Не, все още нямаме. И мисля по въпроса, но се налага да го отложим за след около 3 години ...
Кали, какви според теб са другите възможни развития?
И благодаря за отговора. 
Трудно е да се прогнозира какво ще се случи, а и ти сякаш не прохождаш в астрологията, основните правила са ти ясни. В астрокома можеш да прочетеш Short Report Forecast.
Също исках да ти кажа, че когато Плутон направи опозиция с моята нат. Луна, майка ми не се разболя тежко, не се разведох, на забременях, нито абортирах, нямах никакви гинекологични проблеми. Обикновено не ни се случва това, от което се страхуваме, та явно е излишно да се страхуваме, това си е чиста загуба на време и сили. Или ако ще го правим, трябва да измислим списък с всички възможни страховити ситуации, така че като ще се случва нещо да остане само хубавото
, шегичка.
За бременност има достатъчно показатели, но както вероятно знаеш, това нищо не гарантира. Транзитният Юпитер и прогресивна Луна ще пресекат купсидата му, тр. Нептун, Хирон и Северен възел са в него.
Малка е вероятността да има събитие при първия точен съвпад, самият транзит продължава няколко години.
А при вас каква е причината за тези 3 години?
При нас причината е чисто професионална - предстои ни преместване в друга държава за 3 години, свързано с моята професия. Това е изключително важен момент за мен към който съм се стремила дълго и упорито и за който минах през какви ли не препятствия. А бременността не може да се съчетае с това 3 годишно "пътуване". Иначе и мие време и го искам и....но трябва да изчакам.
Иначе, балгодаря ти за добрите думи, дано не донесе трагедии, че едвам преживях Сатурновия транзит през Лъв и точно се посъвзех...А и Кали, при теб Плутон е бил в опозиция на Луната, а при мен в съвпад т.е. още по-силно ще ме тресе...
Обаче какво ще кажете за следната комбинация, която също се явява при мен, доста гадна...:
Имам прогр Марс в рак квадрат Плутон в 1ви дом
Прогр Марс ми "trine"-ва 2рия дом Уран
Прогр Марс мие в quincunx към Нептун в 3ти дом
И като удвоя това с Плутона и Луната.....

Само да отбележа, че в Астро.лом ми интерпретира този транзит освен като промяна в отношенията с близък човек и като промяна на местопребиваването, което се връзва с 3 - годишното ни "изгнание" - дано да се прояви този аспект, а не лошият...