Здравей Гост

Хороскопът на България

• 133 Отговора
  • 21011 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Хороскопът на България
« Отговор #100 -: Април 26, 2010, 11:14:12 am »
С удоволствие, но след малко ще излизам. Днес имам доста задачки. Когато съм по-свободна, ще се изкажа. Приятен ден на всички!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Април 26, 2010, 11:16:57 am »
С удоволствие, но след малко ще излизам. Днес имам доста задачки. Когато съм по-свободна, ще се изкажа. Приятен ден на всички!  :blink:

и на теб! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #102 -: Април 27, 2010, 09:56:45 am »
Нищо не разбирам от мунданна астрология, но ви чета с интерес и ето на какво попаднах във връзка с дълга - http://ivo.bg/2010/04/26/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D1%8A%D0%B3-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%8F/.
Ако наистина сме опростили по-голямата част от него, това дали се вижда в картата?  :-\
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Април 27, 2010, 10:49:38 am »
 ;D Анири, нали трябва да се "извиним", че взимаме, нищо, че е нашто си, да не забравяме с какъв манталитет сме.

Астрологично от картата от 10 ноември ми се струва, че квадратурата с Луна обяснява нещата защо сме все прецакани от финансова гледна точка. Тоест народа. В случая транзитен Плутон съвпад с Венера, но и опозиция с Юпитер, квадрат с Луната. Доста неизгодно за хората, макар и на пръв поглед получаване на голяма пара. Даже допускам вероятността от още такива случаи.    

Като гледам аспектите на Луната поначало направо си личи колко сме обрулени отвсякъде, особено този квадрат с Венера, управител на 2 дом.    
« Последна редакция: Април 27, 2010, 11:41:36 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #104 -: Април 27, 2010, 11:26:51 am »
Карта на България.

И тази карта е работеща. ;D Транзитният Плутон е в съвпад с нат. Луна -управител на 7 дом - партньорствата. Управител на 8 дом-чуждите пари, в тази карта е Слънцето. Транзитното Слънце в Телец е в съвпад с нат. Слънце и Уран /управител на 2 дом-нашите пари/, а транзитния Сатурн /съуправител на 2 дом/ е в 9 дом-чужбина, в точен тригон с диспозитора на Сатурн и управител на 9 дом - Меркурий.

Е хубу ,може ли тогава да се гледат Соларите на такива карти и да показват годината за държавата?  :unsure:
Щото ако това събитие се е случило точно на влизане в нов Солар,трябва да е указано вътре в Солара.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Април 27, 2010, 11:50:20 am »
разбира се ,че може....,защо да не може? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #106 -: Април 27, 2010, 12:01:12 pm »
Бе аз знам,че всичко може,но не видях някой да го ползва до в момента тука  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Април 27, 2010, 12:03:56 pm »
Бе аз знам,че всичко може,но не видях някой да го ползва до в момента тука  :unsure:

аз не съм привърженик на соларите....,знаеш.
а в мунданната астрология гледам транзитите и циклите. както и прогресивната карта. :blink:

*

Helo

« Отговор #108 -: Април 27, 2010, 12:15:00 pm »

Карта на България.

Като се има предвид Нептун на асцендента и факта,че българите не са духовни, значи са много заблудени.  ;D Ко да праиш, съдба!

Обаче и Юпитер в 1-ви дом в съвпад с асцендента не помага никак. Явно само дава много голямо самочувствие без покритие.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Април 27, 2010, 12:16:51 pm »
 ;D

Е, Хелоо, и състрадателни, айде.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Април 27, 2010, 12:20:30 pm »
напротив Хело съвпада на юпитер и нептун на асц. в тази карта не намеква , а си крещи за необходимостта от вяра ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Април 27, 2010, 12:22:29 pm »
Юпитер е в знак на падение тук, както и Уран.
Нептун е в сатурнов знак, Луна и Сатурн в рецепция.
Ориентация, насочена към оцеляване и подсигуряване, нужда да се разчупи тесногръдието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #112 -: Април 27, 2010, 01:36:27 pm »

Цитат

Е хубу ,може ли тогава да се гледат Соларите на такива карти и да показват годината за държавата?  :unsure:
Щото ако това събитие се е случило точно на влизане в нов Солар,трябва да е указано вътре в Солара.

Не само, че ги гледам соларите, но им гледам и прогресиите, и дирекциите.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Април 27, 2010, 01:48:29 pm »

Цитат

Не само, че ги гледам соларите, но им гледам и прогресиите, и дирекциите.  ;)

аз не съм пробвала с дирекций... :rolleyes:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #114 -: Ноември 28, 2010, 03:48:27 am »
Абе тук четох и изведнъж ми хрумна - разни ясновидци твърдят, че България ще остане сравнително закътано място спрямо бъдещите климатични промени.
Да не би това да се знае и от някои световни политици и затова целенасочено да "обезпаразитяват" своевременно площта от българи?...

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #115 -: Ноември 28, 2010, 04:10:13 am »

Карта на България.

Като се има предвид Нептун на асцендента и факта,че българите не са духовни, значи са много заблудени.  ;D Ко да праиш, съдба!

Обаче и Юпитер в 1-ви дом в съвпад с асцендента не помага никак. Явно само дава много голямо самочувствие без покритие.

Dalgosrozno Bulgaria ste se stabilisira mnogo dobre, i sapozwa ot kraja na sledwastata godina, ako nama nikoi nesto naprotiv!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #116 -: Ноември 28, 2010, 02:26:03 pm »
Абе тук четох и изведнъж ми хрумна - разни ясновидци твърдят, че България ще остане сравнително закътано място спрямо бъдещите климатични промени.
Да не би това да се знае и от някои световни политици и затова целенасочено да "обезпаразитяват" своевременно площта от българи?...
Не само ясновидци.. а и тези "ясновидци" са "видели" явно нещо, което пророци много преди тях са го казали ;D

http://sedmica.sliven.net/index.php?id=33418   :-X

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #117 -: Ноември 28, 2010, 05:29:43 pm »
Цитат
Третата световна война ще започне през десетия месец на 2010 г.

Е да, ма през октомври не почна никакъв военен конфликт!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Ноември 29, 2010, 01:46:53 am »

Прилича ми на пророчествата на Нострадамус.
Много се спекулира с апокалиптичните прогнози напоследък.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Ноември 29, 2010, 03:15:31 am »

Прилича ми на пророчествата на Нострадамус.
Много се спекулира с апокалиптичните прогнози напоследък.

Те продават! ;D