Здравей Гост

финансово благополучие

• 64 Отговора
  • 14803 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: финансово благополучие
« Отговор #40 -: Декември 02, 2008, 12:37:19 am »
Здравей, Марая! Липсваше ни! Къде изчезна? Толкова дълго време те нямаше?

Едно малко отклонение от финансовите въпроси:
Венера ти управлява 11-ти дом (това е домът на Парламента).
Мило, ти ако станеш депутат, няма да можем с теб да си говорим. Мале-е-е, мале!
Да не си им отказала? Щото, ако си, върни се и им кажи: "Аз не разбрах, какво точно ми предлагате!"  :)

ей мъ на,то черен гологан губи ли се!?много,ама много ти благодаря.абе супер си,нали ми знаеш отношението...,а онова-май визираш една депутатка от европарламента и то от варна... ;Dне съм не съм се отказала...ще ти звънна утре :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Декември 17, 2008, 12:01:15 am »
Днес слушах новините и си мислех как ли ще ми се отрази финансовата криза. На фона на световната агония, транзитният Юпитер е кацнал в моя втори дом и през 2009 г. предстои да навлезе във Водолей и да направи съвпад с Луната и Слънцето ми (управители на 8-мия ми дом). Все финансови домове. На всичкото отгоре ще направи тригон с Асцендента ми, когото всъщност управлява. Все позитивни показатели. Чак не смея да повярвам. Дано, дано, дано..! ;)

*

Skarlet

« Отговор #42 -: Декември 18, 2008, 09:09:37 am »
Небесна,не искам да те заливам със студен душ,но преди около 2 години и аз хранех такова чувство за Юпитеровото възвръщане.И не удовлетвори очакванията ми.Дори-напротив,вместо да се подобри положението,то се влоши тотално.Но пък като казват-всяко зло за добро.Трябва човек да си издържи изпитанията и после да бере плодовете.
 По "новата" ти рождена карта Сатурн управлява и Уран съуправлява 2-я ти рожден дом.А в натала двете са в опозиция.Това по рождение не е добре много,но имаш възможност с повече труд да си нормално финансово.Но Нептун ти квадратира съвпада Слънце-Луна и това не те прави много реалистична по отношение на финансите.Нептун ти управлява 3 дом-ти имаш/имала ли си/ ли финансови търкания относно наследства със сестра или брат?
 Ако имаш финансови взаимоотношения с някакви партньори,дори и чужденци,внимавай с финансите и преговорите.Соларният Сатурн ти е в 7 сол. и 9 натален,в опозиция на нат.Сатурн и тр. Уран.Замесен е също 3-ти нат. дом-там ти е соларния асц.Това може да са събития,свързани със сестра или блат,с някакво обучение или договори.В солара стелиума е в 12 дом.Марс управлява 2-ри и е в съвпад с Юпитер/упр. на асц. и 10 дом/в 12 дом.Но прави и сексикаре със Сатурн и това не е добре.Влизане в коелиции според мен не е добре.Марс е в опозиция и с Луната в Рак в 5 дом.Може да имаш някои разходи около детето.Но пък Венера е в секстил с Марс, тя упр. 8 соларен/и 3 сол./Можеш да разчиташ предполагам на финансова помощ от близки,ако се наложи.Така че,стягай се за здрава работа.Плутон ти е в 10 и упр. 9 сол.д. и е в квадрат с Венера /упр. на 3 и 8/.Внимавай,ако имаш договорни и финансови отношения с чужденци.Та,това мисля аз.Но маже и да не съм на прав път.Виж сама солара 2009/2010.  :)

« Отговор #43 -: Декември 18, 2008, 11:17:03 am »
Това е хороскопа на една от най-богатите жени в света - Опра Уинфри. Данните са точни.

Тая карта си има достатъчно показатели за големи пари ;D :P
Въпросната девойка има тригонче на Юпитер с Венера ,юпито и венера и сключват тригон с МС .Освен това, и се води Тригон между Юпитеро и Слънце,а въпросното и Слънчице сключва тригонче с МС. Слънцето и съвпада с венера, а ми се чини ,че имаше и още сигурни показатели за парици,но тези са от най сигурните.Положителните аспекти между Юпитер ,Слънце,Луна,Венера и МС са от най-сигурните показатели за богатство
Юпитер-Слънце-МС
Юпитер -Луна-МС
Юпитер-Венера-МС
гарантират богатството

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Декември 18, 2008, 02:18:37 pm »
Цитат
Небесна,не искам да те заливам със студен душ

Не ме заливаш изобщо. Аз имам стабилни източници на доходи и стратегически подход към финансите. Да, Сатурн и Уран са в опозиция, но и двете планети са в благоприятен аспект с Юпитер, така, че винаги съм се измъквала от трудни ситуации. А те през последните години са все по-малко и по-малко, защото търся нови източници на доходи-Сатурн е консервативен и си подсигурява тила, докато Уран е новатор и търсач. А Юпитер е оптимист. Така, че никой не може да ми вземе оптимизма. Минали сме през толкова много кризи и сме оцелели. Като се замисля, ние постоянно сме в криза. На мен в криза най ми върви.

Транзитен Юпитер във втори дом дава известна закрила в делата на дома. Не очаквам нови придобивки, просто закрила.

С чужденци не работя. С братя и сестри не съм влизала в конфликти за наследство, ама знае ли човек?
Ще внимавам в партньорството. Благодаря, че си отделила време, за да погледнеш хороскопа ми и новия ми солар!
« Последна редакция: Декември 18, 2008, 02:39:13 pm от Nebesna »

*

Skarlet

« Отговор #45 -: Декември 18, 2008, 07:21:04 pm »
Благодаря, че си отделила време, за да погледнеш хороскопа ми и новия ми солар!

Ми,нали сме другарчета? :) Пък и аз скоро му сърбах попарата на Юпитер и имах големи очаквания при Юпитеровото възвръщане.Та,по-добре да не очакваш много,пък ти пожелавам от сърце да ти донесе много и неочаквани доходи. ;) ;D

« Отговор #46 -: Декември 20, 2008, 12:48:00 am »
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР
Положителните аспекти между Юпитер ,Слънце,Луна,Венера и МС са от най-сигурните показатели за богатство
И аз цял живот се надявам на моя самотен тригон Слънце-МС. Обаче Юпитер ми е в квадратура с МС-то и в съвпад със Сатурн и малко се усложнява ситуацията... Но с труд и постоянство силният Сатурн от голяма тежест може да се превърне в Дядо Коледа, от опит го знам 8)
Юпитер е щедър, но ако не си изиграеш добре картите може да е много коварен. Винаги съм нащрек при положителните му транзити. От друга страна смятам, че добре поставеният Сатурн никак не е за пренебрегване. Той може да спаси човек от игрите на съдбата - върхове и спадове, фалити след големия успех и т.н. Поне на мен така ми се струва.

« Отговор #47 -: Декември 20, 2008, 01:03:38 am »
Трябва да има положителна връзка между Някое от светилата Слънце или Луна с Юпитер или венера(за предпочитане Юпито) +положителна връзка с МС .
От съфорумците единствено Кайлито(поне за нейния натал се сещам) има тоя късмет СЛЪНЦЕ съвпад с Юпитер +тригон с МС и ако Сатурн не и понаакваше пейзажа да се намърда във втори дом и да и прави кофти аспект с МС, направо щеше да е патронче,но определено пари няма да и липсват.

*

Skarlet

« Отговор #48 -: Декември 20, 2008, 10:28:59 am »
Трябва да има положителна връзка между Някое от светилата Слънце или Луна с Юпитер или венера(за предпочитане Юпито) +положителна връзка с МС .
От съфорумците единствено Кайлито(поне за нейния натал се сещам) има тоя късмет СЛЪНЦЕ съвпад с Юпитер +тригон с МС и ако Сатурн не и понаакваше пейзажа да се намърда във втори дом и да и прави кофти аспект с МС, направо щеше да е патронче,но определено пари няма да и липсват.

И аз,и аз!!! Плутон в Дева ми управлява 2 дом и прави сходящ тригон със съуправителя на 2 дом-Марс.Отделно-Луната/упр. на МЦ/ прави сходящ тригон с Юпитер в 3 дом.И аз не мога да се оплача,но в тази държава само мутрите и далавераджиите могат да се похвалят с доживотен вървеж във финансите. ;D

*

123

« Отговор #49 -: Декември 20, 2008, 10:32:22 am »
тъкмо се размечтах с моя съвпад Юпитер/Венера във 2 и тригон към МС/Плутон и се чудех що вече не съм богата :), пък то квадрата на Сатурн към МС пречел.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Декември 20, 2008, 11:05:05 am »
тъкмо се размечтах с моя съвпад Юпитер/Венера във 2 и тригон към МС/Плутон и се чудех що вече не съм богата :), пък то квадрата на Сатурн към МС пречел.... ;D
Докато аз не смея и да мечтая... може би ще съм го "заслyжила" в някой следващ живот?  :-[
Нептyн около върxa на втори дом, неаспектиран Юпитер /yпр. на 2 дом/ в Телец, Лyна в квадрат с Венера, Венера ретроградна в съвпад с Южния възел, разпилян и xаотичен "самовглъбен" Марс  :(
"Богатството" ме е подминало в този живот - онова, което се цени сега в материята...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Декември 20, 2008, 11:08:56 am »
пък то квадрата на Сатурн към МС пречел.... ;D

То Сатyрн на всичко и всички "пречи", нали знаеш... :P В който и дом да се намира, пакостник си остава...  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

« Отговор #52 -: Декември 20, 2008, 11:29:02 am »

"Богатството" ме е подминало в този живот - онова, което се цени сега в материята...
[/quote]

е, аз съм така с връзките и брака :), като компенсация поне да съм богата този живот ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Декември 20, 2008, 11:37:54 am »
е, аз съм така с връзките и брака :)

Добре дошла в отбора тогава  :)
Някъде някой беше написал за ретро Венера, че винаги остава "неомъжена", дори в брака... та xем ми е "в сянка", xем ретроградна. Е, ще го преживея някак си... поне в този живот  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #54 -: Декември 20, 2008, 12:35:59 pm »

Нептyн около върxa на втори дом,  Юпитер /yпр. на 2 дом/ , .... , разпилян и xаотичен "самовглъбен" Марс  :(

подобно.....нямам отношение към парите пък те покрай чужденци трябва да идват ;) засега не е така.. остава изгоден брак (венера в дева в 10- все обясняват, че мноооого ще се издигна с брака ;D  забравих, че и  Сатурн е  наблизо :-X)
« Последна редакция: Декември 20, 2008, 12:47:08 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Декември 20, 2008, 12:50:41 pm »
Същото пише в книжките и за мен  ;D
Госп. на 2 дом в 7ми в Телец, Лyна в 8 дом - "брак по сметка" (или някакъв банкер ще да е), ама тц, съмнявам се някога да избера това.
Но знаете ли какво забелязвам... парадокс ли да го наречем или закономерност?
Тези, на които на пръв поглед нищо не им липсва, все гледат в краката си за xвърлени някъде жълтици... Приемете го за метафора... Както се казва, "парите никога не стигат".  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Декември 20, 2008, 01:15:14 pm »
с луна в 8 може да има  "чеиз" момчето:)

Lillie, останах с впечатение, че разбираш от индийска астрология  и имам въпрос
в програмата за такава юпитер ми попада в 8 (иначе в 9)-т.е. "умрял богат мъж" ;D, защо става това отклонение?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Декември 20, 2008, 01:19:42 pm »
Няма нищо yчyдващо, т.к. се използва дрyга домификация.
Например, в картата на майка ми Венера се измества от 2ри дом в 4ти, което междy дргото никак не е лошо - там е най-добрата позиция за Венера и Лyна според инд. астрология. За Слънцето и Марс - в 10 дом, Юпитер и Меркрий - в 1 дом, Сатyрн - в 7 дом.
Ама защо пък да е "yмрял"? Не те разбраx...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #58 -: Декември 20, 2008, 01:24:53 pm »
заради 8 дом (по наследство, скорпион и тн.) беше шега :P

*

123

« Отговор #59 -: Декември 20, 2008, 02:43:41 pm »
Добре дошла в отбора тогава  :)
Някъде някой беше написал за ретро Венера, че винаги остава "неомъжена", дори в брака... та xем ми е "в сянка", xем ретроградна. Е, ще го преживея някак си... поне в този живот  :-[

благодаря, и моята е такава :)
а, не се ли променят малко нещата, след като се обърне и тръгне директно завинаги? - предстои ми следващата година  ;), или като онова с гладната кокошка...