Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83680 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:самоубийството
« Отговор #340 -: Август 26, 2010, 02:50:02 pm »
Не знам дали знаете, но по 8 дом, управителя му по дом, знак и аспекти, както и планети в 8 дом се определя причината за смъртта на човека.

Между другото, в Джйотиш 8 дом се свързва с дълголетието, а също и с типа смърт. Домовете, които причиняват смъртта на родения - т.нар. мараки ("убийци"), са втори и седми, респ. техните управители.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #341 -: Август 26, 2010, 04:20:27 pm »
Не знам дали знаете, но по 8 дом, управителя му по дом, знак и аспекти, както и планети в 8 дом се определя причината за смъртта на човека.

Между другото, в Джйотиш 8 дом се свързва с дълголетието, а също и с типа смърт. Домовете, които причиняват смъртта на родения - т.нар. мараки ("убийци"), са втори и седми, респ. техните управители.

Това е хубава информация, но дали си имала време да провериш по индийската система евентуалната смърт на Петър? Интересно е дали се припокрива с това, което сме тълкували по западната?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Август 26, 2010, 04:24:05 pm »
Това е хубава информация, но дали си имала време да провериш по индийската система евентуалната смърт на Петър? Интересно е дали се припокрива с това, което сме тълкували по западната?

И на мен би ми било интересно да видя, но нямах никакво време, през последните месеци рядко се ангажирам с гледане на хороскопи. А пък и не съм още чак толкова навътре в индийската, че да видя там къде и как е показана причината за смъртта. По-скоро от гледна точка на тайминга бих могла да кажа кои са планетите-причинители на смъртта и респ. да се каже дали е точен даденият час на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #343 -: Август 26, 2010, 05:31:00 pm »
 Освен това пише, че има прободни рани и на тила, притрябвало ми е на мен ако ще се мушкам да се извъртам като гламава и да се ръгам в тила, където ножа трудно ще влезе, мога да се бичувам до припадък отзад през рамо, ама да се ръгам......дрън-дрън-шикалки.
  Ако приема, че часът на смъртта е 1.30, след като жена му го намира след 2ч. вече мъртъв, давам достатъчно време да му изтече кръвта - най-точно попадение има Жребия на мъчителя - в тр.карта е на 29.40 в Дева, на 3 гр.от тр.Сатурн и на 5 гр. от нат.Жребий на мъчителя - кратичко и Сатурн и Жребия му аспектират наталната такава....Като вземем предвид и малката неточност в точните данни и по двете карти - точките не се променят съществено...
  Нат.Жребий на суицида е на точно 3 градуса от транзитния Плутон в неговия 2 дом, като същата тази точка е на точно 100 гр.-сентагон от транзитния Меркурий, в съвпад с транзитния Жребий на суицида...а Плутон-Плутон е точен бинонагон - 80 градуса - В лошият случай бинонагона дава вътрешно затормозяване, човек усеща върху себе си някакъв таен контрол, опекунство, вътрешни комплекси от които трудно намира изход, чувства, че го притиска съдбата. В характера на човека има тайна затормозеност, подтиснатост, голяма пасивност..

Явно е че намекваме за извършено убийство, нъль тъй ?
   Продължавам размислите си от горния пост - разсъждавайки логично и аналитично....Понеже обичам да визуализирам, това което чета - и евентуално го филмирам в главата си. За да има раните, които описват медиите, ако им се вярва естествено - това означава, че някой изпаднал в бяс, паднало му пердето, който впоследствие може да му смегчат присъдата, заради изпадане в състояние-амок, е ръгал като машинка. Естествено първо в корема, като човека е паднал на земята - този побеснял/а/ е продължил да го ръга отгоре, където свари. Та за това има рани по тила, по главата.......При добри криминолози и добри патоанатоми - веднага могат да кажат убийство или самоубийство. Но умишлено предполагам са скрили подозренията си.
   А тук астроразбиращите се - трябва да търсят, тайни  врагове, агресори, заложени по натал и отключени при съответните тригери....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #344 -: Август 26, 2010, 05:40:57 pm »
Марс съуправлява Асц. и 12 му дом и е в 8 дом. Тези тайни врагове според мен нЕма да излязат на бял свят. По-скоро ще пробутат друг да обере пешкира, като задържания в затвора за убийството на сестрите Белнейски. Но с Меркурий на МЦ - диспозитор на Луната в Близнаци в 7 дом си мисля, че убиеца е жена /Луна в 7 дом/, а защо не и двете - майка и дъщеря /Близнаци/.  :-\ Изобщо не изключвам да са озверели и да са го убили след някой семеен кандал. Нали се е оженил, защото е била бременна? . Ако е това, ще излезе наяве. Но, ако са висшестоящи, както предположих по-напред в темата.....тогава ме съмнява. Преди време имаше разкрити големи измами във Варненската община и то не беше много отдавна....явно са го премахнали. Изтрепаха се тия дзверове, еййййй!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #345 -: Август 26, 2010, 05:43:34 pm »
Марс съуправлява Асц. и 12 му дом и е в 8 дом. Тези тайни врагове според мен нЕма да излязат на бял свят. По-скоро ще пробутат друг да обере пешкира, като задържания в затвора за убийството на сестрите Белнейски. Но с Меркурий на МЦ - диспозитор на Луната в Близнаци в 7 дом си мисля, че убиеца е жена /Луна в 7 дом/, а защо не и двете - майка и дъщеря.  :-\ Изобщо не изключвам да са озверели и да са го убили. Ако е това, ще излезе наяве. Но, ако са висшестоящи, както предположих по-напред в темата.....тогава ме съмнява. Преди време имаше разкрити големи измами във Варненската община и то не беше много отдовна....явно са го премахнали. Изтрепаха се тия дзверове, еййййй!

А, защо НЕ и заради жена :rolleyes:?
А ,защо не политически съмишленици- 11 дом!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #346 -: Август 26, 2010, 05:51:41 pm »
Марс съуправлява Асц. и 12 му дом и е в 8 дом. Тези тайни врагове според мен нЕма да излязат на бял свят. По-скоро ще пробутат друг да обере пешкира, като задържания в затвора за убийството на сестрите Белнейски. Но с Меркурий на МЦ - диспозитор на Луната в Близнаци в 7 дом си мисля, че убиеца е жена /Луна в 7 дом/, а защо не и двете - майка и дъщеря.  :-\ Изобщо не изключвам да са озверели и да са го убили. Ако е това, ще излезе наяве. Но, ако са висшестоящи, както предположих по-напред в темата.....тогава ме съмнява. Преди време имаше разкрити големи измами във Варненската община и то не беше много отдовна....явно са го премахнали. Изтрепаха се тия дзверове, еййййй!

Така ми се чини.... :-\ написала съм защо. Все пак Луната представя жените и в частност съпругата. А ти защо смяташ, че може да са политически съмишленици?

*

Марая

• 28287
« Отговор #347 -: Август 26, 2010, 06:03:43 pm »
Марс съуправлява Асц. и 12 му дом и е в 8 дом. Тези тайни врагове според мен нЕма да излязат на бял свят. По-скоро ще пробутат друг да обере пешкира, като задържания в затвора за убийството на сестрите Белнейски. Но с Меркурий на МЦ - диспозитор на Луната в Близнаци в 7 дом си мисля, че убиеца е жена /Луна в 7 дом/, а защо не и двете - майка и дъщеря.  :-\ Изобщо не изключвам да са озверели и да са го убили. Ако е това, ще излезе наяве. Но, ако са висшестоящи, както предположих по-напред в темата.....тогава ме съмнява. Преди време имаше разкрити големи измами във Варненската община и то не беше много отдовна....явно са го премахнали. Изтрепаха се тия дзверове, еййййй!

Така ми се чини.... :-\ написала съм защо. Все пак Луната представя жените и в частност съпругата. А ти защо смяташ, че може да са политически съмишленици?

Заради плутона в 11-ти. В този случай аз приех марса за основна планета и затова казах ,че упр. на 12-ти и асц е марс. Звучено в тоя натал е много ярко и отчтливо. Наред с това смъртта настъпва на точния съвпад на марс и венера/транзитни/ с Плутон . 11-ти дом са партньорите ,политиката-партиите ,съмишлениците , но тук са и любовниците...
Важното е , че според мен ,един ден просто НЯМА КАТО КАК ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ мерк-УПР.8-МИ на МЦ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #348 -: Август 26, 2010, 06:07:04 pm »
Хм, ако се абстрахираме от случая, а говорим по принцип, транзитни Марс и Венера в съвпад с Плутон биха могли да означават и убийство, извършено "от страст". Особено когато този съвпад се случва в знака Везни или Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #349 -: Август 26, 2010, 06:10:32 pm »
Хм, ако се абстрахираме от случая, а говорим по принцип, транзитни Марс и Венера в съвпад с Плутон биха могли да означават и убийство, извършено "от страст". Особено когато този съвпад се случва в знака Везни или Скорпион.

ЗАТОВА В ПРЕДИШНИТЕ СИ ПОСТОВЕ СПОМЕНАХ ЗА РЕВНОСТ! Любовник от ярост и ревност! Или политически интереси изтъкани на сериозна финансова основа-хора говориме за плутон :blink:....
В предишните си постове съм споменала ,че човека/мир на душата му/ има пари. няма като как да ги няма парите -справка -8-ми натален и планетите в него.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #350 -: Август 26, 2010, 06:11:15 pm »

Заради плутона в 11-ти. В този случай аз приех марса за основна планета и затова казах ,че упр. на 12-ти и асц е марс. Звучено в тоя натал е много ярко и отчтливо. Наред с това смъртта настъпва на точния съвпад на марс и венера/транзитни/ с Плутон . 11-ти дом са партньорите ,политиката-партиите ,съмишлениците , но тук са и любовниците...
Важното е , че според мен ,един ден просто НЯМА КАТО КАК ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА СМЪРТТА МУ мерк-УПР.8-МИ на МЦ....

По транзитите да, но трябва да е закодирано преди всичко в натала.....мислА.  :-\ Любовниците не са в 11 дом. В 11 дом са съмишленици, приятели, придобитите от работата пари, целите и надеждите на човека. А никъде няма да прочетеш, че любовниците са в 11 дом. Това твоята учителка по астрология ли ти го каза?  :unsure:
 Колкото до истината, аз също мисля че ще излезе, но не цялата и вероятно не истинската, защото Мерка е ретро в натала и защото е в квадрат с Нептун.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #351 -: Август 26, 2010, 06:12:48 pm »

Или за пари от общ "бизнес" .... по Плутон и 11 дом като втори от 10.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #352 -: Август 26, 2010, 06:16:58 pm »
Колкото до истината, аз също мисля че ще излезе, но не цялата и вероятно не истинската, защото Мерка е ретро в натала и защото е в квадрат с Нептун.

Да добавя само, че Меркурий в картата управлява МС и 8 дом, изгорен е от Слънцето, ретрограден и се намира в квадрат с планета в първи дом, при това не коя да е, а Нептун. Никак не е изключено (да ме прости душата му) роденият да е поддържал измамен имидж пред обществото, много фалш има според мен в цялата история.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #353 -: Август 26, 2010, 06:19:57 pm »

По транзитите да, но трябва да е закодирано преди всичко в натала.....мислА.  :-\ Любовниците не са в 11 дом. В 11 дом са съмишленици, приятели, придобитите от работата пари, целите и надеждите на човека. А никъде няма да прочетеш, че любовниците са в 11 дом. Това твоята учителка по астрология ли ти го каза?  :unsure:

Тук е чуждата любов ,крадената ,любовта ,която е с обвързан човек/това го запомни от мен и го изследвай ,ще видиш колко е вярно/.Лирическо отклонение в едно изречение си позволявам :P :blink:. В астрологията има много тънкости ,а в книгите много противоречия. различни школи ,различни мнения.Книгите не са ми нищо повече от фундамент в/у който надграждам и влагам мисъл. а понеже това за 11-ти дом го знам не от един ,а от няколко добри астролога ,ти казвам едно име ,към което ти имаш респект относмно знанията и възможностите му в сферата на астрологията :blink:-ЛЕОН.

Какво значи не цялата и не истинската -значи казваш ,че няма да излезе :-\,така ли да разбирам.
Истината е само една за съжаление и с този аспект на упр, на 8-ми в 10-ти това ще стане факт. Иоще нещо именно поради ретроградието на мерка..При следващата перто фаза на планетата в знака на дева/не ми се ровят ефемеридите кога е / или при рето фаза в риби!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #354 -: Август 26, 2010, 06:25:03 pm »
Нямам желание да коментирам никого. А аз трудно приемам някого за авторитет.  :rolleyes: Навсякъде любовта и любовните отношения пише, че са в 5 дом. А щом ти казваш, няма да споря с теб, щото няма да доведе до нищо добро.  :rolleyes: Време е за новини, филми, папкане и т.н. А на вас приятно мислене и приказване!   :58: :88:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #355 -: Август 26, 2010, 06:38:13 pm »
има пари. няма като как да ги няма парите -справка -8-ми натален и планетите в него.

По карта може и да му се падат, но към момента не е имал повече от средностатистически, това говорят фактите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #356 -: Август 26, 2010, 06:41:16 pm »
майка и дъщеря /Близнаци/.  :-\

За неговата майка там иде реч, не нейната, първо сухото вземете като ще си съставяте големи изводи. Неговата. А двете няма как да са комбина, щото и тя не е желала да се женят, не че това има значение, но тя много селска история, просто отблъсква. Както казах щеше да си остане някъде назад в редиците, ако той не беше служител в кметство.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #357 -: Август 26, 2010, 06:43:38 pm »
Преди време имаше разкрити големи измами във Варненската община и то не беше много отдавна....явно са го премахнали. Изтрепаха се тия дзверове, еййййй!

Човекът е служител в районно кметство, не в голяма община. Ама как си натъманявате направо падам.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #358 -: Август 26, 2010, 06:46:33 pm »

Да добавя само, че Меркурий в картата управлява МС и 8 дом, изгорен е от Слънцето, ретрограден и се намира в квадрат с планета в първи дом, при това не коя да е, а Нептун. Никак не е изключено (да ме прости душата му) роденият да е поддържал измамен имидж пред обществото, много фалш има според мен в цялата история.

Добро утро -Триполи....
Абсолютно точно и вярно!
Даите инфо от коя политическа партия е!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #359 -: Август 26, 2010, 06:48:49 pm »
съвпадът можеше да е и нещо хубаво....
изписало се е доста и не ми се връща "лентата", но слънце  на мц е силно издръжлив аспект
за измамния изглед е сигурно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.