Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56365 Прегледи
Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #160 -: Юни 23, 2010, 02:40:14 pm »
ееее, ти ся, да завиждаме ли?  :85: :clap: :clap: :clap:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Юни 23, 2010, 02:42:41 pm »
Не съм много за завиждане, да бях правила друго, а аз работех до ранни зори като пчеличката Мая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #162 -: Юни 23, 2010, 02:45:46 pm »
Не съм много за завиждане, да бях правила друго, а аз работех до ранни зори като пчеличката Мая.

аз пък се замислих за по-прозаични неща  :kissd:

« Отговор #163 -: Юни 23, 2010, 04:47:02 pm »
Ако за сънищата гледаме 4 и 12 дом, то вероятно квадратурата на Нептун и Луна, които ми управляват 12 и 4 дом в натала не ми оставят и нощ спокойствие. Сънувам постоянно, години наред. И с годините успях да разбирам посланието на някои мои сънища. Последната седмица сънувам къщи, жп релси и влакове.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #164 -: Юни 23, 2010, 04:56:27 pm »
аз пък имам един сън от малка го помня много ясно...не е кой знае какво....
сънувах, че горя в смисъл, както си лежа в леглото...по средата, където е тялото ми имаше огън голам като от камина...плътен огън.... :o
а пък иначе имам един сън, който съм го сънувала 2 или 3 пъти....аз защото живея до летището....над метро...и в този сън един огромен самолет се разбива много близо до блока ми и има пожар, суматоха ...вечер е небето и в околоността е едно оранжево, червено...много страшен сън, защото е много реалистичен......и много ме е страх в този ми сън.... :unsure:

*

holanda

« Отговор #165 -: Юни 23, 2010, 05:15:32 pm »
Vanilla,подсети ме с този твой сън за самолета.Като малка сънувах,че лежа на някакво тясно легло с баба ми и си говорим /с нея нямам силната връзка баба-внучка,затова е странно,че я сънувах/ и в един момент виждам как някакъв самолет се разбива точно до нас.Това беше някакъв голям шок за мен и я попитах къде се е разбил/странно защо,все пак се случи точно до мен/,а тя ми каза Испания/или Италия.Мислех,че е някакъв пророчески сън и чаках да чуя по новините за такава катастрофа  :lol:,но НЕ.И сега се замислям,защото мина толкова време,а аз все още помня това.Пък и в момента живея около тези 2 държави,та се чудя да си идвам ли със самолет или да чакам телепортирането да се доразучи и вкара в употреба. :-[

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Юни 23, 2010, 05:20:55 pm »
Ако за сънищата гледаме 4 и 12 дом, то вероятно квадратурата на Нептун и Луна, които ми управляват 12 и 4 дом в натала не ми оставят и нощ спокойствие. Сънувам постоянно, години наред. И с годините успях да разбирам посланието на някои мои сънища. Последната седмица сънувам къщи, жп релси и влакове.

Не зная дали 4-ти и 12-ти са най-показателните, но Марс като ми транзитираше през 8-ми дом ми разказа играта - не можех да се отпусна през деня, а вечер сънувах неща от миналото и дълБоко заровени страхове, конфузни и неудобни ситуации ми се явяваха на сън - изрови много неща от посъзнанието ми. Страхове имах и при транзита на сатурн в 8-ми дом. Тогава сънувах и кошмари.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #167 -: Юни 23, 2010, 05:27:56 pm »
4-ти и 12-ти дом ли гледаме за сънища....аз само за 12-ти някак го свързвам....
на мен сега Т Сатурн ми е в 8-ми, а Т Плутон в 12-ти....та незнам на кой от двамата да отдавам страшните си сънища....
обаче от няколко дни не си спомням сънищата си...ама нищо от тях....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #168 -: Юни 24, 2010, 10:07:54 pm »
на това в 12- плутон там по принцип товари с много страхове
понякога истински, но често психо
и някой малефик в 9 ще довърши картинката
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #169 -: Юни 24, 2010, 10:23:57 pm »
на това в 12- плутон там по принцип товари с много страхове
понякога истински, но често психо
и някой малефик в 9 ще довърши картинката

ами за сега нямам никой в 9-ти ...а защо в 9-ти?
извинявай за въпроса....ама явно това не го знам.... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #170 -: Юни 25, 2010, 10:37:04 am »
9 дом също отговаря за сънищата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Юни 25, 2010, 02:32:46 pm »
Сънувах много неприятен сън...
Сънувам как излизам съвсем за малко и не пускам СОТ-а (това редовно го правя от мързел  ;D). Връщам се и сварвам апартамента обран. Интересното е, че от трите мобилни телефона, които стоят тук, крадецът оставя само телефона на майка ми, а той е най-скъпият от всички. В съня ми този телефон стоеше на много видно място, но крадецът сякаш умишлено го подминава. Телефона, който ползвам от години, го задига, а там са вкарани всичките ми контакти - лични и служебни. Изпадам в паника, защото тези контакти не са записани никъде другаде. Компютрите също ги няма, крадецът ги отнася. Изведнъж се появява майка ми, не си спомням какво точно се случва, но като че ли не е ядосана, а се опитва да ме успокои. Спомням си само как застава много близо до мен, аз слагам ръце върху раменете й и потича енергия, съпроводена с усещане за неземна благодат, еуфория. Мисля, че това в съня е бил духът на майка ми.
Това, че крадецът оставя само нейния телефон на много видно място, според мен говори, че майка ми изпраща някакъв знак, опитва се да се свърже с мен. И още нещо. В паниката си се сетих само за двама души, на които искам да се обадя. Единият човек е от форума. Това отразява и текущото ми състояние в момента - всички срещи и контакти са редуцирани до минимум, оттук нататък ще останат само истинските хора.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #172 -: Юни 25, 2010, 03:21:48 pm »
   Хехехе, странни съвпадения - позната се оплака днес, че е сънувала къщата си ограбена, а аз - парите ми...Това Луната, къде ли е била нощеска, че са я обрали....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Юни 25, 2010, 03:35:19 pm »
...Това Луната, къде ли е била нощеска, че са я обрали....

В Козирог, в сходящ съвпад с Плутон.  ;D Предвид това, че съм си легнала в 5 сутринта, сънят клонеше към обеден вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Юни 25, 2010, 03:37:41 pm »
Лили, от това което съм чела, знам, че сънища сънувани по време на пълнолуние ( +/- 1,2 дена) са просто един филм и не се тълкуват. Много цветни (колоритни) са, като истински, но нищо не означават. 

Това го пише в стандартните съновници, но имам други съображения за сънищата, които ни спохождат.
Сънят беше много символичен, но това не означава, че трябва да се случи и в реала. Съвсем друго е посланието му - който може, ще разбере.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Юни 25, 2010, 03:41:47 pm »
Имах предвид, че едно е да сънуваш някой човек, друго е да усетиш в съня енергийно присъствието му, сякаш е бил до теб.
И друг път ми се е случвало. Това са срещи в астрала. Не търся интерпретацията им в съновниците.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #176 -: Юни 25, 2010, 03:59:31 pm »
Ще се радвам, ако се опитате да разтълкувате моя сън!

Сънувах, че съм в жилището на братовчедите ми. Там те имаха рапани, сложени в купа, които служат за украса. Аз взех един рапан, защото мислех, че това е само черупка и вътре няма живо същество. Постепенно започнах да чупя черупката от края към средата. Като че ли отначало я отхапвах, а после я чупех с пръсти. Накрая остана само средната част, която не разчупих. Тогва се появи баща ми, който разчупи средната част на черупката и се оказа, че вътре има жив рапан. Стана ми мъчно, че може да умре и затова му потърсих друга черупка. Намерих една, в която имаше наскоро умрял рапан, чието тяло в момента изгниваше. Реших да сложа живият рапан в другата черупка, но не сънувах как го слагам там, а само, че имах намерение да го направя.

Това е!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Юни 25, 2010, 04:06:42 pm »
В интерес на истината, на мен ми е труден твоят сън, не съм сигурна как може да се интерпретира.
Но ако мислим асоциативно, черупката символизира предпазливост, нужда от защитеност, също така и лично/интимно пространство. Голият рапан съответно символизира уязвимост, незащитеност. Но кой ли е този човек? Това не си ти. Има ли в живота ти човек, който искаш да се разкрие пред теб, да усетиш къде са му слабите места, да го опознаеш такъв, какъвто е, без маски и предпазни черупки, да видиш истинската му същност?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #178 -: Юни 25, 2010, 04:13:46 pm »
В интерес на истината, на мен ми е труден твоят сън, не съм сигурна как може да се интерпретира.
Но ако мислим асоциативно, черупката символизира предпазливост, нужда от защитеност, също така и лично/интимно пространство. Голият рапан съответно символизира уязвимост, незащитеност. Но кой ли е този човек? Това не си ти. Има ли в живота ти човек, който искаш да се разкрие пред теб, да усетиш къде са му слабите места, да го опознаеш такъв, какъвто е, без маски и предпазни черупки, да видиш истинската му същност?  :blink:

Сънищата ни по принцип се отнасят за нас самите.

Аз в момента се занимавам със самоналализ, с психоанализа на самата себе си. Изследвам себе си, с цел да постигна големи подобрения и промени в себе си и в живота си.

Ето как аз тълкувам своя сън:

Аз дълбая все по-навътре в себе си. Стигам до ядрото, до истинската ми същност. Но интересното в случая е, че истинската ми същност не се ракрива така да се каже от самата мен, а от баща ми. Баща ми вероятно символизира мъжкият аспект в моята психика - Анимусът.

Повечето хора не са интегрирали противоположната страна от своето подсъзнание мъжете не са интегрирали Анимата си, а жените Анимуса си.

Както пише в книгите по психоанализа, човекът може да бъде пълноценен само, ако е интегрирал своята друга половинка в подсъзнанието си.

Аз още преди този сън стигнах до извода, че трябва непременно да интегрирам своя Анимус, ако искам да съм пълноценна и свободна личност. Мисля, че сънят ми символизира точно това!

Но искам да чуя и други мнения. Може някой да ми подскаже нещо.
« Последна редакция: Юни 25, 2010, 04:28:05 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Юни 25, 2010, 04:16:21 pm »
Интересна интерпретация.
Наистина може да се окаже това, което си мислиш.
А като понапреднеш с интеграцията на вътрешния си анимус, може са срещнеш и своята половинка в реалния живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.