Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83675 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:самоубийството
« Отговор #360 -: Август 26, 2010, 07:34:47 pm »
относно 24 прободни рани има голяма вероятност и сам да си ги е нанесъл - в кръвта му са намерени следи от няколко вида лекарства и никакъв алкохол или наркотици. явно го е замислял отдавна, защото последните дни е бил на плаж и когато приятелите му са рекли да си тръгват, той им казал "нека изчакаме залеза да му се насладя за последно!". в деня на самоубийството следобед се разхождал със съпругата си и казал на приятел пак за последно. явно това му е витаело в главата от доста отдавна. когато са си тръгвали от къщи преди месец и половина е казал на кака ми по повод това, че му казах че му предстои коренен прелом в живота и тотален срив /по повод картата кулата на доста важно място в келтския кръст/, та е казал "ще види тя прелом като разваля сватбата!" - а аз още тогава се съмнявах в това, но не посмях да му кажа. преди седмица е говорил с баща си, че е искал развод, но човекът му е казал да изчака да се роди детенцето... милият имал е следи по устните - явно е стискал зъби да не извика... ох пак ми стана тъжно  :'( :'( :'(

най-странното знаете ли кое е - на погребението той е бил с лека усмивка на лицето, а когато се опитах да го "видя" вчера, го видях облян от светлина и усмихнат... дано е намерил покой най-сетне...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #361 -: Август 26, 2010, 07:41:38 pm »
От самото начало си мислех, че в цялата тази трагедия е замесена човешка драма, макар че някои не са съгласни и съзират задкулисни политически игри и недоброжелатели. Не разбирам обаче защо така лесно се е пречупил. На някои хора им се случват далеч по-разтърсващи неща, но не стигат до суицид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #362 -: Август 26, 2010, 07:41:54 pm »
Не съм много наясно с езотериките, Вещичка, но съм чувала, че няма покой за самоубийците. Не знам защо и как се обяснява.  :unsure:

И аз така знам! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #363 -: Август 26, 2010, 07:44:23 pm »
Не съм много наясно с езотериките, Вещичка, но съм чувала, че няма покой за самоубийците. Не знам защо и как се обяснява.  :unsure:

тва са простотиите на църквата  :-X

ами ако такава ти е кармата и опита в това прераждане а. това е било явно неговият договор за този живот и той си го е изпълнил. мама му стара ей затова си харесвам Матрицата 5 - барем не те навира в рамки...

що за дивотии - нямало покой, дрън дрън чи пляс... простотиии... аман от каноните на църквата и простащините им  :angry:
значи искаш да кажеш, че например един сериен убиец ще има покой, а една нежна душа предпочела да се измете от този свят няма - така ли  :o  ма тва е простотия бе!!!

разберете едно: ако едно нещо не трябва да се случва - то няма да се случи ако ще и гъза си да скъсате да пробвате!!! след като се е случило значи така е трябвало! точка!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #364 -: Август 26, 2010, 07:48:59 pm »
От самото начало си мислех, че в цялата тази трагедия е замесена човешка драма, макар че някои не са съгласни и съзират задкулисни политически игри и недоброжелатели. Не разбирам обаче защо така лесно се е пречупил. На някои хора им се случват далеч по-разтърсващи неща, но не стигат до суицид.

Лили, кака ми се съмнява да не би да се е наврял в някаква секта дето се проповядва например, че ако си живял добре то трябва да умреш в мъки за да идеш в рая... например... но това са само съмнения... просто не може да си обясни тази агресия към себе си. два дни преди да го стори е бил у тях и е споменал на племенницата ми, че може и да си сложи край на живота, при което тя доста е говорила с него... явно е замислено отдавна...  :(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #365 -: Август 26, 2010, 07:51:09 pm »

Слаба психика, Лили.

ми не е така. доста избори сме избутали заедно и го познавам, но слаба психика не съм забелязала. имаше си своите демони, но всички си ги имаме. просто последният път ми се видя тъжен, нещастен и объркан. това е.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #366 -: Август 26, 2010, 07:51:50 pm »
Ами, когато ми казаха за мотото му във фейсбук и аз това помислих. После обаче ти каза, че го знаеш и не сподели подобни съмнения и аз си викам явно няма да е туй. Но, щом и околните си го мислят, че има вероятност, значи съм склонна да го приема вече за възможност, защото това са точно сектантски изпълнения. Казвала съм ви, че имам впечатления и затова специално отношение към тях. Ужас.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #367 -: Август 26, 2010, 07:53:55 pm »
Ами, когато ми казаха за мотото му във фейсбук и аз това помислих. После обаче ти каза, че го знаеш и не сподели подобни съмнения и аз си викам явно няма да е туй. Но, щом и околните си го мислят, че има вероятност, значи съм склонна да го приема вече за възможност, защото това са точно сектантски изпълнения. Казвала съм ви, че имам впечатления и затова специално отношение към тях. Ужас.    

мотото във фейсбук е променено от последната седмица. преди това не е било това!!! обаче друго ми направи впечатление - до последно е отричал брака си, защото от месец е бил женен, но във фейсбука пише необвързан, а това е доста показателно относно брака му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #368 -: Август 26, 2010, 07:58:24 pm »
Добре де, дотук не оставам с впечатление, че един средностатистически български мъж може да бъде лесно принуден да се ожени, ако не го иска. В наши времена дори с бременност не може да бъде притиснат. Познавам двойки, в които мъжете не искат да сключват граждански брак, макар и да имат вече дете от жената, с която живеят. Тоя номер с надут корем вече отдавна не минава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #369 -: Август 26, 2010, 08:00:36 pm »
Лили, не знам защо го е направил. на мен ми каза просто трябва да го направя! и толкова. и аз си мисля, че е можел само да припознае бебето, но не знаем подробности. пък и не ми се разпитва, защото вече няма значение...

*

Марая

• 28287
« Отговор #370 -: Август 26, 2010, 08:00:41 pm »

Лили, кака ми се съмнява да не би да се е наврял в някаква секта дето се проповядва например, че ако си живял добре то трябва да умреш в мъки за да идеш в рая... например... но това са само съмнения... просто не може да си обясни тази агресия към себе си. два дни преди да го стори е бил у тях и е споменал на племенницата ми, че може и да си сложи край на живота, при което тя доста е говорила с него... явно е замислено отдавна...  :(

Но го е споделял....,обикновенно не се споделя ,казва науката :-\. Не вярвам ,просто не вярвам ,че е самоубийство.
Язък-млад човек-Христова възраст!Язък.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Август 26, 2010, 08:19:04 pm »

11-ти дом! ПЛУТОН Е ТАМ в 11-я му дом.... :o
Твърде възможно е! и това е версия....,но не и самоубииство! А убииство!

*

Vision

• 3523
« Отговор #372 -: Август 26, 2010, 08:22:29 pm »
Но го е споделял....,обикновенно не се споделя ,казва науката :-\. Не вярвам ,просто не вярвам ,че е самоубийство.

ако го е споделил, това е бил зов за помощ..но не го е направил където трябва..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #373 -: Август 26, 2010, 08:23:24 pm »

мотото във фейсбук е променено от последната седмица. преди това не е било това!!! обаче друго ми направи впечатление - до последно е отричал брака си, защото от месец е бил женен, но във фейсбука пише необвързан, а това е доста показателно относно брака му.
И на мен това ми направи впечатление, че статусът му не е променен на "женен". Не знам колко активен е бил във фейсбук, не съм му сред приятелите, но съдя по сравнително малкия им брой - 72, мисля, че човекът не е губил много време във виртуалното пространство... Мотото му е Дзен мисъл. Може би е бил почитател на източни философии. Аз не съм запозната с Дзен... Освен това ми направи впечатление, че има правописна грешка в изписването на мотото му (животът не е с пълен член) и липсва точка в края на изречението (също и в Bio-то му Всичко или нищо). Вероятно го е въвел сам, не е copy-paste-тнал от друга страница и е бързал, докато го е въвеждал. Ако е така, дали е вложил целия този смисъл на предсмъртно послание, както се твърди по пресата? Не би ли отделил повече време за такова послание човек?
« Последна редакция: Август 26, 2010, 08:36:04 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #374 -: Август 26, 2010, 08:26:54 pm »

ако го е споделил, това е бил зов за помощ..но не го е направил където трябва..

Говорим за лекарства ,за това ,че е потърсена компетентна помощ!
Видя ли НЕПТУН В 4-ТИ настръхвам, там винаги ,без изключение /от опита ми/ има тайни и шантави нередовни неща свързани с корените ,с традиции,семейство. Има проблеми в дома на индивида....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #375 -: Август 26, 2010, 08:32:13 pm »
Ти ще стигнеш казваш, но повечето хора не се вълнуват какво става около тях. Всеки се оглежда до там, докъдето вижда себе си...После се чудят как не са разчели сигналите.

*

Uran

• 6041
« Отговор #376 -: Август 26, 2010, 08:32:43 pm »
Ако е самоубийство е заради приятели/връзка-Т -квадратурата с връх в 11 дом.
Планетите в този Т-квадрат са във взаимно диспозиторство.
Тр. СЛВ в съвпад с нат.Меркурий в 7 дом-У11,Тр.Нептун в съвпад с ДСЦ.Марсов възврат.

« Отговор #377 -: Август 26, 2010, 08:33:02 pm »
У1ви в съвпад с У7ми в 7ми - съдбата и е в ръцете на друг
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #378 -: Август 26, 2010, 08:37:18 pm »
Двете активни планети са нептун и уран. в натала са в 5-ти. Нептун е на дсц , а уран е на к 8.
Двойно подчертаване- да не е двойно самоубийство ,заради любов? :o :-\

упр. на 1-ви в 7-ми /изява чрез другите/ ,упр. на 7-ми в 5-ти в съвпад с юпитер/ любов , страст ,зависимост-хазарт ,жени ,наркотици/.
Сатурн на дсц-втори упр. на водолей/по-възрастен партньор , по-мъдър,институция/.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #379 -: Август 26, 2010, 08:39:07 pm »
Мисля, че нещо в семейството е станало, което да е причинило нейната смърт. Незнам дали сама или друг й е отнел живота.