и понеже нали Нептуня и Хирон са ми кацнали на... асцедента та аз си сънувам ли сънувам

ей сега се събудих от много интересен филм, пардон сън та бързам тука да го напиша де

значи:
абе първо бях с някакъв мъж около мен в една гора дето имаше една къща и до оградата и рових в пръста за да си взема горска пръст за две саксии, ама кво садих вътре не знам

знам само, че освен пръст сложих и камъни в саксиите

после се виждам да пътувам по накъв път нагоре с автобус - като на някаква планина беше. по едното време този автобус дето се изкачва нагоре по склона се размива с друг автобус дето слиза надолу по склона и го шофира някво русо пишлеме нахилено до ушите. на мен обаче ми щуква да сляза от автобуса и започвам да увещавам шофьора да спре. шофьора беше матова кожа и черна коса и много ама много намусен. и не ще да спира. аз в началото я ударих на молби - не ще да спре бе. после я ударих на заплахи оно пак не ще да спира. накрая се провикнах в автобуса дали някой знае телефона за справки и ми дадоха номер
60 63 6 или беше 61 63 6 - не се сещам точно. това беше телефон хем за справки, хем за оплаквания и помощ. звъня аз и започвам да мрънкам, че не щат да ми спрат автобуса и е редно да се направи нещо по въпроса да се набие канчето на шофьора. но аз докато говорех бях слязла и се разхождам около автобуса, който имаше следния номер отзад
633 66 
та качих се аз на автобуса и му викам на шофьора: ти ли няма да ми спреш бе? ко ми са правиш на велик - аз съм клиент и щом искам ще сляза и точка! и той тръгна и спря на нещо като селски площад - поляна със зелена трева, заобградена от няколко къщи. аз слязох с някакво дете и един мъж слезе заедно с мен и автобуса потегли... а там се засилихме да разглеждаме някакъв музей :blink:
а това е друг различен сън от горния май - сънувам, че бившата ми свекърва идва да ми иска някаква книга за древните философи и ми се хвали, че свекъра вече бил прочел
"да слезем от ламаринения куб" на Никола Саркоз 
- честно казано веднага ми изплуваха петте Платонови тела и си помислих, че досега сме били на някакво второ стъпало - куба, а сега следва да се качим на следващото, ма не помня кое е то според платоновите тела... а цялата работа е, че бившата свекърва е толко тъпо парче, че не е истина и факта, че дори на сън ми иска книги направо ме облещи

много интересни и много странни сънища :rolleyes: особено повтаряемостта на трите шестици в номера на телефона и номера на автобуса, в който пътувахме, нали 666 се води числото на дявола... малииииии съвсем се обърках вече ... :91: