Здравей Гост

КАК ДА ГО РАЗБИРАМ?

• 32 Отговора
  • 6288 Прегледи
КАК ДА ГО РАЗБИРАМ?
« -: Ноември 06, 2008, 12:10:04 pm »
ЗНАЧИ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЗА ЕДНА МОЯ СТАРА ВРЪЗКА КОЯТО СЕГА ОТНОВО Е НА ДНЕВЕН РЕД.ТЗИ ВРУЗКА СЪЩЕСТВУВАШЕ ПРЕД ПОВЕЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ И СЕГА ОТНОВО СЕ СРЕЩНАХМЕ С ЧОВЕКА,ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН НА КАКВО СЕ ДЪЛВИ ТОВА СПОРЕД АСТРОЛОГИЯТА И ПОДХОЖДАМЕ ЛИ СИ С ТОЗИ ЧОВЕК.АЗ СЪМ НА 2 ЮЛИ 1985,В 7.45 СУТРИНТА В ПЛЕВЕН,А ТОЙ НА 25 ЮЛИ 1981 В 0.30 В СОФИЯ!ИМА ЛИ КАРМИЧНОСТ В ТАЗИ ВРЪЗКА

Re: КАК ДА ГО РАЗБИРАМ?
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2008, 12:33:42 pm »
Хммм...като начало - не съм специалист. Особено пък по кармата. И изобщо това с кармичните връзки малко не го разбирам - в смисъл разбирам го така - всяка връзка и среща с даден човек е кармична в някаква степен , дали и как ще се прояви зависи от нашите решения , постъпки, емоции, действия. До сега не съм срещала карта на хора от която да струи посланието - обречени сте един на друг, но аз нямам достатъчно опит, може и да има такива.Във всяка връзка има и хармонични и нехармонични аспекти. Дали си подхождате трябва ти да знаеш най-добре от всички ни. Знам, че отговора ми е малко от рода - нищо не ти казах, но посланието ми беше - вгледай се в себе си и в него и сама открий отговорите, които те интересуват.  ::)

« Отговор #2 -: Ноември 06, 2008, 12:39:06 pm »
 ;D ДА ТАКА Е,ВГЛЕЖДАЛА СЪМ СЕ  НО ИСКАХ ДА ГО НАПРАВЯ И ЧРЕЗ АСТРОЛОГИЯТА,ЗАЩОТО ТОВА МОМЧЕ МНОГО МИ ДЕЙСТВА,А ПРЕДИ 4-5 ГОДИНИ БЕЗ ДА ИСКА ПРОМЕННИ КОРЕННО РАЗБИРАНИЯТА МИ ЗА ЛЮБОВТА И НЕ САМО.

« Отговор #3 -: Ноември 06, 2008, 12:42:36 pm »
Е, значи сама си отговори на въпросите.  ::) Иначе www.astro.com ако позлваш английски ще ти помогне за да видиш точните аспекти.  ::)

« Отговор #4 -: Ноември 06, 2008, 12:45:33 pm »
АКО МОЖЕХ САМА ДА СИ ОТГОВОРЯ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЩЯХ ДА ПИША ТУК? ::)

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2008, 12:48:13 pm »
АКО МОЖЕХ САМА ДА СИ ОТГОВОРЯ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЩЯХ ДА ПИША ТУК? ::)

Истинските отговори ги намираме сами - астрологията и астролозите само малко ни помагат.

« Отговор #6 -: Ноември 06, 2008, 12:50:58 pm »
АХА..ЕМИ БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК!

« Отговор #7 -: Ноември 06, 2008, 08:01:15 pm »
 ::)

« Отговор #8 -: Ноември 09, 2008, 09:06:50 pm »
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ НЕЩО ПО-СЪЩЕСТВЕНО МАКАР И КРАТКО,МНОГО МИ Е ВАЖНО.МОЛЯ ВИ!

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Ноември 09, 2008, 09:58:21 pm »
Всяка връзка е кармична. И тази - също. Твоят Меркурий е в съвпад със Северния му лунен възел и Слънцето му. Съвпадът е в неговия 4-ти дом на корените и семейството. Твоят Меркурий е в сектил с неговите Сатурн и Юпитер. Това е достатъчно силен аспект, който да ви държи заедно. Неговата Венера в секстил с твоя Плутон - друг кармичен аспект, който е дълготраен. И т.н.

По разбираеми причини, не съм в състояние да опиша абсолютно всички аспекти, но като цяло мога да кажа, че тази връзка е по-добра от предишната синастрия, която разглеждахме.  Имате еднаква сексуалност (Марс във воден знак и при двамата). Освен това този човек има планети във водни знаци, нещо, което на другия му липсваше.

Дерзай! От теб зависи дали ще поемеш тази отговорност. Нищо не е само добро или само лошо. Имате както положителни, така и негативни аспекти, но при всички успешни връзки е така.

« Последна редакция: Ноември 09, 2008, 10:11:06 pm от Nebesna »

« Отговор #10 -: Ноември 09, 2008, 10:42:03 pm »
Мерси много Небесна,аз се се мъча от няколко дена да разглеждам и двете карти и да се уча кое какво означава но ми е малко трудно,би ли могла да ми кажеш какво означава моята Венера която в мойта натална карта е на трон,но в опозиция на сатурна ми,та какво означава тази моя Венера попада в негов 1-ви дом ::)

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Ноември 09, 2008, 10:56:40 pm »
По принцип Венера в опозиция на Сатурн дава някакво съмнение в собствената красота, сдържаност в проявата на чувствата. но попадйки в неговия 1-ви дом, твоята Венера ще го кара да се чувства поласкан от твоето внимание и той ще се чувства удобно и конфортно в твоето присъствие. В синастрията обаче вашите Венери са в квадратура, което означава коренно различни представи за красота и естетика. Всеки ще ухажва по различен начин. Но при синастрията по принцип всеки аспект е по-добър от никакъв. Така, че чрез тази квадратура, всеки от вас ще трябва да добие представа за вкусовете и предпочитанията на другия и да се научи да ги взема предвид и да прави компромиси в това отношение. Но затова пък Юпитер - големият благодетел в двете карти е в съвместими позиции - тригон. Това е благоприятен аспект, понеже всеки от вас ще си представя щастието по сходен и съвместим начин. Луните ви също така са съвместими - добра емоционална съвместимост, сходни навици, привички и настроения.
Марсовете ви са в Рак - еднаква сексуалност. (Доколкото си спомням другият мъж имаше Марс във Водолей - никак не се връзваше с твоя Марс). А знам, че неудовлетворената сексуалност често води до скандали. Скандалите най-често са по Марс.

« Отговор #12 -: Ноември 09, 2008, 11:32:38 pm »
АМИ ТУК МАРСОВЕТЕ НИ СА ОК В ДРУДАТА СИНАСТРИЯ С ДРУГОТО МОМЧЕ ПЪК МАРСОВЕТЕ БЯХА НЕСЪВМЕСТИМИ А ВЕНЕРИТЕ ПЪК БЯХА В ТРИГОН,ПЪЛНА КАША  :)

« Отговор #13 -: Ноември 10, 2008, 02:10:48 pm »
От отбора на младежите бих казал - гледай първо момчетата, а после синастрии :))

« Отговор #14 -: Ноември 10, 2008, 03:18:54 pm »
 :)

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Ноември 10, 2008, 08:52:21 pm »
АМИ ТУК МАРСОВЕТЕ НИ СА ОК В ДРУДАТА СИНАСТРИЯ С ДРУГОТО МОМЧЕ ПЪК МАРСОВЕТЕ БЯХА НЕСЪВМЕСТИМИ А ВЕНЕРИТЕ ПЪК БЯХА В ТРИГОН,ПЪЛНА КАША  :)

А ти с кого от двамата се чувстваш по-добре? "Идеално" никъде няма.

« Отговор #16 -: Ноември 10, 2008, 09:20:45 pm »
ми честно казано и аз немога да опередля,с другия ми е по-уютно и исках да имаме дете а с този ми е някак интересно но не мога да му се доверя някакси,оффф и аз незнам ;)

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Ноември 10, 2008, 10:11:04 pm »
ми честно казано и аз немога да опередля,с другия ми е по-уютно и исках да имаме дете а с този ми е някак интересно но не мога да му се доверя някакси,оффф и аз незнам ;)

Не можеш да му се довериш, понеже Асцендентите ви са в квадратура  (Лъв и Телец), а с другия имате секстил (Лъв и Близнаци).

А квадратурите между Венера и Венера, Венера и Луна, Венера и Юпитер не са сложни и опасни аспекти. Това са най-малко проблемните квадратури. Тригоните между тези планети създават лекота, но могат да доведат и до мързел.

« Отговор #18 -: Ноември 10, 2008, 10:27:15 pm »
Ама ние май нямаме квадратури на Венера и Луна,Венера и Юпитер и Венера и Венера :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2008, 10:03:57 am »
Ще добавя още нещо, макар че не е мое... Бе казано навремето, по друг повод и на друго място от друг астролог. Трябваше ми време да осъзная какво е имала предвид. Мисля, че тук е мястото на този цитат:

Цитат
Докато не се интерпретира една карта систематично в рамките на определена система на тълкуване, няма смисъл да се водят разговори на тема --- венера в 7-ми дава ли брак или не? Целият хороскоп трябва да се синтезира, за да може да се отговори дори на един такъв нищо и никакъв въпрос. Още повече, че различните поколения интегрират по различен начин планетните енергии и отношението им към партньорствата и брака дори с еднакви лични планетки е различно.

В едно систематично тълкуване на хороскопа няма изолирани планети. Хороскопът е едно енергийно цяло.

За едно партньорство не се "чете" само 7-ми дом от асцендента, но и 7-ми слънчев дом, 7-ми лунен дом, 7-ми дом от владетелите на 7-ми натален дом и южен възел /като връх на 7-ми дом от северен възел/.

За начина, по който възприемаме едно партньорство, са от значение и домове като 3-ти /първите ни партньори в живота/ и 11-ти /общите интереси/, 2-ри дом /самочувствието и сигурността/, 8-ми дом /себеотдаване, доколко можем да допуснем външна намеса/, 9-ти дом /идеали/, 10-ти /цели/ ... въобще едно партньорство не е просто един дом.

В една натална карта информацията е многопластова, както и животът на човека не се свежда до 1 формула, а е нещо изключително комплексно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.