Здравей Гост

предстоящите тежки квадратури

• 31 Отговора
  • 5867 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
предстоящите тежки квадратури
« -: Октомври 17, 2008, 03:10:39 pm »
здравейте сладури!
вероятно имате  идея, когато на фона на всеки един дискутиран въпрос , се подреди пъзелчето по същия какви сериозни астрологични трудове се получават. :)
имам в момента много сериозно размишление по следния  въпрос:
жена има точен съвпад на марс и сатурн на 21градуса в стрелец в наталната карта.предстои транзит на сатурн в дева на 21гр.и съответната квадратура ,по същото време предстои и квадратура на уран към съвпада в стрелец.часа на раждане не го знаем.като цяло , ако някой има опит или може да сподели мнение по въпроса ще бъда признателна.
оставям ви да дерзаете в дебрите на науката с много искренни пожелания за здраве и успехи!
поздрави!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

Re: предстоящите тежки квадратури
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2008, 09:27:25 pm »
Няма да може да действа свободно по начина, по който е свикнала. Марс в съвпад със Сатурн - целенасоченост, постоянство, целеустременост, инат.
При оформилия се тао-квадрат към наталния съвпад, вроденият и начин на действие може да се окаже неадекватен по време и място (Сатурн има отношение към хронологичното време). Може да се чувства "парализирана" или "блокирана", всеки път когато и се наложи да предприеме някакво целенасочено действие. Да се пази от инциденти. Без домовете повече не мога да кажа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2008, 09:41:43 pm »
 :)благодаря небесна.обещала си ми нещо.пратих ти лично съобщение преди време.ще се радвам,ако благоволиш да.... :)
хубава вечер!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2008, 11:35:08 pm »
:)благодаря небесна.обещала си ми нещо.пратих ти лично съобщение преди време.ще се радвам,ако благоволиш да.... :)
хубава вечер!

Споко! Не съм те забравила. Време трябва, мила ;)
И мен ме е пернала опозицията Уран в Риби - Сатурн в Дева (1-6 дом) в тао-квадрат с МЦ. Такива драстични промени в кариерата ми настъпиха, че .... не зная на кой свят се намирам. Но...........каквото човек сам си направи и цяло село не може да му го направи. Очаквам към края на месеца нещата да си дойдат по местата и ще се заема с твоя въпрос. Търпение му е майката. :)
« Последна редакция: Октомври 17, 2008, 11:41:52 pm от Nebesna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2008, 11:58:47 pm »
много ти благодаря и успех.дай малко линкове с електронни книги на руски.моля те! :)  :-*
нали знаеш,че сатурн ни учи на търпение.така , че >:( :),времето тече.какво друго остава освен да чакаш? :)
« Последна редакция: Октомври 18, 2008, 12:10:43 am от maraj »

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Октомври 18, 2008, 12:12:24 am »
много ти благодаря и успех.дай малко линкове с електронни книги на руски.моля те! :)  :-*
нали знаеш,че сатурн ни учи на търпение.така , че >:( :),времето тече.какво друго остава освен да чакаш? :)

http://www.zvezdi-oriona.ru/226792.htm

http://junona.org/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=1

http://lib.druzya.org/Astrology/

*

mamma_mia

« Отговор #6 -: Октомври 18, 2008, 09:05:57 am »
Марая,случайно да имаш нещо общо с Mazko ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2008, 12:05:20 pm »
Освен еднаквите аватари, нищо общо  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2008, 12:08:51 pm »
лили отговори вместо мен!благодаря ти лили ;D

« Отговор #9 -: Ноември 18, 2008, 11:38:06 pm »
В соларния ми хороскоп за следващата година Луна в 6 дом,везни, е в квадрат с Нептун-9 дом,водолей.Интересно ми е каква е вашата интерпретация.С Нептун никога не съм сигурна в тълкуването.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Ноември 18, 2008, 11:42:56 pm »
В соларния ми хороскоп за следващата година Луна в 6 дом,везни, е в квадрат с Нептун-9 дом,водолей.Интересно ми е каква е вашата интерпретация.С Нептун никога не съм сигурна в тълкуването.

Не си пояснила дали луната е натална или соларна. Аз не тълкувам соларната Луна, понеже тя се движи много бързо и още след два дни от рождения ти ден, вече ще е сменила знака си. Не си споменала също за какви домове става въпрос - натални или соларни.

Иначе Луна в квадрат с Нептун дава склонност към ескапизъм - бягство от грубата действителност в света на илюзиите, мечтите и фантазиите. Полезен би бил някакъв аспект на Сатурн (транзитен или натален), спрямо Луната или Нептун, за да приземява човека.
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 12:20:04 am от Nebesna »

*

mamma_mia

« Отговор #11 -: Ноември 19, 2008, 04:28:52 pm »
И аз се зачетох последната тема и реших и аз да ви попитам нещичко ???
Транзитният ми марс(вече в 5дом) прави опозиции със стелиума ми в 10(луна,марс) и сатурн(11дом),а
А транзитния сатурн(3дом) ми прави тригони с нат.луна,венера,марс.
Доста противоречиво.....как да го тълкувам?
Марс прави и съвпад с нат нептун...

Видях също ,че и аз имам транзитен нептун през 7ми в квадрат с луна,венера и марс от 10ти.
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 04:39:52 pm от mamma_mia »

« Отговор #12 -: Ноември 19, 2008, 08:44:57 pm »
Цитат
Не си пояснила дали луната е натална или соларна
Соларна е,наистина пропуснах да поясня!В такъв случай това ще окаже ли влияние?И още един въпрос-пак в соларния ми хор. за 2009 соларниятСатурн в 4 дом,дева,прави опозиция на Уран,10 дом,риби.Ще съм благодарна ,ако дадете вашето мнение по въпроса.
Небесна,специална благодарност за отговора! ::)

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Ноември 19, 2008, 09:09:45 pm »
Цитат
Не си пояснила дали луната е натална или соларна
Соларна е,наистина пропуснах да поясня!В такъв случай това ще окаже ли влияние?И още един въпрос-пак в соларния ми хор. за 2009 соларниятСатурн в 4 дом,дева,прави опозиция на Уран,10 дом,риби.Ще съм благодарна ,ако дадете вашето мнение по въпроса.
Небесна,специална благодарност за отговора! ::)

Цитат
Аз не тълкувам соларната Луна, понеже тя се движи много бързо и още след два дни от рождения ти ден, вече ще е сменила знака си.
Аспектите и траят най-много ден-ден и половина. Това е.

Сатурн в Дева -Уран в Риби е действаща мунданна опизиця в момента. на теб ще ти окаже влияние в по оста 4/10 дом (семейството и кариерата).

Укрепване на основите и дома, на чувството ти за сигурност, на твоите 4 стени. (Сатурн в 4-ти дом). Може също да се тълкува и като ограничения в рамките на дома.

Неочаквани промени в кариерата (Уран в 10-ти дом). Ще ти се наложи да балансираш между тези 2 противоположни тенденции.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2008, 10:59:26 pm »
Ма то това, че соларната луна се движела бързо, няма никакво значение, тълкува се соларът, който е точно определена времева точка и луната си има съвсем съществено значение в него.

« Отговор #15 -: Ноември 20, 2008, 11:02:15 pm »
Цитат
луната си има съвсем съществено значение в него.
И аз така си мисля,което значи,че цяла година ще си живея в заблуди,а може и да се вкарам в заплетени,сложни отношения-еееех,поне един спасителен вариант има-бягство в алкохолизма(нищо,че съм трезвеник-все някога се започва) ;D :P ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2008, 11:16:45 pm »
Ако ми пратиш данните си на бележка, ще мога да ти кажа аз виждам ли нещо в солара.
Принципно в соларите попознавам.
И принципно в соларите аспектите не са толкова важни.

« Отговор #17 -: Ноември 21, 2008, 08:39:18 am »
 Тежък солар имам за 2009 година,направо не знам как ще се оправям.Имам стелиум в 8 дом-Слънце,Марс,ПлутонМеркурий,Лилит :oУправител на асц. Венера е в 10 дом в съвпад с Юпитер.Имам голям акцент на 10 и 8 дом в солара.МС от солара попада в 4 натален дом.Тълкувам го като промяна на работата.Имах предложение за работа в банка,но се оказах.А сега се питам дали започването на работа в банковия сектор няма да бъде израз на този натоварен 8 дом?!,той се свързва освен със смъртта, трансформацията и с парите на другите т.е банките.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Ноември 21, 2008, 09:18:58 am »
А сега се питам дали започването на работа в банковия сектор няма да бъде израз на този натоварен 8 дом?!,той се свързва освен със смъртта, трансформацията и с парите на другите т.е банките.

Според мен напълно е възможно.
Работа във финансовия сектор, работа свързана с материална отговорност, а в някои случаи човек може (при наличие на други потвърждаващи фактори) да обмисля варианти за започване на собствен бизнес - сам, с брачния партньор (или друг близък) или със съдружници...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #19 -: Ноември 21, 2008, 10:07:28 am »
В предстоящи ми солар за 2009, Слънцето ми е точна тао-квадратура с Уран и Сатурн, като Слънцето е в съвпад с Марс. Отделно Лилит и Меркурий са точно на куспидата на Имум цели в Стрелец, а само на 2 градуса е Плутон, който е в съвпад с тях, а в натала целия купон който са си спретнали тримата попада на Десцедента. Добре че и Юпитер е в 4ти дом, че иначе картинката никак не е розова, но дори и при това положение аз не се настройвам негативно, нито имам каквито и да било очаквания. Настройвам съзнанието си да работи с вибрацията на планените, дори и при по-трудни конфигурации и аспекти, можеш да задвижвишна маханизма към по-голяма продуктивност. Въпроса е да успееш да разтълкуваш правилно това което звездите се опитват да ти подскажат.