Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56517 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #80 -: Август 07, 2009, 05:06:49 pm »
    В момента при мен транзитния Марс е в сходящ съвпад с асцедента ми, сънувах снощи приятеля на моя приятел, само какви прегръдки и целувки, каква страст имаше, точно като по филмите  :-[.
Може и да не е от транзита, а от подсъзнанието. ;)

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Август 08, 2009, 10:28:46 am »
...Абе да няма нещо в колективното подсъзнание напоследък да прихващаме-като гледам било е на мунданния съвпад Луна/Нептун във Водолей,явно е свързано нещо с идолопоклонничеството (на колективно ниво-щото на лично не съм поклонник някакъв),сънувах музикални звезди.

Мен мунданният съвпад на Луната с Нептун също ме замисли. Тъкмо се бях върнала от концерт на бразилски джаз музиканти, а преди това гледах триумфа на артистите от международния фолк фестивал по улиците на Варна. После си купих билети за театър. Връщам се в къщи и гледам все теми за филми, аудиогалерия и сънища, изтласкани напред във форума. Сигурно всички сме били под влиянието на този съвпад.

Цитат
А вчера,когато Луната ми е съвпадала с Марса на К6 в квадрат с Хирон в 9 дом сънувах следното-на улицата срещам някаква лечителка,която лекува хората направо там,спрях се и реших да я изпробвам,тя ми въздейства отдалече (от около 3 метра) и наистина и усетих силната лечебна енергия и ефект.Взех и телефона тогава и като се събудих го помнех.Още се чудя да звънна ли на този номер (Мтелски) да разбера дали е свързан с нещо реално или просто тези числа са някакъв код  :-\ Нека Луната влезе в Овен и събера смелост  ;D

Това е нещо много любопитно. На мен ми се случва много рядко да запомня какви числа сънувам, пък ти цял телефонен номер. Как ли ще реагира човекът отсреща, ако му кажеш, че си сънувал този номер? Я го радтълкувай нумерологично?

Между другото в м-тел могат да ти направят справка дали номерът е зает или свободен (без да издават лични данни). Става за секунди.

*

veshti4ka

« Отговор #82 -: Септември 24, 2009, 08:15:18 pm »
толкоз хахахахааааааааа Плутон - света на мъртвите и Луната - жената... малеееееее луда работа  ;D ;D ;D  

Луната както и Нептун се свързват със сънищата,така че и тук имаш припокриване.Отделно се гледат и 4 и 12 дом .

Интересното е,че според някои източници съм срещал освен типичните 4/12 дом за сънища да се разглежда и 9ти дом.В последствие аз си го обяснявам,че 9 дом освен чужди страни е и чужди или далечни светове,а едно такова посещение на такива може да се случи и по време на сън.На мен примерно Хирон в 9 дом аспектиран ми отключва астрални проекции,както и по принцип Хирон аспектирайки нещо в транзит,защото се влияе от наталното си положение.

При теб виждам,че именно Плутон е управител на 9 дом .Вероятно и така може да разграничаваме кое е подсъзнание (4/12 дом) и кое е преживяване в друга реалност или измерение (9 дом). ;)

верно бе  :o  има много резон в това твърдение  :-[

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Септември 24, 2009, 08:16:12 pm »
Това за 9-ти дом и сънищата и аз съм го чела, но не съм го проверявала на практика.

Синухе, какво стана? Обади ли се на телефонния номер, който беше сънувал?

*

Skarlet

« Отговор #84 -: Септември 24, 2009, 08:25:06 pm »
Интересното е,че според някои източници съм срещал освен типичните 4/12 дом за сънища да се разглежда и 9ти дом.В последствие аз си го обяснявам,че 9 дом освен чужди страни е и чужди или далечни светове,а едно такова посещение на такива може да се случи и по време на сън.

9 дом е с мунданен управител Юпитер,който е съуправител на знака Риби. Логично е поради тази причина да се свързва също със сънищата. Чели сте,че хора с подчертано Юпитерово влияние или 9 дом имат предсказателни сънища или са с ясновидски способности. Разбира се,това не са единствените предпоставки,но едни от най-добрите ясновидци имат силен Срелец,Юпитер или 9 дом.

*

Инти

• 2068
« Отговор #85 -: Декември 18, 2009, 04:12:09 pm »
Днес имах интересен сън.

Приобщих се към някаква група, това бяха нови и непознати за мен хора, и някак си в разгара на срещата се озоваха две жени до мен, едната беше много хладна и студена, мургава като тен на кожата, хладна студена, в съня си спомням как я оприличих на зодия Дева, макар че Козирог повече да й пасва, не ми вдъхна никакво доверие , приличаше на енергиен вампир, а от другата ми страна до мен беше едно момиче, много мило, леко закръглена, излъчваше много топлина и светлина, ведра и оптимистична, с много бяла кожа, като лунен камък, и съответно за нея си помислих, сигурно има асцендент Стрелец.

Моргана изчезна някъде из фона на съня, щото вибрациите й хич не ми понесоха, а другото момиче си търсеше място за живеене и аз й предложих да живее с мен. Никога не ми се беше случвало на сън, да усетя толкова много топлина от някой , който дори в съня ми се явяваше непознат, може би това е химията, има ли я налице, тя веднага си проличава.

И това се случва един ден след новолуние, на транзитна Луна в седми дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Декември 18, 2009, 04:29:02 pm »
Аз също сънувах странен сън, свързан с аквариум ... води. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #87 -: Декември 18, 2009, 04:33:21 pm »
какво правят, Синихе, нагите?
« Последна редакция: Декември 18, 2009, 04:38:05 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #88 -: Януари 14, 2010, 08:22:19 am »
на 12 имах възврат на Юпитер а днес транзитният Нептун е на 1* от асцедента ми и Юпитер е почти върху Мерка ми...

та днес на разсъмване сънувам, че съм на брега на морето на плажа с някакви хора. легнали сме на брега и се кефим на вълничките. те ми заливат и главата даже, а аз умирам от смях. водата е кристално синя и прозрачна а в нея разни перлички се търкалят. слънцето светеше много ярко и беше една прекрасна сутрин. в един момент станах от плажа и тръгнах по едни улици, по къщи да се срещам с хора и им правех най-различни подаръци и им помагах - къде със съвет, къде с няква работа, на едното място правех психоанализа  ;D   много беше весело - имаше музика навсякъде около мен - разни латино ритми и танци-манци имаше  ;D ;D ;D

с тоя Юпитер голяма забава пада  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #89 -: Януари 14, 2010, 09:39:07 am »
на 12 имах възврат на Юпитер а днес транзитният Нептун е на 1* от асцедента ми и Юпитер е почти върху Мерка ми...

та днес на разсъмване сънувам, че съм на брега на морето на плажа с някакви хора. легнали сме на брега и се кефим на вълничките. те ми заливат и главата даже, а аз умирам от смях. водата е кристално синя и прозрачна а в нея разни перлички се търкалят. слънцето светеше много ярко и беше една прекрасна сутрин. в един момент станах от плажа и тръгнах по едни улици, по къщи да се срещам с хора и им правех най-различни подаръци и им помагах - къде със съвет, къде с няква работа, на едното място правех психоанализа  ;D   много беше весело - имаше музика навсякъде около мен - разни латино ритми и танци-манци имаше  ;D ;D ;D

с тоя Юпитер голяма забава пада  ;D
;D ;D ;D ;D ;D Нали знаеш, че тези вълнички имат и едно по- еротично тълкуване.
Готова си да излезеш от изолацията и да поразчупиш ежедневието си. ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #90 -: Януари 14, 2010, 11:55:58 am »

;D ;D ;D ;D ;D Нали знаеш, че тези вълнички имат и едно по- еротично тълкуване.
Готова си да излезеш от изолацията и да поразчупиш ежедневието си. ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

:o  тцъ... не знаех  :-[ 

не знам защо, но аз го тълкувам по друг начин - морето си го свързвам с Нептуна сега на Ас, а забавата с възврата на Юпитер. тези перлички дето ги видях в морето взех едната в ръка и видях че със конец за нея са свързани много други перлички и всичките започнаха да излизат като дръпнах първата... сякаш са някакви знания или умения, които ще започнат да идват при мен като навървени едно за друго... някак ми трябва време да го осмисля този сън...  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Януари 14, 2010, 12:01:52 pm »
ТОТ, прочела си ми мислите, като вдигна тази тема. Днес тъкмо се чудех в коя тема да споделя нещо интересно, дали в Съновника или другаде...
Странно, но забелязах, че духът на майка ми ми се явява насън почти всеки път по новолуние или пълнолуние. Дали има някакво обяснение? Каква е връзката с лунните фази в случая? Може би защото тогава съзнанието ни става по-отворено към такива феномени и психическата ни чувствителност като цяло се изостря?
Снощи пак ме посети. Нямам много ясни спомени, но останах с усещането, че е идвала да се сбогува преди да напусне окончателно земния план.  :( Днес е новолуние и предстои слънчево затъмнение в Козирог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #92 -: Януари 14, 2010, 12:07:36 pm »
ТОТ, прочела си ми мислите, като вдигна тази тема. Днес тъкмо се чудех в коя тема да споделя нещо интересно, дали в Съновника или другаде...
Странно, но забелязах, че духът на майка ми ми се явява насън почти всеки път по новолуние или пълнолуние. Дали има някакво обяснение? Каква е връзката с лунните фази в случая? Може би защото тогава съзнанието ни става по-отворено към такива феномени и психическата ни чувствителност като цяло се изостря?
Снощи пак ме посети. Нямам много ясни спомени, но останах с усещането, че е идвала да се сбогува преди да напусне окончателно земния план.  :( Днес е новолуние и предстои слънчево затъмнение в Козирог.

Лили, някъде бях чела, че духът остава на земния план докато не се сбогува със всичките си скъпи същества и чак тогава заминава там горе на далекото...
престои новолуние, а тя е била твоя мама, което ме навежда на мисълта, че започва нов цикъл за нея и затова може би вече се е сбогувала окончателно. дано ти е оставила много любов за довиждане  :88:

« Отговор #93 -: Януари 14, 2010, 12:25:55 pm »
  Трябваше вчера да го споделя - но пропуснах, нямаше нет през по-голямата част от времето. Сънувах - от два кошера пълни с пчели /нещо като пчели/ трябваше да взема две птици, приличащи на папагалчета. Майка ми ме насърчаваше отстрани, казвайки ми да не изпадам в паника и да бъркам в рояка на кошера, мислено успокоявайки ги, че няма да им се случи нищо. Успях да взема двете папагалчета и здраво стиснала в ръце хукнах да бягам. През това време се пренесох на друго място - вървя покрай море с една рокля като на пепеляшка - бонбонено розова, а отдолу се подават искрящо зелени тюлове и вятърът ми вее в  косите. Но в един миг един огромен кораб мина покрай мен и въздушната вълна, която направи ми дигна полите и ме загърна в тях през глава. В тази суматоха изтървах пилетата.... :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Януари 14, 2010, 12:38:40 pm »
И аз да споделя един интересен сън.
Преди няколко дни сънувах /спомням си само фрагмент от съня/, че съм сред някакви хора, някъде на открито. Приличаше на поляна, бях заобиколена от няколко човека, не си спомням лицата им. В един момент виждам как лицата им се променят и все повече заприличват на свински, със зурли. Започват да ми се смеят гадно /"защо не си като нас?!"/ и все повече ме доближават, бутат ме в една яма, пълна с... лайна. След това се сещам, че цялата бях изцапана, беше ме гнус и търсех други дрехи, да сменя изцапаните...
На следващия ден чух едни коментари и се разочаровах в един човек. Но преди да го чуя и да сънувам този сън, съмнението вече се беше загнездило в мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #95 -: Януари 14, 2010, 01:30:04 pm »
Лили,пази се от хора,които пред теб се показват в една светлина,а зад гърба ти - в друга. Това за мен е лицемерен човек,който ти се прави на приятел. Ще се опитат да те "намажат с лайната" в преносен смисъл.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #96 -: Януари 21, 2010, 09:53:55 am »
мдаааа... Юпитер в Риби в съвпад с прогресивната ми Венера, Нептун на АС-то и аз сънувам ли сънувам... снощи сънувах два съня и май бяха свързани с минали животи  ;D

първият
сънувах, че съм мъж, много силен магьосник, с дълга малко проскубана коса, висок и кльощав. това, което видях беше, че изговарях някакви думи на латински и от дясната ми ръка летеше някаква златна енергия във вид на светлина и разби нещо - някаква стена  :o :o :o  после изрекох следните думи "анимус мунди" /ебаси дори не зная дали имат смисъл и какво означават обаче ги запомних - дано да е правилно/ и отново насочих дясната си ръка напред и от нея излезе отново златна светлина и се обвих със сфера от златна светлина и вътре в сферата ми заедно с мен имаше някакъв добитък, но не зная дали е било куче или котка  :73:

вторият
май бях някакъв убиец или човек за "мокри" поръчки, но си бях жена. бях с мноогооо дълга коса до под дупето и вързана на опашка. бяха ме изпратили да убия един азиатец. еййййй голям бой са драхме  :85: биех се точно като нинджите, но не бях азиатка, а си бях европейка. обаче хем се млатим, хем се влюбихме от пръв поглед. и докато се биехме, па накрая взехме да се целуваме и са награбихме  ;D ;D ;D  и май забегнахме нанякъде... и си останахме заедно...

още не мога да реша дали това беше в астрала или пък просто сънувах някой минал живот. ама големи филми бееееееее... па и азиатец  :angry: никога не съм си падала баш толкова по тях... ама че работа...  :(

п.с. забравих да добавя, че във вторият сън азиатецът се наричаше Риюджи /или нещо от сорта/, а мен ме наричаха Дъщерята на Тигъра  :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 12:57:31 pm от Вещичка »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #97 -: Януари 21, 2010, 09:58:39 am »
бах маа му ей ся са разрових да търся превод и намерих следното:

Anima mundi  - Душа на вселената (център на нещо)

въх майко мила и ся кво  :o :o :o  абеееееееее аз кви ги сънувам бе  :o :o :o

« Отговор #98 -: Януари 21, 2010, 10:08:38 am »
   ;D Ши ма утрепеш - хехехехе. Тооо аватар дето си го сложила, май ти се е явил в съня, взел ти мозъка..... :85:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #99 -: Януари 21, 2010, 10:13:05 am »
   ;D Ши ма утрепеш - хехехехе. Тооо аватар дето си го сложила, май ти се е явил в съня, взел ти мозъка..... :85:

тоа аватар е избран интуитивно. а ми обясни отде знам латински тогава ма жена, па макар и на сън само  ;D ;D ;D