Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56326 Прегледи
*

Nebesna

Re: Транзитите и сънищата
« Отговор #40 -: Март 07, 2009, 12:15:28 am »

това в съня ми идея си нямам как стана - то просто си стана и това е... на мен ми остана само спомена за преживяването и точка  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Центровете на чакрите съвпадат с местоположението на основните жлези в човешкия олганизъм. Така, че всичко се дължи на хормоните. Преживявала съм тантрически секс с представител на рода Хомо еректус, с когото имахме следните "тантрически" аспекти: моят Марс в съвпад с неговия Нептун/Сатурн и неговият Марс в съвпад с моя Сатурн и тригон с моя Нептун), Имала съм и спонтанни еротични сънища, по време на които изживяването е било толкова реално, колкото и в действителността. Аз не бих подценила и влиянието на въображението.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Март 07, 2009, 12:21:34 am »
При тантрическият секс има усещане за цялостно сливане с другия. Това не е онова "електрично" преживяване, което е характерно за Уран. А по-скоро чувство на цялостно отдаване, при което енергията циркулира в един непрекъснат кръг между двамата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #42 -: Март 07, 2009, 01:14:09 pm »
   :P
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 12:10:51 am от Синухе »

*

Helo

« Отговор #43 -: Март 07, 2009, 01:29:31 pm »

Тук вече не можах да се сдържа.  :-[
Sinyhe, би ли споделил как е, да го направим и ние?  :P

Както казах има всякакви техники,Росинда и Вещичка,както и Небесна също се изказаха подобаващо,това не се случва на всеки.

Когато ми се случи,не го бях тренирал,очаквал-беше си точно астрално изживяване(аз мога да правя разлика),бях си с астралното тяло в нас на леглото,когато друго астрално тяло дойде и се получи тантрически секс-в този случай тялото нямаше пол (нито моето) и не ставаше въпрос за секс във физически смисъл тъй като нямаше сношение,имаше само допир при който изпитах голяма топлина,енергия и интезитет,усещане за сливане и преливане,това траеше точно 10-15 сек ,но е преживяване много по-силно от колкото физическите сетива могат да дадат ,пък за емоцията в душата ми да не говоря.  :)

Не твърдя,че това при всички е така,аз имал и по-различни от тази опитност,но тази е която ми е най-силната   :P

А не ви ли е страх, че се свързвате с разни същества, незнайно какви и дошли незнайно откъде, което могат да имат лоши намерения? Могат да искат да изпият част от енергията ви или да ви завладеят.  ;)  ???  ::)  :-\  :-\

Не е ли опасно да се свървате с разни същества?

« Отговор #44 -: Март 07, 2009, 01:32:16 pm »
Цитат
това не се случва на всеки.

Абсолютно си прав,това е опитност,с която душата идва,отработена е старателно.За начинаещия  е само мечта.Много точно и образно си описал изживяването.Аз лично не съм преживявала подобно нещо,но мои приятели,доста по-напреднали от мен в духовните практики,ми описаха буквално същото.

« Отговор #45 -: Март 07, 2009, 01:36:23 pm »
Цитат
Това не става по желание или нежелание.Те не се свързват с всеки,а където намерят подходяща вибрация на лична енергия.Винаги можеш да спреш процеса,ако усетиш,че ти вреди.Има си защитни техники.Пако Рабан описва такива свои преживявания.Но истината е,че ако не си подготвен,по-добре да забравиш за такова "общуване".Крие рискове,но не искам тук да пиша за това.

*

Helo

« Отговор #46 -: Март 07, 2009, 01:49:18 pm »
Цитат
Това не става по желание или нежелание.Те не се свързват с всеки,а където намерят подходяща вибрация на лична енергия.Винаги можеш да спреш процеса,ако усетиш,че ти вреди.Има си защитни техники.Пако Рабан описва такива свои преживявания.Но истината е,че ако не си подготвен,по-добре да забравиш за такова "общуване".Крие рискове,но не искам тук да пиша за това.
А тези същества защо изобщо се свързват с хора? Явно искат нещо. Какво - енергия, преживявания ...?

« Отговор #47 -: Март 07, 2009, 02:00:44 pm »
Определено целта им е енергийният обмен.Но има случаи, при които хора от нашето време и измерение се свързват мисловно,буквално влизат в подсъзнанието на друго същество,към което са насочили мисловните си вълни(всъщност това е тантра-практиката).И не винаги е безопасно."Посетеният" има чувството,че се случва нещо изумително с него,но после...Всичко зависи от намеренията на общуващия и характера на енергията му.Все пак не изпадайте в паника и не си мислете,че нещо или някой ви застрашава.Тези изживявания най-често са провокирани от самия преживяващ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Март 07, 2009, 02:19:31 pm »
Цитат
това не се случва на всеки.

Абсолютно си прав,това е опитност,с която душата идва,отработена е старателно.За начинаещия  е само мечта.Много точно и образно си описал изживяването.Аз лично не съм преживявала подобно нещо,но мои приятели,доста по-напреднали от мен в духовните практики,ми описаха буквално същото.

Мога да добавя, че понякога се случва и на хора, които не се занимават с духовни практики, а някои от тях дори не четат езотерична литература. Определям ги като по-сензитивни от средностатистическия човек, с отворени сетива за сили и енергии, невидими за окото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Март 07, 2009, 02:25:28 pm »
Цитат
Определям ги като по-сензитивни от средностатистическия човек, с отворени сетива за сили и енергии, невидими за окото
Точно така,а това вече "не е всеки".Тази сензитивност е плод на нещо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Март 07, 2009, 02:30:21 pm »
Цитат
Определям ги като по-сензитивни от средностатистическия човек, с отворени сетива за сили и енергии, невидими за окото

При някои се вижда и в хороскопа. В известна степен може да се предположи и какъв тип енергии ще привлича даден човек. Има и хора, за които духовните практики не са препоръчителни. Нужна е голяма дисциплина на духа, а също човек да умее да владее не само емоциите си, а и менталната енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #51 -: Март 07, 2009, 02:59:00 pm »
Цитат

Дали не е плод най-вече на развихреното въображение на хората, на които им се случват подобни неща. С мисълта си, с въображението си, те провокират тези неща.  ::)  :-\

« Отговор #52 -: Март 07, 2009, 03:02:20 pm »
Има такива, на които това им се случва наистина непринудено и такива, на които им се иска да им се случва.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Март 07, 2009, 03:10:19 pm »
Дали не е плод най-вече на развихреното въображение на хората, на които им се случват подобни неща. С мисълта си, с въображението си, те провокират тези неща.  ::)  :-\

Затова добавих, че има хора, за които допирът с отвъдното е непрепоръчителен. При едни може да надделее склонността към злоупотреби, нагласата "аз съм Господ" ("богопомазан съм"), при други - присъщата им лабилност, лесна внушаемост, недостиг на духовна и ментална устойчивост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Март 07, 2009, 03:31:23 pm »
Сънища, в които астралът ми ...не знам какво му се е случвало:

1.   28.4.2004 – Среща с покойник, който не познавам. Той е баща на мой познат. Каза ми, че мястото ми не е около него  и въобще какво правя там. Сънувам го в образ, лице, глас – като жив човек.
•   Трн. Сатурн съвпад с нат. Сатурн, Луна и ЮЛВ
•   Транз ЮЛВ съвпад с IC
•   Транз ретрогр Мертурий съвпад на натален Хирон в 9-ти

2.   19.3.2005 – в съня си питам дали сънувам това, което вижадам. Отговарят     
    ми, че не сънувам.
•   Транз. ретрогр Сатурн съвпад на нат. Луна, квадрат на нат Слънце
•   Транзитен Лилит квадрат на нат. Слънце
•   Транз ретрогр Юпитер опозиция на нат Хирон
•   Транз Хирон съвпад на нат. Юпитер
•   Транз ретрогр Меркурий съвпад на натален Хирон
•   Транз ЮЛВ съвпад на нат Слънце и Уран.

Общо взето не се чувствам добре от такива сънища. Събуждам се съсипана и уморена. Дори сънища, които са само разходка. Обикновено от тях в първите секунди докато се разбудя се чудя дали все още сънувам или вече съм се събудила. Не знам за вас, но аз по-често в съня си осъзнавам, че сънувам и затова тези,които ми се струват като реалност много ме измъчват.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Март 07, 2009, 03:35:00 pm »

1.   28.4.2004 – Среща с покойник, който не познавам. Той е баща на мой познат. Каза ми, че мястото ми не е около него  и въобще какво правя там. Сънувам го в образ, лице, глас – като жив човек.

Имаш ли връзка на Луна/Сатурн с възлите по натал? Ако имаш, това донякъде обяснява нещата, особено ако съвпадът е с Кету (с Раху е по-неприятен).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #56 -: Март 07, 2009, 03:38:43 pm »

Да. Сатурн управлява СЛВ в Козирог и е в съвпад с ЮЛВ в Рак, а Луната е на "санитарно"разстояние от 7 гр разпадащ се аспект, но апликиращ квадрат към натален Плутон 6*5 гр

« Последна редакция: Март 07, 2009, 03:45:01 pm от Aurora Borealis »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 07, 2009, 03:44:10 pm »
По Ведическа система най-вероятно Луната, Сатурн и Кету са в един знак, освен това Луната управлява изгряващия знак, т.е. Лагна в Рак, освен ако не ти е последните 6 градуса на знака. Но преди да се правят такива заключения е хубаво да се види и какво е положението в Навамша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #58 -: Март 07, 2009, 09:33:31 pm »
Определено целта им е енергийният обмен.Но има случаи, при които хора от нашето време и измерение се свързват мисловно,буквално влизат в подсъзнанието на друго същество,към което са насочили мисловните си вълни(всъщност това е тантра-практиката).И не винаги е безопасно."Посетеният" има чувството,че се случва нещо изумително с него,но после...Всичко зависи от намеренията на общуващия и характера на енергията му.Все пак не изпадайте в паника и не си мислете,че нещо или някой ви застрашава.Тези изживявания най-често са провокирани от самия преживяващ.

Аз имам в натала си Марс в осми дом, Лилит на куспидата на осми дом , Луна в Скорпион, както и Хирон в 12 дом,все индикации за силна сексуална енергия и достъпна връзка с астрала. От скоро и прогресивната Луна ми влезе в Скорпион, и веднага се усети влиянието й.

От няколко години насам имам много силни астрални сексуални преживявания, и  в тази връзка веднъж и аз попаднах на някакво астрално същество, не знам дали беше от добрите , но така ме възбуди , че изпитах оргазъм на астрално ниво, който няма никакъв аналог в реалността.

Много често ми се е случвало да бъда невидим наблюдател на любовни преживявания на други хора, които познавам от реалността, усещам техните емоционални и чувствени изживявания, виждам  ясно как те преживяват своите любовни приключения и влечения спрямо обекта им на желание, понякога пък се случва директно да ми казват какво усещане търсят и че имат нужда от любов.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Март 07, 2009, 09:46:26 pm »
Между другото, не са толкова малко хората, имали подобни преживявания, но повечето от тях се притесняват до го споделят, мислейки ги за плод на фантазия или здравословен проблем. Както вече казах, не е необходимо да се занимаваш с духовни практики, за да ти се случи, нито пък да го предизвикваш съзнателно, целенасочено. Напоследък все по-често се дискутират случаите на тъй наречената "сънна апнея" /парализа/, която поражда страх и ужас у средностатистическия, незапознат с невидимия свят човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.