Здравей Гост

нептун

• 144 Отговора
  • 27162 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:нептун
« Отговор #60 -: Декември 29, 2009, 08:47:50 pm »
 може да се окаже и интересен откъм сексуални преживявания период- тантра :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Декември 29, 2009, 09:23:00 pm »
Нептун като навлезе в Риби и ми застане върху Марса на ИЦ да очаквам къщата ми да потъне, ако тогава имам свой дом де...  :) А пък може да се окаже плодотворен творчески период, кой знае какви прозрения ще ме осеняват денем и нощем.  :)

Хехехеее! Умори ме, *начи. ;D
За тантра техниките при срещата на Марс с Нептун потвърждавам от синастричен опит.
Онзи със скорпионската Луна и водолейското Слънце, има Марс в Риби в тригон с моя Нептун-
 тантра на квадрат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Декември 29, 2009, 09:27:50 pm »
Ще наблегна на тантристките практики тогава щом казвате, за да си проработя Нептуня.  ;D
А пък между другото още преди две или три години си взех една книжка на Тибетеца и Алис Бейли с интригуващото заглавие "Сексът" и все не намирам време да я разлистя, камо ли да седна/легна да я чета.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #63 -: Декември 29, 2009, 09:36:07 pm »
Значи да ви кажа честно, Нептун ми е най-странен и не мога да му разбера влиянието. Управлява ми 8 дом и се намира в 4 -ти в Стрелец....
Много по Нептуниански ми се крие.... :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Декември 29, 2009, 09:36:25 pm »
Ще наблегна на тантристките практики тогава щом казвате, за да си проработя Нептуня.  ;D
А пък между другото още преди две или три години си взех една книжка на Тибетеца и Алис Бейли с интригуващото заглавие "Сексът" и все не намирам време да я разлистя, камо ли да седна/легна да я чета.  :-[

Не ти трябва книжка....той да се намери...пък ще я караш на интуиция. нали това е нептун!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Декември 29, 2009, 09:48:22 pm »
Между другото, онези сънища с нептунианска агресия се сещам, че съм ги сънувала и аз. Може би наистина имат връзка с усещането за безсилие при овладяване на гнева в конфликтни ситуации, което е често присъщо на повлияните от Нептун Марсове. Моят е в Риби и има само хармонични мажорни аспекти, но това съвсем не означава, че гневът не ми е присъщ, по-скоро е трудна изявата му навън. В един момент обаче гневът, след дългото му потискане и опити за сублимация, се изразява много спонтанно и трудно се овладява. При мен най-често се изразява като възмущение, извънредно рядко ме избива на агресия спрямо отсрещния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #66 -: Декември 30, 2009, 02:20:15 am »

Това ми хареса. Може и да пропиша стихове....Нептун в Риби ще направи съвпад с моя Меркурий (господар на 7-ми и 9-ти дом) през 2011 година. Съвпадът е във 2-ри дом на куспидата на 3-ти....А може и да имам много "вземане-даване" с медиите....напоследък се увличам по фотография, може да се захвана по-сериозно...а може и да пропътувам по море.
[/quote]

Небесна, защо пък да не пропишеш? Супер идея, особено щом Нептун ти прави съвпад с Меркурий. 9 дом не е само на пътуванията, но и на висшата мисъл. Нептун като влезе в Риби ще си е в свои води. Какво означава това, че човечеството ще се обърне към духовното, към мистериозното, към неосъзнатото, към дълбинната психология. Ще търси всичко това, което неможе да се види и да се докосне, а само да се почувства.Когато Нептун беше във Водолей беше тъкмо обратното. Хората бяха насочени към развитие на новите технологии, бързите промени, научните опити и открития (всичко това от Уран). Нищо чудно след години да четем твоите трудове повлияни от Нептун. А и както пишеш че и втори дом ти е докоснал, значи и пари няма да ти липсват, а от седми дом ще дойдат и публиката и медиите, пишеш че и четвърти дом не е подминал, ами супер си. Няма да ти липсва нищо. Само остава да си погледнеш и 10, защото няма да се учудя ако прави връзка и с него, така че и славата ти е налице. Абе знае ли човек?
Ти с какво се занимаваш?

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Декември 30, 2009, 09:36:50 pm »
Както се казва "От твоите уста - в божиите уши!" Страхотно звучи....красивия сценярий, който си ми нарисувала. А може и да попадна на партньор - наркозависим или алкохолик и да се наложи да го съжалявам. А в най-добрия случай може да е поет или музикант...........Шегувкам се, де! ... ;)

Аз съм еколог. Занимавам се основно с мониторинг и контрол на питейните води във Варненския регион и контрол на аптеките (водите и лекарствата се управляват от Нептун  ;)). Освен това имам фондация, която реализира проекти в социалната сфера, екологията и здравеопазването, най-сериозният от който е намаляване на уязвимостта към ХИВ/СПИН на младите хора в най-голям риск (неглижирани деца, деца в неравностйно положение, лишени от родителска грижа, отпаднали от училище и такива с противообществени прояви и др.). :-[

Транзитен Нептун ми е далеч от четвърти дом и едва ли ще доживея ингреса му, но Уран се е запътил натам.
Съвпадът с натален Меркурий ще се осъществи във 2-ри дом, близо до куспидата на 3-ти.  :)

Едит: След като ми размине Меркурия (У7 и 9), транзитен Нептун ще помете и Венерата (У5 и 10) - очаквам задълбочаване на връзката с музиканта/зависимия.

Оооооох, този Меркурий в Козирог ще ме умори от смях...смея се за глупости направо...от нищо ми става смешно. Не знам вие как сте.

« Последна редакция: Декември 30, 2009, 09:48:16 pm от Небесна »

« Отговор #68 -: Декември 31, 2009, 09:15:53 am »
Едит: След като ми размине Меркурия (У7 и 9), транзитен Нептун ще помете и Венерата (У5 и 10) - очаквам задълбочаване на връзката с музиканта/зависимия.
отказа цигарите, гледай да не се пропиеш или пропееш  от любов на работното място, венерката риби е музикална
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #69 -: Декември 31, 2009, 09:42:36 am »
Небесна, както се вика ти си едно "мъжко момиче"  ;) Как успяваш да се справяш с толкова много работа? Трябва да си много енергична. Браво! Откъдето и да те погледне човек, ти все с хуманни дейности се занимаваш. Отдадена на човечеството!  Без майтап, свалям ти шапка. И това, което правиш освен че е хуманно е и много интересно.

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Декември 31, 2009, 02:11:56 pm »
отказа цигарите, гледай да не се пропиеш или пропееш  от любов на работното място, венерката риби е музикална

О,нееее! Аз преди да откажа цигарите се отказах напълно алкохола. Реших, че предпочитам умът ми да е бистър. Сега се уча наново да пия червено вино, защото според  последните научни изследвания червеното вино забавя стареенето

http://e-vestnik.bg/4073/%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0/

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=10&id=15248
« Последна редакция: Декември 31, 2009, 02:20:04 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #71 -: Декември 31, 2009, 02:34:18 pm »
Небесна, както се вика ти си едно "мъжко момиче"  ;) Как успяваш да се справяш с толкова много работа? Трябва да си много енергична. Браво! Откъдето и да те погледне човек, ти все с хуманни дейности се занимаваш. Отдадена на човечеството!  Без майтап, свалям ти шапка. И това, което правиш освен че е хуманно е и много интересно.

Ами имам си екип от хора, които са мотивирани също толкова много, колкото и аз. "Сговорна дружина планина повдига".

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #72 -: Януари 09, 2010, 08:59:31 pm »
Нептун, Риби, 12-ти
Нептун: символизира висшата духовност, чувствителността, разбирането, състраданието; не обича да бъде твърд и стабилен; управлява политиката и духовността
Нептун(-): измами, заблуди
Нептун(Р): бил е атлант; (в 8-ми) - ще вижда в астрала; (в 9-ти) - ще има странни сънища, видения
Нептун(Е): определя ритъма на духовното развитие на всеки индивид и е органичният елемент на еволюционното развитие на човека и планетния логос. Представя Мъдрите Учители, които ръководят еволюцията на човека
Нептун в 12-ти(Е): духовен канал, през който се свалят знания от планетния логос Санат Кумара и Учителите на Мъдростта. Цикълът на необходимостта е завършен - нативът се е въплащавал 12 пъти за 2500 години и е натрупал опитности във всеки зодиакален знак
Риби(Е): последното основно посвещаване преди освобождаването от кармата. Управлява етерното тяло на човека
Риби(-): леност, липса на точност и загриженост, повърхностност
Нептун и Риби(Е): свързани са с духовното посвещаване
12-ти: ангажирани сме с душата, кармата, вътрешната личност, духовността, духовните посвещения и осъществяване на концепцията Ние. Показва обществеността, службата в институции
12-ти(Е): показва финалното откъсване на Аза посредством състрадателно разбиране на универсалнастта на човечеството, съществуването и целостта на всичко. Достигане до истинска дъховност, представляваща единение на душата и личността - Космическо съзнание и Космически ум

нещо интересно за нептун ,превод от книгата на Доналд Йод.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #73 -: Януари 09, 2010, 09:07:48 pm »
адаш кво е туй Е бре  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 09, 2010, 09:33:14 pm »
адаш кво е туй Е бре  :unsure:
откраднах :-[ :-[ :19: нещо за нептун и го пускам в темата.....щоооо? не ти ли харесва?!превод от Йод-добър астролог..... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #75 -: Януари 09, 2010, 09:49:45 pm »
не бе жена - хареса ми ама е те туй Е кво е не го разбрах - онова в скобите

Р - предполагам че е ретрограден, ама Е какво е  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Януари 09, 2010, 10:06:41 pm »
да, бе разкодирай, мола! какво означават буквите в скобите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 09, 2010, 10:12:34 pm »
да, бе разкодирай, мола! какво означават буквите в скобите.

ето ви кода!
http://anesway.info/ank_prer.php

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 09, 2010, 11:33:37 pm »
кво стана отворихте ли вратата на пандора :wink2: :wink2: :kissd:
еййй,много ме кефат  тези свежарски маймунки,много са ми сладки.

*

Hanna

« Отговор #79 -: Януари 10, 2010, 01:32:50 am »
Здравейте :)

При мен Нептун е в Козирог на края на 10 дом - какво означава?

А Нептун в Стрелец в 3 дом?

Благодаря :)