хихи докато Нептун и Хирон ми се мотаят на Ас, аз ще продължавам да си пиша тука :57:
сънувах 2 съня и двата един след друг, и двата касаеха последният ден на 2012. обаче като дата не знам кой е - знам само, че беше последният.
първият: аз съм мъж /явно има моя мъжка инкарнация и то във Варна и то СЕГА

/ и в този последен ден преди да започне потопа решавам да ида на дискотека. най-интересното е, че всички знаеха и решиха да си полудеят наистина за последно. дискотеката се намира под Аспарухов мост и е на няколко нива - долните нива са паркинги, а горните денс-площадки. та паркирам си малката спортна кола долу и се качвам горе на една от горните площадки. както си танцуваме виждам една жена и решавам да я свалям. тя е много спокойна и красива жена и леко се поклаща на дансинга. в един момент виждам как от краката на тази жена започва да излиза вода. тя ми намигна и ми каза "Започна се!". усета ми за нея е като за планета... може и Гея да е била... знам ли...
вторият: отново последният ден. аз съм на разходка с близките си край морето. морето е станало като на парчета лед цялото, но самите парчета не са студени, а са много красиви. после сцената се премества из старата ми махала - хората търчат тук и там, а ние сме в един музей да разглеждаме какво ще стане на планетата. аз така и не влязах в него обаче всичките ми познати се тикнаха вътре. по едно време загубих децата, уж бяха с баща си обаче загубих всички от поглед и се стреснах. погледнах нагоре и видях някви самолети летят натъй наиначе и аз хукнах към едни храсти. извадих си мобилният телефон и тръгвам да търся номерата на децата или на баща им и какво виждам. номерата на които съм звъняла преди това се вижда номера и пред него оператора. обаче през този последен ден името на оператора вече не е мтел или виваком... думата, която седеше пред номерата беше
LUMINUS ... това значи Светило

просто вече е излишно да споменавам, че имам и инкарнация която знае латински ама в кое време е хабер си нямам

тая дума отново никога не съм я виждала или чувала, но пак я запомних...
предната вечер отново сънувах пак този последен ден. не зная на какво се дължи това, но е факт. отново беше свързано с полудели хора, качени на самолети и хвърлящи разни бомби други гадости от самолетите и със наводнения - с морето и аз пак успявах да избягам и да наблюдавам, което определено си е много изнервящо...