Здравей Гост

самоубийството

• 498 Отговора
  • 83642 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:самоубийството
« Отговор #400 -: Август 26, 2010, 09:33:04 pm »

Не вярвам ,просто не вярвам ,че е самоубийство.
Язък-млад човек-Христова възраст!Язък.....

Аз също. Особено след разговора тази вечер с експерт в отдел криминална полиция. Невъзможно е човек сам да се нарани толкова много пъти - цели 24 пъти. Дори и да не чувства болка /ако е погълнал много силни лекарства или опиати/, той с всеки следващ удар отпада и силата му намалява. Това не е възможно.  :-\ Но повече не мога да мисля, защото не мога да го върна, а и достатъчно изписах по темата.

« Отговор #401 -: Август 26, 2010, 09:39:32 pm »
   Ето ви вероятна карта, махнала съм минорните аспекти, щото са много, оградените точици - са жребиите на смъртта.

« Отговор #402 -: Август 26, 2010, 09:44:05 pm »
  Казвайте още квито точки искате докато съм тук, часът на раждане съм го сверила с едно от числата на Герих....А часът на смъртта - допуснах този, след като е намерен около 2.30, дала съм толеранс от 1 час за леталния изход от раните.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #403 -: Август 26, 2010, 09:52:52 pm »
   Ето ви вероятна карта, махнала съм минорните аспекти, щото са много, оградените точици - са жребиите на смъртта.

Е ,работят! Мътните да ги вземат и точките!!!!! :angry: :angry: :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #404 -: Август 26, 2010, 09:53:45 pm »
  Казвайте още квито точки искате докато съм тук, часът на раждане съм го сверила с едно от числата на Герих....А часът на смъртта - допуснах този, след като е намерен около 2.30, дала съм толеранс от 1 час за леталния изход от раните.

Къде ще бягаш? Сега на кой от личните ще си приказваме! Пиши ми на лични.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #405 -: Август 26, 2010, 09:55:48 pm »
 ;D ;D ;D Никъде, просто докато съм пред компа, джанъм.

*

Марая

• 28287
« Отговор #406 -: Декември 12, 2010, 04:07:19 am »
Хони,
Вдигам темата да четеш..., разбрах , че те интересуват определени констелации и изводи..., а тук има много писано.... :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #407 -: Март 15, 2011, 02:27:15 am »
Каквото и да кажа, няма да е достатъчно..

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ СВЕТА ИЗГУБИ ЕДИН ОТ АНГЕЛИТЕ СИ!!!

Картата с транзитите.. какво го е подтикнало...
имам някаква идея.. а скоро ще разбера...
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #408 -: Март 15, 2011, 02:29:43 am »
Лелееее, много млад! Прекалено млад!

Качи карта с прогресии и дирекции, моля те!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #409 -: Март 15, 2011, 02:35:29 am »
наистина.. прекалено млад.. света беше пред него.. чакаха го нови хоризонти..
А той пое по друг път..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #410 -: Март 15, 2011, 02:39:41 am »
Управителя на 8-ми дом е в първи...Управител е Юпитер...., а той е част от тао...Наред с това Юпитер е в първите градуси на Близнаци...почти на к2...Момчето е било доста меко и духовно , добрината е била заложена в него...Анаретен градус на АСЦ-то...,всичко от овена е било усвоено...Магнетичен , импулсивен , дълбока мисъл...,доста интуитивен....
четири планети на трон! много са опасни....тези хора са хора на крайностите...
Балансирана карта като елементи и много вода....,много чувствителен и магнетичен....

*

Stella

• 7765
« Отговор #411 -: Март 15, 2011, 02:40:58 am »
Това е малко момче... :( :( :( По-малък е от дъщеря ми. :'(
Много тежки транзити.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #412 -: Март 15, 2011, 03:03:32 am »
Нямам му данните, за да погледна по-надълбоко, но тук се вижда, че независимо от три планети в Скорпион в съчетание с АС и Марс в Овен момчето е било с ранима и нежна душа, много впечатлително и внушаемо, макар че може да не му е личало. Също така виждам трудно справяне с агресията, но не неговата собствена, а тази, която идва от външния свят. Душа, която е копняла за нежност и любов, но по някакви причини се е чувствала неразбрана от връстниците си. Но е липсвала вяра, за да продължи напред в живота. Вяра не като вътрешно състояние, а онази вяра, която съграждат опитностите, с които се сблъскваме в заобикалящия ни свят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #413 -: Март 15, 2011, 03:06:19 am »
МАМКА МУ И ПРАСЕ ....Замесен е възела...Марс е управител на 7-ми и съуправител на 12-ти дом....Уран е в сходящ аспект с него....Плутон е в/у нептун- управител на 12-ти...Ако приемем Юпитер за дневен управител на Риби , то упр. на 12-ти и 8-ми е в първи....
В деня на самоубийството Марс е в съвпад с Нодалната ос....Възела е в 12-ти.... :rolleyes:
Луната е връх на тао квадрат...Самоубийство на новолуние....Тццц-тццц :'(.....
Причините са много , много дълбоки , много емоционално е постъпил...Страхувал се е .....От какво?! :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #414 -: Март 15, 2011, 03:10:42 am »
Луна/Раху има тук (в една специална накшатра), получава аспект от Сатурн, управителят на АС е в 12 дом; слаб и ретрограден Юпитер... Позициите в навамша ще дадат отговор на въпроса, но тя се гледа с налични данни.

Прекалено е млад, за да бяга. Но вече се е случило, няма връщане назад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #415 -: Март 15, 2011, 03:11:39 am »
Решението е взето импулсивно....и внезапно! Но не сега...., било е натрапчиво....мисъл ,която е била трудна и необуздана.....
Причините са сложни за разбиране....,но мисля , че са били прикривани от света....Родителите по-специално бащата...сякаш има някаква вина.... :unsure: :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #416 -: Март 15, 2011, 03:13:37 am »

Луната е връх на тао квадрат...Самоубийство на новолуние.
...Тццц-тццц :'(.....

Не виждам новолуние в деня на самоубийството. Слънцето е в Риби, а Луната - в Близнаци. Тука нещо се омота.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #417 -: Март 15, 2011, 03:18:27 am »
Явно тука, всеки ще го вижда по свой си начин, коя е причината.

Мисля си, дали не е причината любовна мъка, трудност в споделянето или нещо подобно?

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #418 -: Март 15, 2011, 03:22:39 am »
Решението е взето импулсивно....и внезапно! Но не сега...., било е натрапчиво....мисъл ,която е била трудна и необуздана.....
Причините са сложни за разбиране....,но мисля , че са били прикривани от света....Родителите по-специално бащата...сякаш има някаква вина.... :unsure: :rolleyes:

А майката.. какво ще кажете.. ?
Казвал е спонтанно.. " ако мама разбере.. "..

Мисля, че не е свързано с конкретна любов..

ОЛЕЛЕ И ЛАМПАТА ПОЧНА ДА ПРИМИГВА.........................

*

Lillie

• 30532
« Отговор #419 -: Март 15, 2011, 03:25:44 am »
А майката.. какво ще кажете.. ?
Казвал е спонтанно.. " ако мама разбере.. "..

Трудни отношения и с двамата родители. Дори ако е нямало конфликти, вероятно не е получавал разбирането и подкрепата, които е очаквал от тях. Но ние тук сега само можем да гадаем "как и защо" и това по никакъв начин не променя фактите!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.