Здравей Гост

нептун

• 144 Отговора
  • 27280 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: нептун
« Отговор #140 -: Юли 12, 2013, 01:52:14 pm »
Има ли някой предложения как се правят пари с добре аспектиран Нептун във 2 дом :)? Чета че било зле да е там Нептун, но това ми е най-добре апсектираната планета в картата и все се надявам нещо там да проработи :)... Иначе благоприятните аспекти са към Луна, Марс, Сатурн и Плутон.

мореплаване, риболов, вик, танци, поезия, окултизъм....?

*

Нова

• 3491
« Отговор #141 -: Юли 12, 2013, 02:08:23 pm »
Нептун управлява и петрола, така че натам се ориентирайте ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #142 -: Юли 12, 2013, 02:13:11 pm »
И моя е в 2 дом, пари в излишък за сега няма, все съм на кантар, управлява ми 3 и 6 дом, в тригон с меркурий , сатурн, хирон, в коинконс с марс и слънце

Как така нептун като у на риби ти у 3 и 6 дом?

*

Нова

• 3491
« Отговор #143 -: Юли 12, 2013, 03:41:42 pm »
Като се замислих върху предходния ми пост се сетих, че веднъж съм срещала следното...

Аз като една отявлена нептунианка )))) си броя само нептун за у на риби. Хич не го приемам този юпитер. Той си ми е за стрелата. Пък и проявленията ми са по нептун. Както и да е. /В тази връзка не приемам и сатурн да у и водолей, защото е ясно, че водолейското няма общо със сатурнианското, ама../ Не това е въпроса.
Някои упорито си броят само до септенера и считат юпи за у на стрелец и риби. Добре.
Веднъж обаче някъде срещнах, че съответно и реципрочно нептун по същата логика можел да се брои за у на риби и юпи.

Вие.. кво ще кажете.. Не ми звучи много правдоподобно. А?

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #144 -: Юли 13, 2013, 03:54:09 pm »
На мен Нептун ми управлява 4-ти в който ми е слънцето. В 12-ти дом пък ми е луната. Изобщо доста силно влияние, но го октрих по-скоро чрез опит, иначе не ми се вярваше...
В танците ме няма, не мога да плувам, петрола е за големи играчи, а от поезия и окултизъм не се правят пари :)... За съжаление тоя знак не го бива да пробива в живота и е май по-скоро до външни обстоятелства да бъде оценен и да се свърже с "правилните хора". А както знаем, хората са пословични с това колко ценят другите... Друго си е да си като танк и да вървиш безпардонно напред, но на някои просто не им се отдава...