" което ме навява,че в действителност момчето е било уплашено от някой или е пострадало от нечии внушения или шашми,които дълбоко са проникнали в психиката му-12 дом и Нептун "...
Синухе, за внушенията и шашмите... много се чудя да не е ходил на врачка.. мисля, че се е страхувал да продължи..
Разказвал ми е, че преди няколко години.. бил на кафе с тогавашната му приятелка /много силна любов/ и на тяхната маса дошъл старец и помолил да седне.. разбира се МАЛКИЯТ ЧОВЕК С ГОЛЯМОТО СЪРЦЕ на драго сърце го поканил на тяхната маса.. Когато платили сметката станало така, че левчето на стареца попаднало в него.. После му станало много, много лошо.. и така ден, два не му минавало от нищо и сам се сетил, и изхвърлил левчето.. веднага се подобрил.. много пъти е споменавал за тази история.. след кратък период приключва отношенията с приятелката си... и мисля, че от тогава нещо се е променило.. Нищо, че го е изхвърлил..
Допълнително е имал пререкания с майка си.. даже и през фаталния ден...
" Може да е бил свидетел на нещо което се случва на негов приятел/познат или други в което пряко е бил въвлечен. "
Да.. който чувстваше приятел беше готов на много.. за себе си не би направил такива неща, които за приятел би направил..
Така се скарва в същия ден с най-добрата си приятелка.. караница е голяма дума, но той бе толкова грижовен.. а тя искала сама да се защитава..
Но той е трупал, трупал с времето.. и такива дребни неща.. той е изживявал по различен начин, по-емоционален и дълбок...
Но той не беше от хората, които споделят открито... Даже хич не беше бърборко.. изразяваше се много кратко и ясно...
Имаше много, много силна интуиция... Казвал ми е, че "усеща" и "знае" какво ще се случи.. Много усещаше хората.. какво чувстват, мислят..
tadj.. много интересни разсъждения..

може би му е било трудно да изкаже на майка си какво е искал и желаел..
Много тих, кротък човек.. отзоваващ се.. винаги е поставял другите пред себе си и техните желания и интереси..
Усмихнат.. забавен, неговите шеги не бяха груби.. не намирам думата да ги опиша.. винаги се е интересувал от хората.. от живота им.. обичаше приятелите си и обичаше да се забавлява.. ценеше музиката и особено баладите.. те докосваха сърцето и душата му.. Не можеше да обича всяка жена /имам предвид онази любов между мъжа и жената../.. Мисля, че само към това момиче, за което писах по-нагоре е обичал.. Вайкаше се преди месеци, че открил момиче, в чиито очи намирал това, което търси.. но така и не разбрах, защо не се е получило и дали изобщо е разкрил чувствата си../ а и не знаех ситуацията, той само загатваше/.. Бях го посъветвала да опита да я спечели, а ако не успее.. да продължи да търси, че тя не би била човека за него..
А тъкмо беше сменил учебното заведение.. постигна целта си.. премести се там, където искаше.. но защо не продължи....
Лили, може би в този период юпитер/кету се е развила сцената с паричката.. ?
Едва ли някога ще се разбере причината.. а може би е по-добре да остане не разбрана.. все пак той на никой не е споделил.. сякаш е загатвал на всеки по нещо различно..
Сега се замислям редно ли е да разбирам причината.. и каква полза като разбера.. като вече е твърде късно..
Но не е бил проблемен човек... За да стигне до това решение.. или е бил в безизходица.. или е бил ужасно отчаян.. Мога само да гадая.. никога няма да разбера истинската причина...
Сънрейн, обмислял го е отдавна.. до там стигат изеодите ми... може би през времето, докато е обмислял е чакал нещо.. нещо за което да се хване.. знам ли..

А начина.. начина е ужасяващ...
Добре е обмислил нещата... застанал е върху релсите.. предварително е избрал тъмно местенце, за да не го забележат..
думите на машиниста са, че той е бил клекнал.. чакал е... гледайки напред.. очи в очи... изобщо не е трепнал....................
Много късно го вижда.... твърде късно...... спирачния път е бил 20 метра.....................