Аз като я гледам тази карта ми е много неудобно така-визуално.Но от това което видях повечето ви вътрешни планети са в сходни или допълващи се стихии,което е добре за разбирателство,сходни интереси и влечения.Твоите Слънце, Мерк и Венера в неговият 5 дом(ако твоите са външните) са добри за емоционални връзки,игри и забавления т.е. той да те възприема като подходяща да играеш тези роли или просто да имаш такова внушение върху него.Отделно в твоя 5 дом попадат негов СЛВ,Нептун,Уран и Луна което засилва самата роля на този дом в цялата синастрия.Мисля,че твоите планети в Телец правят съвпад с неговия ЮЛВ-един от факторите за силна кармична връзка.Секстила на Сатурн с Венера може да даде трайно обвързване,което да не бъде задушаващо тъй като е лек аспект ,но чрез съзнателен подход и активност от двамата

Твоят АСЦ в негов 7 дом-ти ще си добра в ролята си на негов партньор,негов АСЦ в твой 6ти-може да ти помага,служи като цяло.Луните ви са в квадратни знаци,което не е идеално за близко съжителство,но тъй като са подвижни може и да се адаптирате,а и имат общ управител-Юпитер по старата система, макар че начина по който задоволявате емоционалните си нужди като личности може да е коренно различен,ако Луните ви имат квинтил това ще покаже възможност за съвместно творческо нагаждане.Тъй като гледам неговия Марс ранява Луната ти която е по-чувствителна-зависи как той ще си проявява Близнаците за това в каква степен това ще е проблем,може вътрешно да се засягаш от неговата неустановеност,двойни игри или просто че е трудно уловим

И много други,но ти си знаеш как да ги тълкуваш,а и имаш човек пред себе си.
Разбира се не това е цялата синастрия и тука не правим такива

А и се изкьорих

Виж си и композита какво ти говори,там може да намериш важни насоки.