Прости ми, Небесна, не разбрах какво си имала предвид. Много съм наивна.

И тъй като пренесохме дискусията тук (без негативен заряд), да споделя и аз нещо...
В този форум написани в заплашително "болднат" шрифт и закарфичени правила няма. Дотук обаче като че ли не сме имали моменти, в които границите на отсрещния по някакъв начин се нарушават, не се е стигало до лични нападки и обиди. Откакто пиша тук, се опитвам да изградя определен начин на общуване и водене на дискусии. Не и да го наложа. Мисля, че дотук успявах, благодарение на духа на съпричастност и екипност тук.
Въпреки явното отсъстваие на писани правила и натрапчиво модериране, този форум в продължение на неколцина години бе с по-висока летва за навлизане. Никой никого не е ограничавал или спирал да пише тук. Притеснявах се, че все по-голямата му посещаемост напоследък може да допринесе за нарушаване на изграденото тук равновесие. Но въпреки опасенията ми това не се случи, нивото на общуване тук се запази такова, каквото беше и преди. Надявам се това да продължи и за в бъдеще. За което искрено и сърдечно ви благодаря. Форумът е такъв, какъвто го правите вие!