Здравей Гост

световната финансова криза

• 68 Отговора
  • 12061 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: световната финансова криза
« Отговор #20 -: Май 17, 2010, 12:05:25 am »
нашата държава е под знака козирог.нейният управител е сатурн.много труден път има горкичката.транзита на плутон през козирог мисля,че ще бъде причината за смяна на старите механизми на управление.той ще направи на пух и прах всичко онова,което е остаряло и е като злокачественна клетка за обществото.сатурн е онзи,който определя присъдата,плутон я изпълнява.предстоящата квадратура м/у двете тежки планети ще се отрази зле на държавата.и още нещо...всеки град е под различен знак.няма да забравя колко мои близки приятели загубиха пари в така наречените "пирамиди"във варна.тези пирамиди обаче не стигнаха в софия,в пловдив и др.градове.защо ли? :D

прави впечатление годината и датата.

Плутон засяга т.нар. "ос на икономическите кризи":

Оста Елтамин-Бетелгейзе ли има предвид?

Елтамин, или Гама Драконис, е най-ярката звезда в съзвездието Дракон.
Много интересна информация за това съзвездие и ролята му в древността намерих тук:
http://hemantbhardwaj-astrologer.blogspot.com/2008/07/draco-constellation-photo.html

е , виждате ли как си работи астрологията...
прочели сме го ,видяли сме го...факт е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Май 17, 2010, 12:37:12 pm »
Е, аз не съм астролог като вас и затова си ме изключила от сметките.
Ма иначе ако изобщо имам афинитет към нещо, то е само към мунданното, рецепцията Уран-Нептун и Плутон в козирог от 2003 тормозят астролозите.

Сигурно си имала предвид Плутон в Стрелец. Като влезе в Козирог може да има известно нормализиране на положението....

Сатурн влиза във Везни през август 2010 г. и застава в квадрат с Плутон в Козирог и в опозиция на Уран в Овен. Този тао-квадрат ми се струва много смущаващ. Това ще постави началото на още по-голяма криза.
През 2011 навлизането на Нептун (на трон) в Риби е добър знак. Секстилът му с Плутон винаги се е тълкувал от астролозите като положителен аспект в мунданен план.

2010- 2011 ще бъдат много трудни години.

всичко е едно към едно!
това е насочено към онези посетители на форума ,които провокират ,лъжат ,мажат ,с цел да ни направят смешни......
 ;D ;D ;D ,сетих се за "МИЛА"....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #22 -: Май 17, 2010, 01:20:22 pm »

Сатурн влиза във Везни през август 2010 г. и застава в квадрат с Плутон в Козирог и в опозиция на Уран в Овен. Този тао-квадрат ми се струва много смущаващ. Това ще постави началото на още по-голяма криза.

Този тауквадрат е заложен и в пълното Слънчево затъмнение на 11 юли 2010, което за мен си е знак за военни действия и използване на ядрено или биологично оръжие. Което може да доведе до началото на 3-тата световна война.  :'( Качвам и Слънчевото затъмнение от 1939 година. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0

*

Марая

• 28287
Re:световната финансова криза
« Отговор #23 -: Май 17, 2010, 01:35:09 pm »
Ето картата на Слънчевото затъмнение за юни 2011.  :-X Същата работа. За мен 2011 ще загрубеят нещата с този асцендент Козирог. Но преди това ще праснат Америка в слабото място, че некои хора много пречат с цвета си. Току що приключих доклада, който е на тази тема. За мен /дано греша/ президента ще е аут. Да го пази Бог!

скарлетооо ,що си толкова вторачена в тая Америка? :(
дано нищо лошо не се случи.
не знам защо но мисля ,че Обама ще има дълъг живот!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #24 -: Май 17, 2010, 01:45:59 pm »
Ето картата на Слънчевото затъмнение за юни 2011.  :-X Същата работа. За мен 2011 ще загрубеят нещата с този асцендент Козирог. Но преди това ще праснат Америка в слабото място, че некои хора много пречат с цвета си. Току що приключих доклада, който е на тази тема. За мен /дано греша/ президента ще е аут. Да го пази Бог!

не знам защо но мисля ,че Обама ще има дълъг живот!

Нека е жив и здрав човека. А съм се вторачила, щото заедно с Русия са основни световни сили. Ето ти картата му и виж дали има дълъг или къс.

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Май 17, 2010, 01:59:34 pm »
 Незнам дали ще живее до 100г, но ми интересно доколоко бракът му е щастлив/хармоничен/успешен?
 Отделно Хирон в 1 дом не дава ли проблеми с изявата, каквато всъщност е ролята на един президент?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #26 -: Май 17, 2010, 02:07:34 pm »
Защо?  :unsure:

Хирон в 1ви дом определено дава някаква харизма,още повече ако има и аспект с Венера-а той има тригон  ;)

Но има някакъв емоционален проблем в себе си от детството или покрай жените -квадрат с Луната.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #27 -: Май 17, 2010, 04:18:10 pm »
Незнам дали ще живее до 100г, но ми интересно доколоко бракът му е щастлив/хармоничен/успешен?

Не забравяй, че управител на 7 дом е Слънцето. И че 7 дом се явява 1 дом на съпругата, а неговият 2 - неин 8  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Май 17, 2010, 07:20:23 pm »
Срив на еврото? :o защо?
знаете ли , едно време чух от ВАНГА ,че долара ще стигне 6000лв...
помня го 3000.
настръхва ми косата

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Май 17, 2010, 07:50:18 pm »
" Иран сключи споразумение за обогатяване на уран извън територията на страната. Това искане беше поставено от световната общност като условие страната да развива ядрена енергетика." 
http://www.btv.bg/news/svetut/konflikti-sigurnost/story/1787810690-Iran_podpisa_sporazumenie_za_obogatyavane_na_uran_v_Turtsiya.html

Аз съм чувала, че Ванга е казвала, че ще дойде време вода в буркани да си затваряме.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 17, 2010, 07:53:35 pm »
" Иран сключи споразумение за обогатяване на уран извън територията на страната. Това искане беше поставено от световната общност като условие страната да развива ядрена енергетика." 
http://www.btv.bg/news/svetut/konflikti-sigurnost/story/1787810690-Iran_podpisa_sporazumenie_za_obogatyavane_na_uran_v_Turtsiya.html

Аз съм чувала, че Ванга е казвала, че ще дойде време вода в буркани да си затваряме.  :-\

водата КЕ изчезне ,златото ке излезне....-цитирам я!
много ми липсва тая жена Скарлетке ,велика българка беше....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #31 -: Май 17, 2010, 07:55:29 pm »

напоследък наблюдават вулкана Йелоустоун. той е с 10 пъти по-голяма сила от оня ситния дето обърка половин Европа. та ако онва голямото реши да изреве от Америка ще остане само пустиня  ;)   а разправят, че доста се е активирал напоследък...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #32 -: Май 17, 2010, 08:00:50 pm »
Съжалявам, че не я познавам Ванга, Марая. Но пък аз я уважих след смъртта й. Един женски глас ме покани да ида там-на Рупите. Но това е друга тема.  :blink:

Цитат
Вещичка: напоследък наблюдават вулкана Йелоустоун. той е с 10 пъти по-голяма сила от оня ситния дето обърка половин Европа. та ако онва голямото реши да изреве от Америка ще остане само пустиня  Wink   а разправят, че доста се е активирал напоследък...

Мддааа, с наближаването на опозицията Марс/Нетпун или ще има увеличение на инфекциите или вулканична мъгла.  :'( Затъмненията тази година, а и някои от 2011 засягат много Америка. Това имах предвид, та ме пита Марая "Що Америка?" точно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 17, 2010, 08:07:12 pm »
Много близка ми беше ,много неща знам ,много съм споделила и с общественноста ,много съм премълчала за времето ,КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО , но за билки ,рецепти и неща свързани с психическото и физическото здраве и лечение винаги съм готова да говоря....
та в тоя ред на мисли ,много ме е страх за кризата.
едно време ,като почна войната в бивша Югославия , бяхме на Рупите.
вечеряхме. и тя изведнъж вика :, "леле колко огин има у комшийте" ,и сякаш сама си отговори " ми ,ке има ,оти псуват бога!"

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Май 17, 2010, 08:09:27 pm »
Сигурно си имала предвид Плутон в Стрелец. Като влезе в Козирог може да има известно нормализиране на положението....

Виж ти какви работи съм писала през 2008 г. Наистина става все по-трудно. колкото и да ни лъжат, че излизаме от кризата, аз не вярвам. През лятото ще бъде кулминацията.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #35 -: Май 17, 2010, 08:10:26 pm »
Май ще ни трябват рецепти за психическо здраве. Вещицата си няма друга работа да чопли. Вижте кво намерих и ми се иска да си ида при мама:  :'(   http://seppewhcs.blogspot.com/2007_07_01_archive.html  

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #36 -: Май 17, 2010, 08:11:18 pm »
кво излизане бре, ние сега влизаме у кризата  :-X

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Май 17, 2010, 08:12:58 pm »
Май ще ни трябват рецепти за психическо здраве. Вещицата си няма друга работа да чопли. Вижте кво намерих и ми се иска да си ида при мама:  :'(   http://seppewhcs.blogspot.com/2007_07_01_archive.html  

Стига, ма Скарлеееет! :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 17, 2010, 08:13:27 pm »
аз вчера като гледах се сетих за разни "транзити"дето минават от тука и се опитват да пускат боклуци , а и като виждам накъде вървят нещата реших да избутам темата напред.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Май 17, 2010, 08:14:12 pm »

душо златна, споко ножа е дървен  ;)  в момента в който изригне Йелоустоун започва квантовият скок и това е факт. не се знае дали изобщо ще е 2012 година. все повече започвам да си мисля, че ще стане по-рано. една от големите индикации за даване на старт на прехода е Йелоустоун... тъй чееее... можем само да седим и да си чоплим носовете  :57: