Здравей Гост

СИНАСТРИЯ

• 272 Отговора
  • 58099 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: СИНАСТРИЯ
« Отговор #120 -: Февруари 21, 2009, 12:37:42 am »
Намерих интересна тема
http://bgway.com/astro/viewtopic.php@t=673.html
с много препратки.

Re:СИНАСТРИЯ
« Отговор #121 -: Април 16, 2009, 10:09:37 pm »
Здравейте ,понеже ми стана много интересна тази синастрия и направих опит да направя такава графика.. обаче нищо не разбирам честно да си кажа и ми се иска да ви помоля за помощ.Ще ми помогнете ли?  :-[
п.п.Само не знаех в колко часа е роден  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Април 16, 2009, 10:46:36 pm »
Ама ти Малинчо за 1901 ли си го сметнала?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #123 -: Април 16, 2009, 10:48:03 pm »
Ама ти Малинчо за 1901 ли си го сметнала?  :)

Взе ми думите от устата  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Април 16, 2009, 10:51:45 pm »
Много е древен тоя Малин, бе?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Април 16, 2009, 10:57:26 pm »
Някой стар дух ще да е...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #126 -: Април 16, 2009, 11:07:09 pm »
Вероятно е 91-ви набор. Ели, в България ли сте родени? Ако да-май са разменени географските дължина и ширина. Опитай да си направиш картите в www.astro.com. Там можеш да посочиш мястото на раждане.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

crazy_666_999

« Отговор #127 -: Април 23, 2009, 01:38:41 am »
Хора имам една френдка,която страшно много обичкам.Та тя е много влюбена в едно момче пускам ви карта и ако можете я тълкувайте.Аз не мога,трудно ми е,а искам да си изясни нещата.Ще се радвам много ако получа отговори

*

Mia21

• 2502
« Отговор #128 -: Май 31, 2009, 01:33:16 pm »
Синухе,я кажи нещо по-въпроса,че ми е любопитно.Виждам те,че си тук... :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #129 -: Май 31, 2009, 01:59:42 pm »
Аз като я гледам тази карта ми е много неудобно така-визуално.Но от това което видях повечето ви вътрешни планети са в сходни или допълващи се стихии,което е добре за разбирателство,сходни интереси и влечения.Твоите Слънце, Мерк и Венера в неговият 5 дом(ако твоите са външните) са добри за емоционални връзки,игри и забавления т.е. той да те възприема като подходяща да играеш тези роли или просто да имаш такова внушение върху него.Отделно в твоя 5 дом попадат негов СЛВ,Нептун,Уран и Луна което засилва самата роля на този дом в цялата синастрия.Мисля,че твоите планети в Телец правят съвпад с неговия ЮЛВ-един от факторите за силна кармична връзка.Секстила на Сатурн с Венера може да даде трайно обвързване,което да не бъде задушаващо тъй като е лек аспект ,но чрез съзнателен подход и активност от двамата  :) Твоят АСЦ в негов 7 дом-ти ще си добра в ролята си на негов партньор,негов АСЦ в твой 6ти-може да ти помага,служи като цяло.Луните ви са в квадратни знаци,което не е идеално за близко съжителство,но тъй като са подвижни може и да се адаптирате,а и имат общ управител-Юпитер по старата система, макар че начина по който задоволявате емоционалните си нужди като личности може да е коренно различен,ако Луните ви имат квинтил това ще покаже възможност за съвместно творческо нагаждане.Тъй като гледам неговия Марс ранява Луната ти която е по-чувствителна-зависи как той ще си проявява Близнаците за това в каква степен това ще е проблем,може вътрешно да се засягаш от неговата неустановеност,двойни игри или просто че е трудно уловим  ::) И много други,но ти си знаеш как да ги тълкуваш,а и имаш човек пред себе си.

Разбира се не това е цялата синастрия и тука не правим такива  :) А и се изкьорих  :D Виж си и композита какво ти говори,там може да намериш важни насоки.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #130 -: Май 31, 2009, 02:13:48 pm »
Да допълня само ( към това, което е написал Синухе ),
че основен аспект, който дава информация за вероятна
връзка в миналото е съвпада на твоето Слънце с неговия Кету
в добавка и Марс  ;) - възможно е да имате нещо за довършване
в този живот, но не е показател, че имате общо бъдеще  :(
Естествени минерали и амулети

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #131 -: Май 31, 2009, 02:29:58 pm »
Moonlady това го споменах-в западната астрология Кету се нарича Южен Лунен Възел  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Май 31, 2009, 02:33:41 pm »
Благодаря ви Sinuhe,Moonlady! :)
Просто ми е интересно,защо с този мъж ни протичат по този начин взаимоотношенията.На моменти ми е много странно. :)

Синухе,извинявай,че те изтормозих с тази карта.Да правилно си видял-сините символи са неговите,червените са моите. :)
Композита го гледам,ама кой знае колко не мога да му разбера.Ако въобще това е картата...Какво трябва да търся в него? :-[
Просто се забавлявам в момента и ми е интересно да чуя и вашите мнения.Разбира се,ако ви се занимава... :)
Това би трябвало да е композита...

« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:20:09 pm от Мia21 »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #133 -: Май 31, 2009, 02:37:06 pm »
Moonlady това го споменах-в западната астрология Кету се нарича Южен Лунен Възел  ;)

Откровено не разбирам какъв е проблема, след като се отнася за едно и също нещо, просто  допълних твоето
" Мисля,че твоите планети в Телец правят съвпад с неговия ЮЛВ-един от факторите за силна кармична връзка."
с това , че съвпада на Слънцето с ЮЛВ и Марс на партньора не е от най-благоприятните аспекти.

---------------------------------
"С този мъж нямаме никаква връзка,но с него се чувствам/е/страхотно.
Мисля,че е двустранно."
---------------------------------

Като стари познати, които са се срещнали след време  ;)
« Последна редакция: Май 31, 2009, 03:05:58 pm от Moonlady »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #134 -: Май 31, 2009, 04:10:24 pm »
Как се усеща съвпад на моето Слънце с ЮЛВ и Марс на партньора?До какво води?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #135 -: Май 31, 2009, 04:18:38 pm »
Как се усеща съвпад на моето Слънце с ЮЛВ и Марс на партньора?До какво води?

Ами раздели значенията на отделните компоненти - Слънце /Марс дава
интензивност и енергия, реализация  (в 5-дом ) но ЮЛВ - освобождаване, раздяла, след изпълнение на кармична задача, но ти сама казваш, че връзка няма за сега - възможна е съвместна творческа дейност.

« Отговор #136 -: Май 31, 2009, 04:19:33 pm »
Тук вече са го писали- като продължаване на отношения, започнати в предишен живот. Зависи и в кой дом попада съвпадът. Като необходимост да се отработят отношения. Животът ви поставя в сходна ситуация, за да се реши тя на по- осъзнато ниво(ако е възможно), ако не- ситуацията ще се повтаря. При всички случаи усещането е за силно привличане, понякога съпроводено с безпокойство. Казвам го и от личен опит. При мойта синастрия съвпадът е на неговото Слънце с моя ЮЛВ. Само не знам за кого е урокът и изпитанието и кой пред кого е сгрешил в минал живот.Предполагам, че ролите ще са разменени...
При теб се намесват 5, 11 дом - приятелство, творчески процес.

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Май 31, 2009, 04:55:51 pm »
Аз мисля, че когато се говори за взаимоотношения в предишен живот не трябва да го разбираме буквално или в смисъл, че двамата непременно са се познавали.  При момчето, съвпада на лична планета с ЮЛВ (в случая Марс) показва, че самият той е дошъл с кармично бреме в този живот и трябва първо да проработи уроците по ЮЛВ в Телец в съответния дом, преди да се устреми към СЛВ в Скорпион. При съвпада на твои планети с негов ЮЛВ ти ще можеш да се учиш наготово от неговите натрупани опитности и така по-лесно ще реализираш енергиите на своите планети в контекста на дома. Той с теб ще се чувства уютно, сигурно и спокойно (ЮЛВ е неговото убежище), но той може да се опита да проектира върху теб своите кармични задачи. Дали ще се чувстваш добре или зле при тези проекции, зависи от останалите аспекти към съвпада.

СЛВ указва посоката в която се разгръщат стремежите на душата. но той не може да бъде проработен преди проработката на ЮЛВ. И ти ще му помогнеш за това. Ако това стане, обаче той може да те въприеме като пречка по пътя на неговото развитие.

« Отговор #138 -: Май 31, 2009, 05:07:38 pm »
При мен съвпадът е в мой 7 дом, негов12,активира се оста 1-7 дом . Имам чувството , че го уча на взаимоотношения. В тази насока постът на Небесна много точно описва ситуацията- единият ползва опитността на другия. Чувствах се вързана, усещах, че ситуацията не е добра за мен, но не можех да не навляза в нея и да не остана там, докогато трябва. Не че нещо успях да променя в другия, но поне се опитах да му помогна да познае себе си. А това е човек със сериозни проблеми във взаимоотношенията по 7 дом. Намесят ли се възли и лични планети, нещата са неизбежни.

« Отговор #139 -: Май 31, 2009, 05:17:07 pm »
По отношение на композита единият от партньорите желае законова форма на отношенията ,а другият е за свободните отношения .
Оста 1/7 дом и разположението на Юпитер и Уран там.