Небесна,не искам да те заливам със студен душ,но преди около 2 години и аз хранех такова чувство за Юпитеровото възвръщане.И не удовлетвори очакванията ми.Дори-напротив,вместо да се подобри положението,то се влоши тотално.Но пък като казват-всяко зло за добро.Трябва човек да си издържи изпитанията и после да бере плодовете.
По "новата" ти рождена карта Сатурн управлява и Уран съуправлява 2-я ти рожден дом.А в натала двете са в опозиция.Това по рождение не е добре много,но имаш възможност с повече труд да си нормално финансово.Но Нептун ти квадратира съвпада Слънце-Луна и това не те прави много реалистична по отношение на финансите.Нептун ти управлява 3 дом-ти имаш/имала ли си/ ли финансови търкания относно наследства със сестра или брат?
Ако имаш финансови взаимоотношения с някакви партньори,дори и чужденци,внимавай с финансите и преговорите.Соларният Сатурн ти е в 7 сол. и 9 натален,в опозиция на нат.Сатурн и тр. Уран.Замесен е също 3-ти нат. дом-там ти е соларния асц.Това може да са събития,свързани със сестра или блат,с някакво обучение или договори.В солара стелиума е в 12 дом.Марс управлява 2-ри и е в съвпад с Юпитер/упр. на асц. и 10 дом/в 12 дом.Но прави и сексикаре със Сатурн и това не е добре.Влизане в коелиции според мен не е добре.Марс е в опозиция и с Луната в Рак в 5 дом.Може да имаш някои разходи около детето.Но пък Венера е в секстил с Марс, тя упр. 8 соларен/и 3 сол./Можеш да разчиташ предполагам на финансова помощ от близки,ако се наложи.Така че,стягай се за здрава работа.Плутон ти е в 10 и упр. 9 сол.д. и е в квадрат с Венера /упр. на 3 и 8/.Внимавай,ако имаш договорни и финансови отношения с чужденци.Та,това мисля аз.Но маже и да не съм на прав път.Виж сама солара 2009/2010.