Момичета, много ме окуражихте. А аз пък си мислех, че Сатурн ще ограничи моята подвижност и ще се чувствам физически обезсилена, ограничена... направо смазана. Има логика в това, което казвате. В крайна сметка Сатурн в съвпад с Марс ще наложи ограничение върху безконтролното пилеене на физически сили и енергия. Дадохте ми нов поглед за нещата. Благодаря!
Аз съм ослабвала много, когато Сатурн е аспектирал моята Венера (при мен Венера има аспект с Асц.). Но пък Марс прави аспект с господаря на Асцендента, така че съвпадът му със Сатурн може и да се отрази и върху външния ми вид.
Все пак нали знаеш, Небесна, че понякога нещата са много индивидуални. Надявам се и на теб да ти подейства съзидателно съвпадът Сатурн-Марс

На мен Марс по натал ми е в квадратура с АС - може и това да е изиграло голяма роля за отслабването и извайването на фигурата ми, когато Сатурн транзитираше там. Но според всичко е комплексно.
Например сега, когато Сатурн ми транзитира върху Слънцето, определено се чувствам неподвижна, тежка, подута и претоварена. И не мога, и не мога да сваля един грам, въпреки всичките чайове, ограничения в храната, вървене пеша и т.н. Сякаш самия ми организъм не иска да се раздели с нито една частица енергия, която получава...