елизабет Тейлър. Тя обаче се е омъжвала всеки път, когато се е влюбвала.

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/astro_2gw_08_elizabeth_taylor731512.gif

Като се абстрахираме от домовете на двамата, приликата между двете карти е поразителна.

Тейлър: Венера квадрат Плутон;
Казанова: Венера опозиция Плутон;

Тейлър: Луна квадратура Юпитер
Казанова: Луна квадратура Юпитер;

Намеса на Нептун (заблуда или идеализация):
при Тейлър: опозиция към Слънце и Марс (мъжкото начало);
при Казанова: опозиция към Луна (женското начало)

Намеса на Ерос:
при Тейлър - в съвпад с Марс (анимуса);
при Казанова - в съвпад с Плутон и в опозиция на Венера (анимата)

Намеса на Уран:
при Тейлър: Уран в съвпад с Венера (анимата) може да даде внезапно влюбване и нестандартни връзки;
при Казанова: Уран в тригон с Марс (анимуса) - стремеж към ексцентрични и неповторими сексуални преживявания.

И при двамата Марс е в Риби. Много обича да съблазнява и да бъде съблазняван този Марс в Риби (влияние на Нептун).

Хайде сега продължете вие, че аз вече дремя пред компютъра. Лека нощ и до утре!

« Последна редакция: Октомври 15, 2008, 11:48:16 pm от Nebesna »

« Отговор #17 -: Октомври 16, 2008, 12:08:25 am »
Ето една карта на мъж кръшкач и женен  ;D, а като гледам откривам доста прилики с по- горните две карти ;D

съжалявам бях пуснал старата карта преди да разберем точен час на раждане
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 10:57:07 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Октомври 16, 2008, 07:43:21 am »
Хайде сега продължете вие, че аз вече дремя пред компютъра. Лека нощ и до утре!

Ми,какво да кажем ние бе,душко?Ти си разказала и показала всичко.За което благодарим. ;D Те са толкова показателни,че няма накъде.И както вече споменах и от моите наблюдения,застъпени са предимно огън и вода-Казанова-Слънце в Овен,Марс в Риби,а Тейлър-Венера и Уран в Овен и цялата кавалкада от планети в Риби.Само картата,пусната от Зъболекаря,прави малко изключения,но пък там аспектите си казват думата.А,доколкото съм гледала картите в моята база,всеки хороскоп има поне по един такъв аспект.И кво излиза?  ;) :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 16, 2008, 09:14:04 am »
Много обича да съблазнява и да бъде съблазняван този Марс в Риби (влияние на Нептун).

Хайде де, и мен ме изпратихте в отбора на кръшкачите  ;D
То че е вярно, вярно е (обича съблазните  :P).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.