Здравей Гост

женените мъже-кръшкачи

• 81 Отговора
  • 16020 Прегледи
*

Skarlet

Re: женените мъже-кръшкачи
« Отговор #20 -: Октомври 16, 2008, 09:27:18 am »
Много обича да съблазнява и да бъде съблазняван този Марс в Риби (влияние на Нептун).

Хайде де, и мен ме изпратихте в отбора на кръшкачите  ;D
То че е вярно, вярно е (обича съблазните  :P).

Хихихи...споко,не си единствена. :-[ И един Марс/не в Риби/ в съвпад с Ерос,също се подава на съблазни.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Октомври 16, 2008, 11:34:06 am »
Досега не съм видял Марс в Риби (и в мъжка и в женска карта),който да не се е подал на съблазън! :P (при някои това става дори сравнително често)

За това като го видя някъде си викам-"любимият" ми Марс  ;D Явно ще да е от това,че Риби е знака на екзалтация на Венера и трон на Нептун-отвсякъде е притиснат от любовната магия!Пък вече дали това се проявява и като кръшкане-зависи от нивото на човека и ценностната му система(макар че Марса може да му нашепва това-онова).
Без да осъждам съм виждал много хора които имат връзка или брак с такава позиция на Марс да излизат извън тази граница(и то сравнително интелигентни и морални личности),обаче винаги е било в следствие на силно привличане/завличане по някой,почти кръшкането не се основава на нуждата от секс,колкото от дълбоката емоция.

Като оставим настрана Марса,вероятно Skarlet е права-"явлението" кръшкане е толкова разпостранено,че вероятно повече смисъл ще има да се изкарат карти на семейни личности,които не са го правили(което е трудно да се разбере),тъй като се оказва,че всеки няма и 2ри даже-кръшкоти!  ;D
Хороскопа по-скоро би показал за кои това е изключение (станало е 1-2 пъти) и за кои това е норма...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Октомври 16, 2008, 12:33:32 pm »
Досега не съм видял Марс в Риби (и в мъжка и в женска карта),който да не се е подал на съблазън! :P

Ама и вие му се поддавате, признай си!  :P

Както се казва в един популярен руски филм ("Диамантената ръка") - "Невиноватая я, он сам пришёл!".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #23 -: Октомври 16, 2008, 01:26:25 pm »
Или да перифразирам: не е виновен въдичаря-рибката сама се хваща на въдицата!  ;D

Лично аз съм се поддавал на Марс в Риби досега само емоционално... :-[

И това особено беше на мода при мен(да привличам Марс в Риби),когато транзитния Нептун ми съвпадаше 2 години и нещо с Марса ми  ;)

Едит:Майтап няма,едновременно бях "замесен" с 3 Марса в Риби ! :o ;D
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 01:31:47 pm от Sinyhe »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Октомври 16, 2008, 01:44:35 pm »
Или да перифразирам: не е виновен въдичаря-рибката сама се хваща на въдицата!  ;D

Лично аз съм се поддавал на Марс в Риби досега само емоционално... :-[

И това особено беше на мода при мен(да привличам Марс в Риби),когато транзитния Нептун ми съвпадаше 2 години и нещо с Марса ми  ;)

Едит:Майтап няма,едновременно бях "замесен" с 3 Марса в Риби ! :o ;D

есега вече и аз има обяснение.лелееее,колко е вярно това за нептун,при мен транзитира в/у прогресивния марс. :oпросто не е истина.ужас.няма отърване от него.
и докога беше това?моля те сподели! ;) :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Октомври 16, 2008, 01:54:18 pm »
Досега не съм видял Марс в Риби (и в мъжка и в женска карта),който да не се е подал на съблазън! :P

Както се казва в един популярен руски филм ("Диамантената ръка") - "Невиноватая я, он сам пришёл!".  ;D

Аз определено му се поддавам - имам Венера в Риби.
А с моя Юпитер в Рак и Нептун в Скорпион, така му заформям тригонче. Около мен е пълно с "Марс в Риби".

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Октомври 16, 2008, 01:59:58 pm »
Ето една карта на мъж кръшкач и женен  ;D, а като гледам откривам доста прилики с по- горните две карти ;D

Е, Марсът му не е в Риби, но си има едно симпатично секстилче с Нептун. Ненаситен и жаден за женско внимание - Луна квадратура Юпитер. Венера в съвпад с Марс и Плутон (голям любовник). При това се пада в 4-ти дом (на края). Малееееееее! Тоя ще умре на пъп!  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

*

Синухе

• 4978
« Отговор #27 -: Октомври 16, 2008, 02:11:45 pm »
Всичко се започна от прогресивния ингрес на Марса ми в Риби-и като професионална насоченост и като динамика във взаимоотношенията ми,но определено съвпада Нептун/Марс който ми се стори вечен (около 3 години)/както и малко преди това Нептун в транзитен съвпад лунни възли,които точно съвпадат с нептуновите ми възли/ ми вкара конска доза Нептунова енергия,Нептунови преживявания и т.н.Марс ми е на 13,16 във Водолей така че може да се види от кога до кога е бил съвпада.След приключването на този транзит постепенно нещата се уталожиха-в смисъл каквото имаше да се предава и усвоява. :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #28 -: Октомври 16, 2008, 02:12:52 pm »
Забелязах, че Луната на Елизабет Тейлър се намира в 5ти дом в Скорпион, като прави точен тригон с управителя й- Плутон, освен това последният се намира в 1ви дом, което обяснява нейното магнетично привличане, което са изпитвали върху себе си не само мъжете, но и публиката като цяло. Може би тя е търсила дълбочина във връзките си, много силно емоционално привличане, все пак и асцендента и е Рак. Възможно е дори да се оказвала по-силната страна, и по този начин да е отблъсквала половинките си , със своето манипулативно и обсебващо поведение. Луната е изключително променлива и поставена в пети дом, дава склонност към влюбчивост, водене от емоцията. Имаме налице, точна опозиция на Луна и Хирон, търсене на досег с Душата, анимата. Нептун е в съвпад с куспидата на 4ти дом, може  би поради този аспект, не е могла да има стабилно семейство и брак, защото повечето от връзките се оказват илюзия.

Наскоро гледах игралният филм "Сексът и градът", ролята на Саманта ми допадна много, макар че тя винаги си е била флиртаджийка, наближавайки 50те, реши да се кротне, имаше 5 годишна връзка с мъж, когото силно обичаше, опита се да се промени (но вълка козината си мени, но нрава не), в крайна сметка се раздели с него казвайки: "Съжалявам, но аз цял живот съм била женена за себе си". И остана вярна на себе си. Просто някои личности не са моногамни, тук роля играе може би аспектите Венера-Сатурн, но като ограничение , а като истинското мъдро разбиране за Любовта, защото повечето хора сме въвлечени от емоцията, не се докосваме до истинската същност на отсрещната страна, и после след като урагана от чувства е преминал оставаме разочаровани.
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 02:23:30 pm от Asaia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 16, 2008, 02:24:37 pm »
Сещам се, че преди време картата на Елизабет Тейлър я нищехме в друг астрологичен клуб... в дир-а ли беше, къде ли...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #30 -: Октомври 16, 2008, 02:30:34 pm »
Може и да сте нищели темата в друг форум, но сега беше засегната, тук. Не ми е попадало в полезрението, анализ на тази карта, не съм навсякъде в кибер пространството. Да се концентрираме върху този форум. Не съм имала намерение да й правим пълен анализ, само вметнах собственото си виждане по някои аспекти от картата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Октомври 16, 2008, 02:31:22 pm »
И какво ... един Марс в Козирог ако има секстил с Юпитер в Риби пак ли като Марс в Риби ще се проявява?! Много лошо, много.
Ами, Небесна квадрат на Юпитер с Луната и Венера смяташ ли, че това е единственото му проявление .. ???
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Октомври 16, 2008, 02:36:16 pm »

:o ;D

Представете си следната ситуация. Седи си служителката на компютъра, а той застава зад нея, уж да и даде наставления, и леееекичко посяга към деколтето. И точно в този момент влиза жена му. И жената пита какво става тука. А той и казва: "Не знам жена, тя ме повика!" Даже и не успях да реагирам. Е това е Марс в Риби...... Ма той ме бил харесвал..... После такъв скандал му спретнах: "че е длъжен да защити честта и достойнството ми, а не да се оправдава с мен, след като ме харесва. И, че аз не съм го викала...." Ега-ти тиквеника!

Не искам да обидя родените с Марс в Риби. Най-добрата ми приятелка, която много обичам има Марс в Риби. И любимият ми - също. А оня се оказа началник, за кратко. Просто около мен бъка с Марс в Риби. Но понеже и Сатурна ми е в Риби, знаеш ли колко бързо ги слагам на място. Те отначало се лепят по Венерата ми, но после разбират, че не съм чак толкова безкритично състрадателна. Много ме е яд на мъже, които не могат да поемат отговорност за действията си. А уж били силния пол и ние очакваме това от тях.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Октомври 16, 2008, 02:38:28 pm »
И какво ... един Марс в Козирог ако има секстил с Юпитер в Риби пак ли като Марс в Риби ще се проявява?! Много лошо, много.
Ами, Небесна квадрат на Юпитер с Луната и Венера смяташ ли, че това е единственото му проявление .. ???

Говорим за секстил на Марс с Нептун, не с Юпитер.
А на квадрата/опозицията между Юпитер и Луна не е само това единственото проявление. По принцип са емоционално ненаситни, но това не избива непременно в женскарство.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Октомври 16, 2008, 02:42:07 pm »

Говорим за секстил на Марс с Нептун, не с Юпитер.
А на квадрата/опозицията между Юпитер и Луна не е само това единственото проявление. По принцип са емоционално ненаситни, но това не избива непременно в женскарство.

Понеже видях, че Юпитер е в Риби, затова попитах ...
Благодаря ти!!!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Октомври 16, 2008, 02:43:35 pm »
Забелязах, че Луната на Елизабет Тейлър се намира в 5ти дом в Скорпион, като прави точен тригон с управителя й- Плутон, освен това последният се намира в 1ви дом, което обяснява нейното магнетично привличане, което са изпитвали върху себе си не само мъжете, но и публиката като цяло.

Лили е права тук не интерпретираме личната карта на Елизабет Тейлър. Аз обърнах внимание, че трябва да се абстрахираме от домовете, тъй като няма точен час на раждане. С останалите разсъждения съм съгласна.

*

Инти

• 2068
« Отговор #36 -: Октомври 16, 2008, 02:56:23 pm »
Извинявам се за интерпретацията на домовете, не съм обърнала внимание на часа, иначе щях да се досетя. Намерих инфо в нета, за часа й на раждане, дават го 7:56 pm. Струва ми се верен, защото Слънце, Меркурий и Марс попадат в пети дом, асцендента е Везни, и Уран в съвпад с Венера попада в седми дом, като в същия дом се намира и Черната Луна. Плутон попада в 10ти дом, оттам и влиянието върху хората чрез киноизкуството.
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 03:07:25 pm от Asaia »

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Октомври 16, 2008, 03:42:21 pm »
Извинявам се за интерпретацията на домовете, не съм обърнала внимание на часа, иначе щях да се досетя. Намерих инфо в нета, за часа й на раждане, дават го 7:56 pm. Струва ми се верен, защото Слънце, Меркурий и Марс попадат в пети дом, асцендента е Везни, и Уран в съвпад с Венера попада в седми дом, като в същия дом се намира и Черната Луна. Плутон попада в 10ти дом, оттам и влиянието върху хората чрез киноизкуството.

Сега се сетих, че Мартин Шулман в книгата си "Кармична астрология" разглежда синастрията на Елизабет Тейлър с Ричард Бъртън и там Асцендентът и е в знака на Везни. Но аз поставих нейната карта тук, само за сравнение и за да покажа, че и двата пола имат склонност към любовни авантюри. Иначе темата е за женените-кръшкачи. Тя поне се е омъжвала за тези, в които се е влюбвала, което от една страна и прави чест. Така е по-достойно. Независимо какво смята "обществото" по отношение на хората с много бракове.
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 03:58:35 pm от Nebesna »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Октомври 24, 2008, 09:52:05 am »
Желязна логика  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #39 -: Октомври 24, 2008, 11:37:22 am »
Много и малко са индивидуални понятия.

Също е добре да се прави разлика между качество и количество.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.