Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58116 Прегледи
*

Helo

Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #260 -: Август 25, 2009, 11:10:45 am »

При първа възможност ще му организирам някоя засада.

Аурора, ти ли се беше оплакала наскоро от преследвач от зодия Овен и питаше дали ще те остави намира?  ;D

Какво стана с него, той отказа ли се или се премести да работи на друго място?  ;D

Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #261 -: Август 25, 2009, 05:44:45 pm »
Ох, гледам да не го дразня допълнително, но от това тяма отърване. Вчера ми е написал 2 нови мейла да съм му била обяснила що така се получило  ::) Без допълнителни обяснения му наприсах, че не чета това, което пише и го трия. Всъщност не го трия, защото го пазя за веществено доказателство. Не знам до къде ще стигне това чудо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: СИНАСТРИЯ
« Отговор #262 -: Юни 28, 2012, 07:52:21 am »
Здравей :blink:

Мисля, че астрологията няма да ти даде нужния отговор в този момент- една обща карта тук не би помогнала, особено ако не знаеш часовете.
От синастричен анализ има смисъл (според мен) ако сте си заедно и искаш да анализираш вашите отношения, да преодоляваш трудностите по- леко и да подчертаеш силните страни на вашата връзка.

Аз бих те посъветвала да прибегнеш сега до Таро или да питаш Вълшебните Бобчета- това са добри методи за някой в ситуация като твоята. Чудиш се дали имате общ път заедно нали? Това е основното, което те интересува- ще се съберете ли пак, след като ти го обичаш.

Успех ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #263 -: Юни 28, 2012, 11:17:51 am »
Благодаря ти за съвета,пропуснала съм да дам моя час на раждане-05:45.Всъщност не сме се разделили окончателно,просто си дадохме малко време.

« Отговор #264 -: Юни 29, 2012, 09:50:19 pm »
Знам, че малко е нахалничко, но ще помоля, някой от експертите само да хвърлят бегъл поглед на синастрията по-долу! Моя позната ми каза, че това означава кармична връзка, дали наистина е така и доколко е сихрона! Благодаря ви предварително!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=p0wfileaL2rfP-u1300356650;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=29;smon=6;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=18;add=19;add=20;add=22;add=12;add=13;add=14;ast=&nhor=1&nho2=3
ОтговорЦитатИзвести

« Отговор #265 -: Юни 29, 2012, 09:50:59 pm »
[Знам, че малко е нахалничко, но ще помоля, някой от експертите само да хвърлят бегъл поглед на синастрията по-долу! Моя позната ми каза, че това означава кармична връзка, дали наистина е така и доколко е сихрона! Благодаря ви предварително!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=p0wfileaL2rfP-u1300356650;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=29;smon=6;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=18;add=19;add=20;add=22;add=12;add=13;add=14;ast=&nhor=1&nho2=3
ОтговорЦитатИзвести

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #266 -: Юни 29, 2012, 09:56:49 pm »
Здравейте ,ще се радвам ако някой може да ми помогне това са моите данни-Христина 23.09.1975г.,Пловдив
а това са неговите данни Тошко-07.08.1973г.,Нова Загора час и дата не са ми известни.Ще съм Ви много благодарна,с този човек се срещнахме преди 4 месеца и от тогава имаме връзка,но в момента нещата са много объркани и сме разделени,има трети човек с който е имал връзка преди това.Съжалявам за хаотичния пост,просто не знам какво ми се случва всичко беше прекрасно ,мисля че този човек е  моята сродна душа.Усещам го така сякаш се познаваме цял живот,не съм му безразлична и това ме обърква още повече. Благодаря за вниманието което ще ми отделите.Знам,че това няма да помогне за разрешението на проблема ми,но ще ми даде някаква насока за това как да постъпя.

Аз мисля, че ще се ожените. Ако си родена в 05:45 сутринта - тогава асцендентът ти е Дева, неговата Венера е в Дева, това е най-добрият показател, че един мъж ти харесва външния вид, а това се убедих стига за брак.... Освен това, Луната ти е в Овен, в съвпад с неговия Марс - това освен силно физически аспект, означава и много добра предпоставка за забременяване. Ти също би трябвало да го харесваш много - твоята Венера е в съвпад с неговото Слънце и физически го харесваш и да това е един от най-показателните аспекти за хора "soulmates" (сродни души).

Юпитеровете Ви са Ви в секстил, това е добре за брак, неговият Сатурн почти не е аспектиран, освен от твоя Уран, ама, това е положението. По прогресии на теб Луната догодина по това време ще ти съвпадне с Венера - време за сериозна връзка - брак, прогресивният ти асцендент е във Везни - пак показател, че си настроена за брак, и прогресивният ти Марс ще му аспектира Сатурна (поемане на отговорности). Освен това упр асц-десц ще са в секстил, нищо, че е разходящ, Луната ще е пренесла светлина. Неговото прогресивно Слънце тогава ще е в съвпад с твоето натално - ще се разбирате много добре. Освен това на теб прогр Юпитер ти е в знака на десцендента. При него 3 прогресивни планети са във Везни, така че и той сериозно мисли за брак.

Много сериозен период ще е са за теб следващите 12 месеца, ако случайно той нещо се разколебае, действай, иначе ще ти се появи друг. Със Юпитер е знака на десцендента няма да останеш сама.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #267 -: Юни 29, 2012, 10:06:30 pm »
[Знам, че малко е нахалничко, но ще помоля, някой от експертите само да хвърлят бегъл поглед на синастрията по-долу! Моя позната ми каза, че това означава кармична връзка, дали наистина е така и доколко е сихрона! Благодаря ви предварително!

ОтговорЦитатИзвести

аз не виждам силна кармична връзка, ако това са точните часове - нито имате съвпад на кардиналните оси, нито двойна взаимовръзка на светилата. Всичко на всичко едното Слънце е в съвпад с едната Луна (но по стечение на обстоятелствата и моята Луна е там, това не стига). Сатурновците, Юпитер са ви в съседни знаци, няма съвпади на Венера - Слънце, Венера/Луна - Плутон.

Освен това при него Сатурн е в знака на асц, трябва му партньор със силен Сатурн, а ти нямаш нито една планета в Козирог и не си с изявен Сатурн (твоят е в заточение и по знак и по дом), той също няма нищо в Скорпион, а на теб ти трябва мъж с подчертан Скорпион в натала (Плутон в 7 дом).

Не Ви виждам и двамата имате нужда от съвсем различни партньори, но и двамата имате планети в 7 дом - търсите партньори, "писан" Ви е брак. Това от мен, ако някой вижда нещо по-благоприятно да пише.

Венерите Ви са в тригон - може да бъдете добри приятели.

Харесала си го, защото на твоя земен Марс и земна Венера им харесва стелиума в Козирог, но нямаш вода, която да балансира толкова земя в една синастрия, само един Сатурн, верно на К4, но ти трябва воден партньор - Плутон на К7, той НЯМА нищо във вода. Няма да ти стигне такъв партньор, а на двамата общо няма да Ви стигне вода (емоции, подхранване) за пълноценна връзка.   

Ако ти го харесваш, не ме слушай, но от опита ми на астролог има МНОГО по-кармични връзки (не се вкарвай в някакъв сценарий на приятелката ти и не се насилвай в тази връзка).

Една уговорка - не виждам Слънцето му във Водолей или Козирог е, при мен излиза на 29 градус Козирог.  ;) Но дори да е във Водолей, ще си носи енергията на стелиума в Козирог и не мисля, че ще може да се свърже с твоята Водолейска Луна.
« Последна редакция: Юни 29, 2012, 10:22:33 pm от Anabell »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #268 -: Юни 29, 2012, 10:58:35 pm »
Благадаря ти Анабел,всичко което ми каза е така.Наистина се харесваме физически,но най-важното за мен е това което имам като усещане към този човек,а и той към мен.Просто той в момента се чувства длъжен да е до тази жена заради заболяването и.Дано намери верния път,аз мога само да изчакам  :(

*

Anabell

• 2022
« Отговор #269 -: Юни 29, 2012, 11:12:32 pm »
Благадаря ти Анабел,всичко което ми каза е така.Наистина се харесваме физически,но най-важното за мен е това което имам като усещане към този човек,а и той към мен.Просто той в момента се чувства длъжен да е до тази жена заради заболяването и.Дано намери верния път,аз мога само да изчакам  :(

изобщо не изчаквай, а си гледай интереса, не виждам защо да не може да помага на друга жена, а да се ожени за теб.
ВИНАГИ има начин, ако има желание (извинявай, че звучи толкова "брутално" - имам една девойка до мен, която през живота си не е работила, и щом гаджето и постави няколко важни въпроса, веднага и тя се разболя и така вече 1 година, а е само на 28 ... но съм сигурна, че занапред такива ще са им отношенията - женски хитрости...).

На Аня Пенчева (народната актриса) съпругът и се грижи за първата си жена, която е получила изключително тежко заболяване (мисля беше натравяне с алкохол, което води до много тежки травми) до днес и не я оставя. Но това не му пречи да се грижи за сина си и Аня.  ;)

Тя Аня Пенчева е дева, земните зодии имаме нужда от конкретни действия и решения, иначе се депресираме.

« Отговор #270 -: Юни 30, 2012, 12:16:29 pm »
Здравейте момичета  ;D

има един мъж в живота ми, чието поведение е абсолютна загадка за мен поради "многото му вода" (и Слънцето и Луната му). Познаваме се вече 6г. и от началото имаше привличане но аз си имах приятел. След около година излязохме заедно в компания, но тогава за жалост той си помисли че един от приятелите му ме сваля и типично по рачешки веднага се дръпна в черупката си... :( От тогава се виждаме много рядко - по един път в годината и то случаино, но си личи че има нещо между нас. Тук преди време ме потърси да се видим, изкарахме си много добре дори ми разкаваше за идеалната любов, която е  виждал в лицето на родителите си и за грешките от миналото си, за които съжелява, а тази откритост съвсем не му е присъща, та си въобразих че има раздвижване под черупката  ;D Едната вечер трябваше да пренощува при мен и се опита да направим секс, но аз не бях готова.. От тогава почти не общуваме и отново съм в невидение какво се случва. Той много ми лежи на сърцето и вече толкова време не мога да го преболедувам :(( В тази връзка бих искала да помоля тези от вас, които имат възможност да погледнат синастрията ни, макар че незнам часа му на раждане, и да ми дадат някаква насока да знам дали има смисъл да се боря и да "бутам" в тези отношения  ;)

Благодаря ви предварително  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #271 -: Юни 30, 2012, 02:57:31 pm »
надежда винаги има, но по това, което чета и по това, което виждам - по-добре насочи мислите и енергията си в друга посока. Синастрично - Луна съвпад Сатурн, Слънце съвпад Хирон, Уран опозиция Венера, Слънце каре Венера - не ми изглежда като мечтаната любов. 

« Отговор #272 -: Юни 30, 2012, 03:37:49 pm »
надежда винаги има, но по това, което чета и по това, което виждам - по-добре насочи мислите и енергията си в друга посока. Синастрично - Луна съвпад Сатурн, Слънце съвпад Хирон, Уран опозиция Венера, Слънце каре Венера - не ми изглежда като мечтаната любов.

Благодаря ти, Grace, макар  и това да не беше желаният от мен отговор...  :( Явно просто не ми било писано с това Раче и не бива да се тормозя толкова  :blink: