Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58107 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: СИНАСТРИЯ
« Отговор #100 -: Февруари 20, 2009, 08:25:30 pm »
Ема,погледнах картите и се фокусирах върху неговата:

Според хороскопа му не би следвало лесно да разруши брака/семейството си:

-фиксиран знак на ДСЦ
-Упр на ДСЦ също във фиксиран знак в 4 дом (това показва,че за него брака е равносилен на семейство, във връзките си търси закотвяне,уталожване и сигурност,търсене на крайния резултат)
-Венера в Козирог;Венера в тригон със Сатурн-има нужда от продължителни,стабилни връзки със сериозни отговорности,трудно би разрушил "постиженията" си
-Луна съвпад Плутон-може да привлече манипулативна съпруга,силна личност или такава която му влияе по неведоми пътища
-Луна секстил Нептун-може да идеализира жена си;да прави жертви в името на дете(Нептун в 5 дом)

Обаче и в картата се откриват и признаци на вътрешна нестабилност по отношение на Аза както и по отношение на избори и поставяне на нещата в твърди граници:
-нестабилност,нестандартно поведение,желание за свобода- Слънце в квадрат с Уран
-Слънце в 8 дом-има склонност да скрива същността си
-Венера квадрат Луна (класика за изневеряващи мъже)-разрив между емоционални и физически нужди, между задоволяване на желанията и запазване на сигурността;жените които избира често трудно съвместяват(в съзнанието му или реално в живота му) двете роли-на майка на децата,съпругата и отделно любовницата,тази която го вдъхновява;С Луна във Везни,Венера в Козирог и Юнона в Риби- идеалната за него композиция е жена която е общителна,изискана,практична и амбициозна, вдъхновяваща и нежна при това достатъчно самостоятелна(Луна и Венера в кардинален знак)
-Венера квадрат Плутон-желанията в сферата на интимността са силни и дълбоки,но начина по който ги изразява може да са деструктивни за положението му или се подтискат докато накрая станат неуправляеми (заради квадрата)
-интерсептиран Нептун в 5 дом-заблуди,неясноти,тайни и жертви заради или в любовта
-Упр на 5 дом в квадрат с упр на 4 дом (двете области се съвместяват трудно)
-Упр на 7 дом в квадрат с упр на 1 дом (същото по отношение на Аз/Другите)

В композитната ви карта АСЦ е Скорпион-дава фатално привличане,потайност на връзката-не всичко се показва пред света/без значение дали ще е интимна или не/.Упр Плутон в 12 дом-кармичен фактор в секстил към съвпада Слънце/Нептун-връзката идва за да ви даде възможност да се слеете на ниво Аз, да усещате един друг в степен в която усещате себе си.Съвпада Слънце/Нептун и Венера/Уран (внезапната искра на приятелство,сродност,блясък и еуфория) са добри за близки взаимоотношения, но не и за брак и семейство.В композита Луната и Сатурн са неаспектирани.

В синастрията ви има някои кармични аспекти (Слънце съвпад Плутон и Сатурн тригон Слънце на пръв поглед)-но те са свързани първия с изменения на Аза,егото,а другия с предаване на уроци по мъдрост, в смисъл не са привързващи се,а "учителски" аспекти с предаване на някои уроци.Аспекти към Венера и Луната които да говорят за трайно обвързване в синастрията ви липсват.Единствено съвпада Слънце/Луна е силен,но не и достатъчен.Неговия Северен Възел попада в твоя 7 дом,за това тази връзка е по-важна за теб.Взаимни силни аспекти между възлите също липсват ( Сатурн и при двамата има аспекти към възлите и то положителни,но това просто е в случая пак влияние с учителски характер или просто показва общо кармично минало-животи в един и същи времеви отрязък; и един квадрат с Марс който е по-скоро негативен)

Накратко толкова  ;) Не бих те посъветвал да таиш надежди за бъдещето на тази връзка,поне не и във вида в който я искаш.Дано поне да ти е повлияла положително за себеразвитието  :) Композитния съвпад Венера/Уран може да ви свързва внезапно от време на време,но не разчитай на това като фактор за сериозно обвързване.

« Отговор #101 -: Февруари 20, 2009, 08:34:17 pm »
Бе като сте се зазяпали из тия комбини, за тоя кво ще кажете?  :-\

Динамични страстни отношения +мегдан за брак.
Толкова стига ли?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #102 -: Февруари 20, 2009, 08:36:07 pm »
 ::)
Ми ако ще е в същата посока, можеш още малко.  ;D

« Отговор #103 -: Февруари 20, 2009, 08:42:10 pm »
::)
Ми ако ще е в същата посока, можеш още малко.  ;D
Служебно романсче ?
Ще има само едно предложение и ако се изпусне пиши ги бегали отношенията .
Да ги давам ли с подробности.

*

kaily

• 5145
« Отговор #104 -: Февруари 20, 2009, 08:53:40 pm »
Не е служебно, изобщо даже хич, по-скоро невъзможно романсче.
Заинтригува ме, давай нататък. Що само веднъж и не може да се завтаря?  :-[
Ако ти върши работа, те ти и композита

*

kaily

• 5145
« Отговор #105 -: Февруари 20, 2009, 08:57:31 pm »
Това е комбин с транзити, ако нещо ти говори, ти ще кажеш кога ще е или е бил намекът за предложение.
Отгоре няма транзити, затова резнах картата да се видят долните.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #106 -: Февруари 20, 2009, 09:07:04 pm »
Sinyhe, много ти благодаря за включването.
Излишно е да казвам, че си ужасяващо прав с тълкуването на неговата карта.  :-[
Понякога аз самата се чудя как може човек да живее по начина, който той е избрал. Поне за мен това е огромна нелепост и водещо до личностно и душевно самоубийство, отделно бавното физическо, което си спретва с пороците, с които според мен цели да забрави желанията си, да се самозаблуди, че не открива разлика между мечтите и реалността.
Отговорността при него е тройна, което показва и начина, по който жената/съпругата е имала манипулативна сила.
Знаех си аз, че все ще намира начин съдбата да ни среща, дори да сме си поели по пътя, за да ни разбърква емоциите.  ;D Нещото, от което се боях най-много.
Някак не умея да продължа съвсем на чисто с такива висящи емоции и ми се искаше да ги изясня за себе си, за да съумея с нечовешки сили да затворя страницата.
Опасна любов беше. Да видим как ще се измъкнем от нея.  ;D И по-скоро аз. Че съвсем ще заприлича живота ми на сериал.
Много ти благодаря. Да, може да се каже, че тези отношения промениха из основи принципите ми за любовта. Явно ще си влача и търся тези разбирания с всяка следваща любов, ако душичката ми се откопчи от тази и открие по-силен огън, който да я привлече.  ;D Пък нали съм една отдаваща се и трепереща пред силата на самотата, голям страх бера, че няма да успея да се влюбя отново, а ако се влюбя и финализирам някакви отношения с друг господин, то да не би случайно сянката на сегашния обект вечно да ме преследва.  :-[

« Отговор #107 -: Февруари 20, 2009, 09:28:48 pm »
Ами и при двата варианта Управителя на АСЦ ти попада в десети дом кариера.  ???
И въобще не ми се спори за възможностите  :P

Отношенията са свързани с много социални контакти ,повечето планети са набутани в четвърти квадрант .Слънцето е навряно в Дева ,което пак натъртва за работни отношения .Емоционално и двамата са настроени за семейни отношения и имат силно развита интуиция един към друг.И двамате считат буйната и показната проява на чувствата за прекален лукс. С постъпките и действията изглеждат странни и есктраваганти на останалите ,които са от тяхното обкръжение.Отношенията им могат да се оприличат на грандиозен спектакъл.
И при двамата се забелязват интереси към окултни познания .
Ако не си съгласна с написаното спирам да пиша.

*

kaily

• 5145
« Отговор #108 -: Февруари 20, 2009, 09:32:32 pm »
С всичко съм съгласна бе, давай нататък.
За кои възможности не ти се спори, това де писах за невъзможната любов ли, на теб като възможна ли ти изглежда?
Номерът е там, че двамата са от тотално различни социални нива на битието, помисли си за стрина Гана от Три уши, Задкаспичанско и Брат Пит.  :P
Е не е ча толко драстично, ма просто за илюстрация...

« Отговор #109 -: Февруари 20, 2009, 09:50:30 pm »
С всичко съм съгласна бе, давай нататък.
За кои възможности не ти се спори, това де писах за невъзможната любов ли, на теб като възможна ли ти изглежда?
Номерът е там, че двамата са от тотално различни социални нива на битието, помисли си за стрина Гана от Три уши, Задкаспичанско и Брат Пит.  :P
Е не е ча толко драстично, ма просто за илюстрация...
На мен ми изглежда като възможна ,а и на Брат Пит нищо не му пречи да вземе Гана от Три уши ,но ако Гана от Три уши вземе да се опъва ,няма да получи втори шанс ,поне по отношение на Брат Пит. Предлагм на Гана от Три уши да си врътне транзита върху комбина и да види по кое време ще и кацне Юпито на комбинирания ДСЦ.
По мои груби сметки ,трябва да е след три години по това време на годината.

« Отговор #110 -: Февруари 20, 2009, 10:08:28 pm »
Гана да не би да я притеснява възрастовата разлика ? ;) :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #111 -: Февруари 20, 2009, 10:16:59 pm »
Да речем некъде тогава.
Ми тия три години тогава кво би могло да му се случи на комбина, така да се каже, Гана да си изоре и засее комбината?  :-[

« Отговор #112 -: Февруари 20, 2009, 10:31:07 pm »
Ами ша го друсат променливите отношения с тоя транзитен Уран в пети дом,ще се проявяват като мистични търсения и знаци от съдбата . Ще се сдухат на тема карма. Ще развият голямо желание за бягство от реалността и страх ,че някой може да разруши духовната им идилия.Болезнено ще усещат желанието за семейно гнезденце.Гана нищо да не прави освен да си развива окултните интереси ,щото са като дълбоко рало.

*

kaily

• 5145
« Отговор #113 -: Февруари 20, 2009, 10:43:20 pm »
Трошиш глави и къртиш мивки.
Последен въпрос от Гана. А кога има шанс комбина да се събере под един покрив - домашен, работен, къвто и да е, па може и без брачни клетви, демек по-рано от тия три години събиране, сближаване и т.н. е ли са възможни?

« Отговор #114 -: Февруари 20, 2009, 10:46:52 pm »
Гана интуицията ще я води най-добре  за оранта на комбината ,много да се вслушва в нея.

*

kaily

• 5145
« Отговор #115 -: Февруари 20, 2009, 10:53:43 pm »

поклон

« Отговор #116 -: Февруари 20, 2009, 10:53:50 pm »
Трошиш глави и къртиш мивки.
Последен въпрос от Гана. А кога има шанс комбина да се събере под един покрив - домашен, работен, къвто и да е, па може и без брачни клетви, демек по-рано от тия три години събиране, сближаване и т.н. е ли са възможни?
Има разширение на общия покрив покрай транзита на юпитер и аспекта му с ІС , а за движението на динамичните отношения Гана да следи движението на Венера през домовете и аспектите ,които тя сключва.

*

kaily

• 5145
« Отговор #117 -: Февруари 20, 2009, 10:58:25 pm »

поклон

и пак поклон ти на уменията

*

kaily

• 5145
« Отговор #118 -: Февруари 20, 2009, 11:20:26 pm »
Е нема се сдържа да не питам що пак не разбрах.
Откъде дойде това - само веднъж ще пита. От кой аспект?  :'(

« Отговор #119 -: Февруари 20, 2009, 11:39:42 pm »
Е нема се сдържа да не питам що пак не разбрах.
Откъде дойде това - само веднъж ще пита. От кой аспект?  :'(
Погледни си личните бележки.