Любов. Това очаквам. По-скоро това искам. Любов, споделеност, общ път, пък бил той и неофициално обявен. Когато съм по-смела искам и деца.

Не очаквам и изисквам разясняване на деликатна ситуация, макар това да би ме радвало. Но този човек до такава степен е обсебил вътрешния ми свят, че искам винаги да е около мен, с мен.
В крайна сметка аз дори нямам представа дали пък той не чувства нещата по различен начин. На моменти съм почти убедена, че чувствата са еднопосочни и само от моя страна към него, а друг път сякаш усещам скрито напрежение, което се страхува да покаже пред мен, същата слабост пред емоциите.
Някога сякаш е напълно осъзнат за себе си, че няма никакви емоции между нас и държи много на домашното си огнище, а друг път сякаш е обратното и за пореден път осъзнава празнотата, която има около себе си, откривайки нещо в мен.
Всичко е толкова объркано, че и аз не знам коя посока да хвана.
Страхувам се да затворя страницата напълно, макар да знам колко е порочно, неморално, егоистично и грешно всичко, но сърцето ми се къса при мисълта, че сякаш го оставям съвсем в празнотата, което би изпепелило душата му до пълна безвъзвратност, както беше в мига, в който го открих.
Но нямам и категоричен сигнал от него, че иска да съм около него. Играем си порочни игрички с недомлъвки, потайни знаци, защото явно ни е много трудно да изразим емоциите, особено той. Но пак допълвам, че на моменти ме оставя с усещането, че той е много на чисто в тази ситуация с емоциите си и знае, че няма такива, поне това ми показва, с което почти ме убеждава, че трябва да продължа живота си...без него.
Страшна история с грешки в отношението спрямо един друг, чувство на дълг, липса и наличие на емоции. Това цялото нещо много ме обърква и ме кара да мисля за бъдеще без него, а в същото време ми се струва много глупаво да се откажа от нещо, което би могло да бъде наистина голямата любов, която толкова копнея. Естествено, това са моите усещания. Нямам представа неговите какви са. Щеше да е добре да са подобни на моите, но не мога да проникна в мислите му, желанията му и това си е, за да си изясня всичко.

Иначе наистина много искам да слеем душите и телата си.

Не ме интересува само сексуалното общуване.
То се получи като изповед във в-к Лична драма. Извинявайте за тази откровеност. Не ми е цел да натоварвам с емоциите си четящите. Искам да разбера, да си отговоря на всички въпроси, на които не съм получила отговор от него или е бил объркващ, та заради това търся насока в астрологията, а и защото е интересна наука.

То и с тези многото планети в 8-ми дом няма как да не ме влече.