Здравей Гост

Eлектвна карта

• 169 Отговора
  • 19977 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Eлектвна карта
« Отговор #120 -: Февруари 16, 2011, 03:48:24 am »
Като цяло излиза, че 18 е добър за сватба, те много искат да се оженят, дано всичко да е за техен късмет....и дано на мен да ми дадат отпуска:)

Иначе на 18ти следобед Луната преминава в знака Водолей, където й предстои сходящ тригон с Венера и после със Слънцето, но пък преди това има квадрат с Юпитер. Между 15 и 16 ч следобед Асцендентът попада в една от накшатрите, благоприятстващи брака и любовните отношения - Читра.
Но когато са решили, тогава да е сватбата. И нека са щастливи независимо от избора на елективна карта.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #121 -: Февруари 16, 2011, 04:30:11 am »
  Утре между 10ч.и 14ч.трябва да подавам документи за работа.Луната в 10ч. е 29гр. на Рак, и практически няма аспекти.
В 13ч. е в 1гр. на Лъв и е в тригон с Юпитер. Мисля,че трябва да ги подам между 13ч и 14ч. Вие как мислите?
Нямам възможност да избирам други часове и дни.
Но от нас ще изляза по-рано. Кой час е валиден, когато тръгвам от нас или момента на оставянето на документите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Февруари 16, 2011, 04:35:32 am »
В момента, в който си подаваш документите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #123 -: Февруари 16, 2011, 04:39:33 am »
По елекцията на Дани.
Много често при елекциите се изпуска управителят на деня и часа на събитието. В случая - осемнадесети е ден на Сатурн. За сватба бих предпочела Венера или Юпитер, но по-важното в случая е друго. През периода почти всички планети са в знаци без есенциални достойнства. Луна и Марс са в заточение, макар и в рецепция по екзалтация. Венера, Меркурий, Юпитер са перегрин. Тоест и петте са практически "импотентни". В този контекст Сатурн в екзалтация е подходящ избор, явно става въпрос за отдавнашна връзка, за зрели и трайни отношения, търси се точно узаконяване и дългосрочност, не толкова страст и романтика.

Часът 12 е на Меркурий обаче, а той е перегрин, а и чрез него твърде много се подчертава значението на договор. От което чак толкова няма нужда.  При ден 18-ти остават Слънце примерно 8:30-9:40 или 17:15-18:30 или Сатурн 13:30-14:45. Което си е малко ограничаващо.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #124 -: Февруари 16, 2011, 04:41:29 am »
  Утре между 10ч.и 14ч.трябва да подавам документи за работа.Луната в 10ч. е 29гр. на Рак, и практически няма аспекти.
В 13ч. е в 1гр. на Лъв и е в тригон с Юпитер. Мисля,че трябва да ги подам между 13ч и 14ч. Вие как мислите?
Но от нас ще изляза по-рано. Кой час е валиден, когато тръгвам от нас или момента на оставянето на документите?

Работата ти свързана ли е с дейности по Венера?

« Отговор #125 -: Февруари 16, 2011, 04:41:53 am »
Мерси много Лили!
Ще ги подам след 13ч. пък каквото стане.

« Отговор #126 -: Февруари 16, 2011, 04:43:18 am »
Диана, работа, като лаборант на летището, мисля че е по Нептун, защото са горива.

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Февруари 16, 2011, 04:44:19 am »

Непременно използвай растящата Луна. Тя ще те управлява тебе - изряващ Рак. Докато напусне знака, Луната няма да има квадратури. Казват, опозициите не са толкова проблематични в Елективната астрология.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #128 -: Февруари 16, 2011, 04:48:38 am »
Диана, работа, като лаборант на летището, мисля че е по Нептун, защото са горива.

Каквото и да са, си е лаборант  ;D.

До 13:33 е часът на прилично силна Венера, която може добре да работи в услуга на иначе изгорения Меркурий утре. Тъй че май в промеждутъка  13:00-13:33 е най-добре.

« Отговор #129 -: Февруари 16, 2011, 04:49:13 am »
По никакъв начин не мога да избягам от опозициите, защото времето е ограничено от 10ч. до 14ч.

« Отговор #130 -: Февруари 16, 2011, 04:52:49 am »
Мерси много! Ще ги подам след 13ч. Пък каквото стане.

*

Stella

• 7765
« Отговор #131 -: Февруари 16, 2011, 04:55:18 am »
По никакъв начин не мога да избягам от опозициите, защото времето е ограничено от 10ч. до 14ч.

Идеялно никога няма. Важно е, че няма квадратури. Преценили са, че опозициите са по-малкото зло, като изключим тази с Уран, която дава непредвидими промени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #132 -: Февруари 16, 2011, 05:04:14 am »
Надявам се на добър резултат.
Благодаря на всички, които се включихте!

« Отговор #133 -: Февруари 16, 2011, 11:31:58 pm »
И аз благодаря на всички, а по съвета на Диана има възможност да сменят часа за 14. Действително връзката е от 4 години, те живеят заедно от 3, но все не се намираше време да се направи сватба.  :blink:
 :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #134 -: Февруари 17, 2011, 01:12:36 am »
Елективните правила са част от успехите които реализирам в бизнеса.... :blink:
Трудно се правят и напасват ,за да раотят и в хармония с наталните , но усилията си струват... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #135 -: Февруари 17, 2011, 04:44:03 am »
Всъщност не знам дали тук е мястото да споделя едно мое наблюдение, което направих сваляйки карти на събития които ми са се случили през последните 7 години. Значи картите и събитията са 5 и са свързани с заминаването ми за Италия, за 1 работно место тук, за започването на 5 годишна връзка с мъж, отново за работа, която ми харесваше и пак за работа която се наложи да свърша преди 2 седмици. Всичко това свързано с едно и също населено място/ с изключение тръгването ми за Италия/, което е различно от мястото където живея от 6 години. Интересното е че във всички 5 карти общото е че АЦ винаги е в Лъв. По тази причина си мисля, че начинания започнати на АЦ - лъв са доста добри. Дали е така наистина или е просто едно съвпадение при мен?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Февруари 17, 2011, 04:46:22 am »
А при теб къде попада знакът Лъв - в кой дом и има ли натални планети там (или в отсрещния знак)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #137 -: Февруари 17, 2011, 05:07:24 am »
На мен знакът на Лъв ми е 12 дом и нямам никакви планети там, в 6 дом имам Водолей със Сатyрн и Фол в съвпад.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #138 -: Юни 08, 2011, 03:19:09 pm »
моля, ви да погледнет картата и да ми кажете(ако ви се занимава) подходящ момент ли съм избрала да си дам предизвестието...? :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #139 -: Юни 08, 2011, 04:16:56 pm »
кой дом да гледам като управител на въпроса...
7-ми ли или кой....? :-[ :unsure: :blink: