Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 84050 Прегледи
*

Nebesna

Re:самоубийството
« Отговор #300 -: Август 25, 2010, 10:26:12 pm »
а, ако е в 1ви, го чакаме да звънне на звънеца ли
жалко, до сега не е сработило :-[ ;D

Ами той ще те намери/ще дойде при теб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #301 -: Август 25, 2010, 10:26:18 pm »
Жалко е, значи малко се забаляваш. Нямаш брак с тях, значи не се брои.Просто по-често трябва да ходиш на места за забавление.

Там е работата, че навремето много ходех по такива места, имах доста дълъг купонджийски период. И нищо. Трите ми най-сериозни и трайни връзки са все от близкото обкръжение (по 3 дом). Нищо свързано с дискотека, театър, кино, клуб за танци или друго.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #302 -: Август 25, 2010, 10:27:06 pm »

може би сама ще си си партньор  :rolleyes:  :P..опа,това също е за темата Говорим за секс  ;D

*

Nebesna

« Отговор #303 -: Август 25, 2010, 10:28:08 pm »
Жалко е, значи малко се забаляваш. Нямаш брак с тях, значи не се брои.Просто по-често трябва да ходиш на места за забавление.

Там е работата, че навремето много ходех по такива места, имах доста дълъг купонджийски период. И нищо. Трите ми най-сериозни и трайни връзки са все от близкото обкръжение (по 3 дом). Нищо свързано с дискотека, театър, кино, клуб за танци или друго.

Не знам, вече...ти не си критерий...нали си родена с други координати и вече не знам коя карта важи за тебе - рождената или релокираната и има ли драстични разлики между двете

*

Lillie

• 30532
« Отговор #304 -: Август 25, 2010, 10:32:34 pm »
нали си родена с други координати и вече не знам коя карти важи за тебе.

Координатите изобщо не са оправдание, че нещо не важи.
Просто астрологията не работи толкова буквално (по повод горенаписаното). При някои работи, при други не работи. В повечето карти, които съм разглеждала, тази концепция не дава сигурен резултат.
А пък дори и да се релокира картата, ДС си остава в същия знак, а управителят му - в същия дом. Значи и с релокацията не можем да се оправдаем, трябва друга да е причината.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #305 -: Август 25, 2010, 10:34:39 pm »
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=169196:
"Въпреки че официалните резултати от аутопсията все още не са готови, разследващите твърдят, че в случая категорично става въпрос за самоубийство. Същото потвърди и самият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов."

Да се съставя категорична версия за смъртта преди да е извършена аутопсия и да бъде изследвано оръдието на престъплението за отпечатъци е много непрофесионално. В "От местопрестъплението" не правят така. Както казва Гил Грисъм "Не трябва да се напасват доказателствата според хипотезата, а хипотезата според доказателствата."... Някои неща просто не пасват. Например самоубиецът ще си пререже дълбоко вените и до там. Кой ще се ръга 24 пъти? Убийство от ярост.

Но това в другия свят , в оня белия! Тука- надай се Стойчко! просто си е е*ал мамата Плутон! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #306 -: Август 25, 2010, 10:36:00 pm »
нали си родена с други координати и вече не знам коя карти важи за тебе.

Координатите изобщо не са оправдание, че нещо не важи.
Просто астрологията не работи толкова буквално (по повод горенаписаното). При някои работи, при други не работи.

Явно при теб не работят много неща, защото те чувам честичко да споделяш, че транзитите и лунациите не ти влияят. би трябвало да влияят, ако не на външно (събитийно), то поне на вътрешно ниво....поне при повечето транзити.

*

Nebesna

« Отговор #307 -: Август 25, 2010, 10:38:06 pm »
Темата се отклони в друга посока...ама и без това е толкова тежка, че...аз нямам повече сили да коментирам по нея.

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Август 25, 2010, 10:38:07 pm »

може би сама ще си си партньор  :rolleyes:  :P..опа,това също е за темата Говорим за секс  ;D

В момента марс и венера са във Везни и както е видно само Венерите говорите за секс!
Бас държа ,ако другия месец не довтасат поне 2-3 марса,,,ейй всяка тема в плуто-венерянска превръщате! Не се посвенихте и в тая сериозна тема да го направите! :angry: :-X
Айде , марш към сексуалната  :P ;D, то бива нагон бива ,ама....май венерата е бинонагон ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Август 25, 2010, 10:39:12 pm »
Явно при теб не работят много неща, защото те чувам честичко да споделяш, че транзитите и лунациите не ти влияят. би трябвало да влияят, ако не на външно (събитийно), то поне на вътрешно ниво.

По-бързите транзити често не работят, бавните си работят и още как. За лунациите също не съм забелязала да дават кой знае каква резултатност при мен, както и лунарът.
Иначе това за У7 в домовете го споделям не само от личен опит, а и от картите, които съм разглеждала дотук.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #310 -: Август 25, 2010, 10:39:37 pm »
Слушам, капитане! Аз превключвам на д-р Хаус.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #311 -: Август 25, 2010, 10:43:51 pm »
В момента марс и венера са във Везни и както е видно само Венерите говорите за секс!

Много тегава стана тази тема... Криминалистите ако хвърляха тук по едно око, щяха много да задобреят.  ;D
Сигурно ако продължим с анализите, ще открием не само причината за смъртта, а и името на убиеца в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #312 -: Август 25, 2010, 10:45:29 pm »

Ами той ще те намери/ще дойде при теб.

случва се по 5ти, 10ти /2ри ;D/, 3ти - съвместното съжителство
може да ги разглеждаме по м. управители на домовете, т.е. в случая Меркурий, Сатурн...

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Август 25, 2010, 10:46:38 pm »

Много тегава стана тази тема... Криминалистите ако хвърляха тук по едно око, щяха много да задобреят.  ;D
Сигурно ако продължим с анализите, ще открием не само причината за смъртта, а и името на убиеца в хороскопа.

Лили , няма астротема в която да не се говори за секс. Може ли и в тая да се обърне на говорилня? Ми , неприятно е ,все пак ако за някой не е било труд ,за мене е и ще продължа да чета ,защото по този начин вадя изводи и мисля!
А това със секса просто нямам думи! ВЕРНО ИМА НЕНАЕБАНИ И НЕДОЕБАНИ В ТОЯ ФОРУМ!  :angry:

*

Vision

• 3523
« Отговор #314 -: Август 25, 2010, 10:48:07 pm »
Тoва пък защо?  Как ти дойде на акъла въобще хаха.
Това по нета..  мм да ама не..  ;D то няма и къде (трябва да си го поставя за цел и може би тка да  :lol:)

ами нали каза, че съм ти ПОЗНАЛА /или беше предсказала, по- скоро/ и реших да се правя на Маг и аз.. ;D
айде стига флудил сериозната тема, нали си беше легнал??..ако не си- отивай в другата.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #315 -: Август 25, 2010, 10:48:29 pm »
На коя страница сме в тази тема, погледна ли, Марайче?
Нали се сещаш, като станат повече от 2-3, има тенденция към оспамване. Забрави ли?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Август 25, 2010, 10:49:24 pm »
Просто на някои хора планетите не им влияят толкова колкото на други.
Believe that.  ;D

Ако питаш мене всичко си зависи от човека , звездите предполагат , а господ разполага ;D ;D ;D ;D,,,
Всичко влия Крис , но зависи от нивото ,  и ти ми повярвай!

*

Марая

• 28287
« Отговор #317 -: Август 25, 2010, 10:51:00 pm »
На коя страница сме в тази тема, погледна ли, Марайче?
Нали се сещаш, като станат повече от 2-3, има тенденция към оспамване. Забрави ли?  :P
Извинявай започнахме да пишем от 8-ма! Следя много внимателно и си задавам един странничък въпрос :rolleyes: :rolleyes:, що не погледнеш една карта дето цял ден те чакам :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #318 -: Август 25, 2010, 10:52:51 pm »
Следя много внимателно и си задавам един странничък въпрос :rolleyes: :rolleyes:, що не погледнеш една карта дето цял ден те чакам :P ;D

И аз си задавам един странен въпрос:
Като седя и преглеждам картите във форума по цял ден и цяла вечер, ще свърши ли някой вместо мен моята работа (а тя никак не е малко)?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #319 -: Август 25, 2010, 10:54:34 pm »
Лили , няма астротема в която да не се говори за секс. Може ли и в тая да се обърне на говорилня? Ми , неприятно е ,все пак ако за някой не е било труд ,за мене е и ще продължа да чета ,защото по този начин вадя изводи и мисля!
А това със секса просто нямам думи! ВЕРНО ИМА НЕНАЕБАНИ И НЕДОЕБАНИ В ТОЯ ФОРУМ!  :angry:

По-специално двете с Лили не сме говорили за секс, а засегнахме оста на взаимоотношенията по 1-7 дом (която между другото също е по Марс-Венера). Между другото първа направих забележка в тази тема да не се отклоняваме, но ти ми каза "По-леко със забележките". А сега ти на свой ред правиш забележки.