[Знам, че малко е нахалничко, но ще помоля, някой от експертите само да хвърлят бегъл поглед на синастрията по-долу! Моя позната ми каза, че това означава кармична връзка, дали наистина е така и доколко е сихрона! Благодаря ви предварително!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=p0wfileaL2rfP-u1300356650;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=29;smon=6;syr=2012;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;add=18;add=19;add=20;add=22;add=12;add=13;add=14;ast=&nhor=1&nho2=3
ОтговорЦитатИзвести
аз не виждам силна кармична връзка, ако това са точните часове - нито имате съвпад на кардиналните оси, нито двойна взаимовръзка на светилата. Всичко на всичко едното Слънце е в съвпад с едната Луна (но по стечение на обстоятелствата и моята Луна е там, това не стига). Сатурновците, Юпитер са ви в съседни знаци, няма съвпади на Венера - Слънце, Венера/Луна - Плутон.
Освен това при него Сатурн е в знака на асц, трябва му партньор със силен Сатурн, а ти нямаш нито една планета в Козирог и не си с изявен Сатурн (твоят е в заточение и по знак и по дом), той също няма нищо в Скорпион, а на теб ти трябва мъж с подчертан Скорпион в натала (Плутон в 7 дом).
Не Ви виждам и двамата имате нужда от съвсем различни партньори, но и двамата имате планети в 7 дом - търсите партньори, "писан" Ви е брак. Това от мен, ако някой вижда нещо по-благоприятно да пише.
Венерите Ви са в тригон - може да бъдете добри приятели.
Харесала си го, защото на твоя земен Марс и земна Венера им харесва стелиума в Козирог, но нямаш вода, която да балансира толкова земя в една синастрия, само един Сатурн, верно на К4, но ти трябва воден партньор - Плутон на К7, той НЯМА нищо във вода. Няма да ти стигне такъв партньор, а на двамата общо няма да Ви стигне вода (емоции, подхранване) за пълноценна връзка.
Ако ти го харесваш, не ме слушай, но от опита ми на астролог има МНОГО по-кармични връзки (не се вкарвай в някакъв сценарий на приятелката ти и не се насилвай в тази връзка). Една уговорка - не виждам Слънцето му във Водолей или Козирог е, при мен излиза на 29 градус Козирог.

Но дори да е във Водолей, ще си носи енергията на стелиума в Козирог и не мисля, че ще може да се свърже с твоята Водолейска Луна.