Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58093 Прегледи
*

Nebesna

Re: СИНАСТРИЯ
« Отговор #80 -: Февруари 07, 2009, 09:54:29 pm »
А какво означава, когато имаш черна луна,ретроградни планети?При моя случай има ли такива работи?И какви си всъщност те?
 ??? ??? ??? ??? ??? ???

Остави го това. Всички имаме черна Луна някъде в хороскопа си. А повече 90 % от хората имат поне една ретроградна планета.

*

Sisita

« Отговор #81 -: Февруари 07, 2009, 10:02:31 pm »
А какво показват те? ??? ??? ???

*

aiia

« Отговор #82 -: Февруари 07, 2009, 10:08:50 pm »
Луна опозиция Марс се проявява най-вече при съвместното съжителство. Той ще търси в нея майка си, а тя може да гледа на него като на непослушно момче. Обикновено при този аспект, човекът с Луна се дразни от прекалената физическа активност на човека с Марс в опозиция, а човекът с Марс се дразни от безинициативността и пасивността на лунния човек.

Ако ми позволите да попитам, във връзка с тази опозиция луна - марс.
Все се чудех защо изпитвам към един мъж необяснимо физическо привличане както и той към мен. А сега погледнах, имаме точна опозиция на негова луна /в козирог/ с моя марс / в рак/ ,  както и точна опозиция на моята луна /във водолей/  с неговия марс / в лъв/. Що за чудо, идея нямам. Както и слънцата ни правят точен секстил.. той е рак, аз дева и двамата сме родени на еднo и също число.
Та въпросът ми е, възможно ли е това физическо привличане да е от опозициите? Сега сме в началото на връзката. Малко се страхувам от това привличане, чак е плашещо.  :-\ ;)
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 10:48:44 pm от aiia »

« Отговор #83 -: Февруари 07, 2009, 10:10:52 pm »
А какво показват те? ??? ??? ???
Ретроградните планети насочват енергията си навътре.
Има достатъчно информация във форума и можеш при добро желание да прочетеш.

« Отговор #84 -: Февруари 07, 2009, 10:14:00 pm »
Луна опозиция Марс се проявява най-вече при съвместното съжителство. Той ще търси в нея майка си, а тя може да гледа на него като на непослушно момче. Обикновено при този аспект, човекът с Луна се дразни от прекалената физическа активност на човека с Марс в опозиция, а човекът с Марс се дразни от безинициативността и пасивността на лунния човек.

Ако ми позволите да попитам, във връзка с тази опозиция луна - марс.
Все се чудех защо изпитвам към един мъж необяснимо физическо привличане както и той към мен. А сега погледнах, имаме точна опозиция на негова луна /в козирог/ с моя марс / в рак/ ,  както и точна опозиция на моята луна /във водолей/  с неговия марс / в лъв/. Що за чудо, идея нямам. Както и слънцата ни правят точен секстил.. той е рак, аз дева и двамата сме родени на една дата.
Та въпросът ми е, възможно ли е това физическо привличане да е от опозициите? Сега сме в началото на връзката. Малко се страхувам от това привличане, чак е плашещо.  :-\ ;)
Разгледай си за аспекти и между Венера/марс ,Венера/Плутон  ,с Уран какви аспекти има сключени .

*

aiia

« Отговор #85 -: Февруари 07, 2009, 10:21:56 pm »
Странна работа.
Негова венера - /в близнаци/ в полусекстил с моя марс / в рак /, негов марс /в лъв/ с полусекстил моя венера /в дева/. Негова венера в тригон с моя плутон. Моя венера с негов плутон нямат аспект. Прави ми впечетление също че, негов уран е в точен тригон с моята луна. Не разбирам от синастрия, но на пръв поглед ми се набиха тези неща, досега не бях обръщала внимание, а толкова съм ги съзерцавала картите.
Та да видим кво ще излезе  :-[ :D

*

momi

• 12
« Отговор #86 -: Февруари 09, 2009, 10:23:04 pm »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #87 -: Февруари 20, 2009, 04:33:07 am »
В частност  първото ,което ми се натрапи при вашите карти е ,че двамата покривате част от норматива си за кармичен партньор.
Кармичният партньор откриваме най-бързо като ДСЦ се превръща в АСЦ  и АСЦ в ДСЦ ,След това МС в ІС и ІС в МС.

Здравейте и извинявайте за така директното нахлуване във форума с конкретен въпрос, но ми направи впечатление написаното относно АСЦ и ДСЦ и кармичността.
Стана ми любопитно дали става въпрос за нещо подобно или не съм разбрала правилно?

И тези квадрати на Сатурн са ми много любопитни какво означават. То е ясно, че ситуацията си е деликатна :-[, но както се е "закучило" наникъде положението ме избиват студени капки по челото да не би тази "кармичност" да остане само в сферата на мечтите и извън реалния свят, с което пък да остави госпожицата (мен :-[) само с блянове за Голямата любов, поради живот в сянка на нещо, което няма да се случи.
Ще ми е интересно да чуя мнение, ако някой има желание да сподели.
Притеснителното е, че отношенията са прекъснати, но сякаш не са напълно, а развитие няма никакво нито в посока пълно прекъсване, нито в посока любов/отношения/дори срещи(извън общуването с някой прочувствен смс в миг на пълна слабост :-[) . Направо да настръхне човек при мисълта, че това никакво положение може да се проточи "кармично и дълго".  ;D

И този СЛВ в моята карта ми е любопитен и по-скоро мястото, което е заел. Дали кореспондира по някакъв начин и той с нещо "кармично", което е свързано с господина или...домочадието му?
Да се чуди човек дали да се радва на положителни отговори, или да си скубе косите.  ;D
Да, не съм крайно добър човек, щом съм позволила това да се случи и малко ме е срам. Понякога сякаш емоциите са по-силни от здрав разум и принципност.  :( :-[

Или кармата се е появила с цел да промени светогледа ни, без задължително това да означава дългогодишност?
Много въпроси имам, а отговори никъде не откривам, а най-често ги търся в себе си.
Чувствам се дори нелепо, защото не умея да се измъкна от тези усещания, които са толкова порочни, а сякаш всичко ме тегли в тази посока. Нямам никакво обяснение за себе си защо е така, колкото и да се опитвам силом да обърна посоката или да открия нещо в друг човек, не се получава. И определено ме е страх това положение да не остане завинаги - както влечението към забранения обект, така и невлечението към никой друг. :-[

Прощавайте за откровенията, просто въпросите се трупат и явно са ме притиснали в това среднощно време.
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 12:48:57 pm от Emma »

« Отговор #88 -: Февруари 20, 2009, 12:40:13 pm »
В частност  първото ,което ми се натрапи при вашите карти е ,че двамата покривате част от норматива си за кармичен партньор.
Кармичният партньор откриваме най-бързо като ДСЦ се превръща в АСЦ  и АСЦ в ДСЦ ,След това МС в ІС и ІС в МС.

Здравейте и извинявайте за така директното нахлуване във форума с конкретен въпрос, но ми направи впечатление написаното относно АСЦ и ДСЦ и кармичността.
Стана ми любопитно дали става въпрос за нещо подобно или не съм разбрала правилно?

И тези квадрати на Сатурн са ми много любопитни какво означават. То е ясно, че ситуацията си е деликатна :-[, но както се е "закучило" наникъде положението ме избиват студени капки по челото да не би тази "кармичност" да остане само в сферата на мечтите и извън реалния свят, с което пък да остави госпожицата (мен :-[) само с блянове за Голямата любов, поради живот в сянка на нещо, което няма да се случи.
Ще ми е интересно да чуя мнение, ако някой има желание да сподели.
Притеснителното е, че отношенията са прекъснати, но сякаш не са напълно, а развитие няма никакво нито в посока пълно прекъсване, нито в посока любов/отношения/дори срещи(извън общуването с някой прочувствен смс в миг на пълна слабост :-[) . Направо да настръхне човек при мисълта, че това никакво положение може да се проточи "кармично и дълго".  ;D

И този СЛВ в моята карта ми е любопитен и по-скоро мястото, което е заел. Дали кореспондира по някакъв начин и той с нещо "кармично", което е свързано с господина или...домочадието му?
Да се чуди човек дали да се радва на положителни отговори, или да си скубе косите.  ;D
Да, не съм крайно добър човек, щом съм позволила това да се случи и малко ме е срам. Понякога сякаш емоциите са по-силни от здрав разум и принципност.  :( :-[

Или кармата се е появила с цел да промени светогледа ни, без задължително това да означава дългогодишност?
Много въпроси имам, а отговори никъде не откривам, а най-често ги търся в себе си.
Чувствам се дори нелепо, защото не умея да се измъкна от тези усещания, които са толкова порочни, а сякаш всичко ме тегли в тази посока. Нямам никакво обяснение за себе си защо е така, колкото и да се опитвам силом да обърна посоката или да открия нещо в друг човек, не се получава. И определено ме е страх това положение да не остане завинаги - както влечението към забранения обект, така и невлечението към никой друг. :-[

Прощавайте за откровенията, просто въпросите се трупат и явно са ме притиснали в това среднощно време.

Картата не се вижда :) можеш да пуснеш датата или датите .

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #89 -: Февруари 20, 2009, 12:48:26 pm »
Простете. Явно интуицията не ме е излъгала, защото очаквах проблеми с картата.  ;D

Датите са:

« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 10:42:37 pm от Emma »

« Отговор #90 -: Февруари 20, 2009, 02:04:37 pm »
Простете. Явно интуицията не ме е излъгала, защото очаквах проблеми с картата.  ;D

Датите са:

Жени: 11 Октомври 1982 г. гр. Свищов 14:45
Боби: 16 Февруари 1978 г. Гр. София 16:00

Кармата се прояввява по оста АСЦ/ДСЦ както при синастрията ,така и в композита и комбина .Това беше  ,което мернах за момента ,но не съм разглеждал картите подробно .

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #91 -: Февруари 20, 2009, 04:25:32 pm »
Благодаря за отговора.
Ще я видим тази карма къде ще ни заведе.  :-\ :-[
Остава ми да се заровя отново в материалите за четене или просто да затворя темата, което е може би по-удачно, но за проклетия много трудно и невъзможно.  :-[
Това човъркане вътре в мен не дава покой, а нетърпението да разбера отговорите на всички въпроси подсилва ситуацията.  :-[

« Отговор #92 -: Февруари 20, 2009, 06:31:13 pm »
Благодаря за отговора.
Ще я видим тази карма къде ще ни заведе.  :-\ :-[
Остава ми да се заровя отново в материалите за четене или просто да затворя темата, което е може би по-удачно, но за проклетия много трудно и невъзможно.  :-[
Това човъркане вътре в мен не дава покой, а нетърпението да разбера отговорите на всички въпроси подсилва ситуацията.  :-[
Искам да те питам, какво очакваш ти от тази връзка?
В комбина управителя на АСЦ ви попада в 12 дом /тайни/,управителя на ДСЦ в осми /секс/ .Какво те интересува конкретно?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #93 -: Февруари 20, 2009, 06:40:41 pm »
Да слеят душите и телата си какво друго !  :P  ;)  :)

(Това и кореспондира с комбина и 12 и 8 дом )

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #94 -: Февруари 20, 2009, 07:05:49 pm »
Любов. Това очаквам. По-скоро това искам. Любов, споделеност, общ път, пък бил той и неофициално обявен. Когато съм по-смела искам и деца.  :)
Не очаквам и изисквам разясняване на деликатна ситуация, макар това да би ме радвало. Но този човек до такава степен е обсебил вътрешния ми свят, че искам винаги да е около мен, с мен.
В крайна сметка аз дори нямам представа дали пък той не чувства нещата по различен начин. На моменти съм почти убедена, че чувствата са еднопосочни и само от моя страна към него, а друг път сякаш усещам скрито напрежение, което се страхува да покаже пред мен, същата слабост пред емоциите.
Някога сякаш е напълно осъзнат за себе си, че няма никакви емоции между нас и държи много на домашното си огнище, а друг път сякаш е обратното и за пореден път осъзнава празнотата, която има около себе си, откривайки нещо в мен.
Всичко е толкова объркано, че и аз не знам коя посока да хвана.
Страхувам се да затворя страницата напълно, макар да знам колко е порочно, неморално, егоистично и грешно всичко, но сърцето ми се къса при мисълта, че сякаш го оставям съвсем в празнотата, което би изпепелило душата му до пълна безвъзвратност, както беше в мига, в който го открих.
Но нямам и категоричен сигнал от него, че иска да съм около него. Играем си порочни игрички с недомлъвки, потайни знаци, защото явно ни е много трудно да изразим емоциите, особено той. Но пак допълвам, че на моменти ме оставя с усещането, че той е много на чисто в тази ситуация с емоциите си и знае, че няма такива, поне това ми показва, с което почти ме убеждава, че трябва да продължа живота си...без него.
Страшна история с грешки в отношението спрямо един друг, чувство на дълг, липса и наличие на емоции. Това цялото нещо много ме обърква и ме кара да мисля за бъдеще без него, а в същото време ми се струва много глупаво да се откажа от нещо, което би могло да бъде наистина голямата любов, която толкова копнея. Естествено, това са моите усещания. Нямам представа неговите какви са. Щеше да е добре да са подобни на моите, но не мога да проникна в мислите му, желанията му и това си е, за да си изясня всичко.  :-[

Иначе наистина много искам да слеем душите и телата си.  ;D Не ме интересува само сексуалното общуване.
То се получи като изповед във в-к Лична драма. Извинявайте за тази откровеност. Не ми е цел да натоварвам с емоциите си четящите. Искам да разбера, да си отговоря на всички въпроси, на които не съм получила отговор от него или е бил объркващ, та заради това търся насока в астрологията, а и защото е интересна наука.  ;D То и с тези многото планети в 8-ми дом няма как да не ме влече.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #95 -: Февруари 20, 2009, 07:24:23 pm »
Emma,имаш писателски талант-все едно чета роман  :) Разбирам те,че изживяваш дълбоко нещата и лично аз харесвам хора които не са повърхностни и изживяват най-различни измерения в една връзка и сигурно целта на тази връзка е да разкриете част от душевния си потенциал.Не четох много внимателно и не съм гледал картите,но не разбрах точно-този човек сега свободен ли е или има връзка/семейство?

Емоциите на са всичко и никога не са продължителни-появяват се и изчезват,трансформират се в друго, важно е отношението и какво ви свързва,каква точно е връзката ви.Невинаги сродните души са орисани да имат семейни взаимоотношения,важно е да се осъществи взаимното влияние помежду им,което по някакъв начин ги свързва повече със себе си и може да даде нови посоки в живота им(не задължително общи).

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #96 -: Февруари 20, 2009, 07:30:09 pm »
Семеен е.  :-[
Точно това се опитвам да разбера - дали просто не сме се открили с цел да погледнем на живота по друг начин, или имаме кармична свързаност за нещо повече, което би се реализирало в съжителство, реална любов.

За писателстването уцели много точно. Това е нещо, с което бих искала да се занимавам и може би да имам професионални успехи, макар да не приемам това за професия, а за нужда на душата ми.  :-[

« Отговор #97 -: Февруари 20, 2009, 07:49:25 pm »
Ок. Душата и телата ;D ;D ;D

Асц ви в комбина е Скорпион ,което се изразява като едно вътрешно напрежение помежду ви . Всеки един от вас се стреми да заграби властта в отношенията ви.Има много ревност и дебнене като играна котка и мишка между вас.Може често да имате желание да прекъснете въпросната връзка ,но трудно бихте се решили на подобна крачка ,защото осъзнавате ,че имате нещо ,което ще изгубите безвъзвратно.Секса помежду ви понякога граничи с вампиризъм.Условията ,при които ще бъдете поставени като двойка биха се определили като крайно променливи ,което е подсказано от разположението на Уран в първия дом на комбина.
И двамата обичате да изразявате чувствата си с голямо многословие .Думите за вас са като опиат имате потребност да си пишете СМС с красиви стихчета и пожелания  ит.н.
Това е представено от положението на слънцето в комбина ,но съвпада на венера в близнаци показва ,че обикновенно единият от партньорите има претенции за брак  имакар да им голяма романтика трудно се стига до законно оформяне на брачни отношения.
Положението на Луната ви в Рак показва ,че още от самото начало на вашите отношения сте се изживявали като семейство.Въпросният господин ти е създавал илюзията за семейна жена ,която му принадлежи . Това на този етап е една от основните причини да се връщаш отново и с голяма зависимост към този младеж.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #98 -: Февруари 20, 2009, 08:04:56 pm »
ЗЪБОЛЕКАР, много ти благодаря за включването.
Просто нямаш представа колко си прав във всяко едно отношение. И особено с тази зависимост, като наркотична зависимост е.  :-[ Както и страх да прекъснем отношения, поне от моя страна, защото сякаш ще загубя нещо много ценно, за което бих съжалявала цяла вечност.  ;D
Мислех, че само при мен се е появила тази безумна ревност, която никога досега не съм изпитвала през живота си в такива количества.  :-[ То е по-скоро алчност и ревност.
Чувствам се разголена и разкрита.  ;D Като отворена книга ме прочете, както и отношенията ни.  ;D
Благодаря ти. Хубаво е някой да върне усмивката на лицето ти. Усмихна вечерта ми. Пожелавам ти много искрено и на теб някоя красива среднощна емоция.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #99 -: Февруари 20, 2009, 08:24:48 pm »
Бе като сте се зазяпали из тия комбини, за тоя кво ще кажете?  :-\