Здравей Гост

Транзитите и сънищата

• 278 Отговора
  • 56578 Прегледи
Re:Транзитите и сънищата
« Отговор #120 -: Март 07, 2010, 11:31:41 am »
Aurora- любовните сънища са приятно изживяване- обикновено вярвам на усещането по време на съня не на символите твоето какво беше?

Много хубаво.  :unsure: Даже съня още ме държи. В него вървяха и други истории паралелно с тази, но е много объркано и не мога да ги опиша, но спомена в съня от сцената с мъжа най-силно ме впечатли.  :-[

От сутринта си хвърлям таро /картите вече им се иска да избягат от мене сигурно  ;D/ и постоянно излизат Влюбените. Това може да не показва бъдещето , а да отразява вътрешното ми усещане. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #121 -: Март 07, 2010, 11:33:04 am »
Тоя Юпитер в транзит през ИЦ си прави шегички с мен. Не стига, че успях да кача няколко килца и всичко ми се залепи на задника, а тази нощ сънувах ужасен кошмар. Сънувах се много дебела, ама толкова пълна никога не съм била! Нямах търпение да се събудя и да се убедя, че сънят не е реалност.  :57:

Може би това е знак, че трябва да взема превантивни мерки някакви.

тцъ! сънуваш се дебела, защото товара който си поела върху себе си ти се вижда огромен и ти тежи. имаше един период в който и аз така се сънувах, докато не казах майната им на всички и взех да си гледам кефа  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #122 -: Март 07, 2010, 11:37:06 am »
Ако акцента на съня е бил основно и само върху надебеляването ти, без други нюанси и детайли /при все, че не си дебела в реалността/ и кратък, то веротността твое очакване да се реализира е голяма

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Март 07, 2010, 11:43:52 am »
Имаше и други акценти. Контех се занякъде пред огледалото и интересното е, че се бях навлякла с дрехи, които в реалния живот никога не бих облякла. Един такъв лигаво-романтичен стил, ефирен, с пайети, къдрички и панделки, леко кичозен, светли нюанси, с розови оттенъци. После стоях и се мацах с разни брокатени гланцове за устни. Но като че ли не бях аз. Според мен тук ясно прозира Венера... Мисля, че днес ще прави ингрес в Овен, където ми е наталната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Март 07, 2010, 12:00:27 pm »
Аурора, възможно е подсъзнателно да искаш да се оттърсиш от някакви задръжки по отношение на мъжете. Мисля, че съм сънувала подобен сън. Става дума за границите, които си слагаме понякога и не допускаме някого до себе си, това имам предвид, не задръжки от друго естество.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #125 -: Март 07, 2010, 12:03:36 pm »
Имаше и други акценти. Контех се занякъде пред огледалото и интересното е, че се бях навлякла с дрехи, които в реалния живот никога не бих облякла.

Е, значи съвсем ми се потвърждава първоначално написаното

*

Kaya

• 2893
« Отговор #126 -: Март 07, 2010, 12:06:32 pm »
От сутринта си хвърлям таро /картите вече им се иска да избягат от мене сигурно  ;D/ и постоянно излизат Влюбените. Това може да не показва бъдещето , а да отразява вътрешното ми усещане. :blink:

много важно- хубаво е усещането ти да е влюбените ( пък самата карта е често прогностична = 6 месеца  та да видим :P)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #127 -: Март 07, 2010, 12:07:18 pm »
По отношение съня на Aurora гласувам за мнението на Kaya с три ръце ;D
Преди често сънувах любовни сънища, жалко че скоро не са ме спохождали

« Отговор #128 -: Март 07, 2010, 12:07:41 pm »
И за да не минем без тарото  :P, ей тук съм доразвила мисълта си  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.msg88289.html#msg88289

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Март 07, 2010, 12:08:04 pm »
Леле, ще взема мерки!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #130 -: Март 07, 2010, 12:11:07 pm »
С тая Луна в Рак - един ме разбра, и то погрешно ;D ;D ;D
Имах предвид, че ми се засили усещането за реализиране на някакво очакване, надежда от действителността, а не че ще надебелееш реално :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #131 -: Март 07, 2010, 03:14:45 pm »
обсъдихме обстойно числата в съня ми с Кабалита, оказва се, че се касае за едно също като числа, ако се обърнат в букви, в еврейски букви и т.н. - както и да ги въртеше се получаваше все едно и също нещо и то не касае мен толкова много, колкото в глобален мащаб...

ммм дааааааа...  :-\

« Отговор #132 -: Март 07, 2010, 04:30:39 pm »
А пък аз снощи сънувах нещо, което преди не ми се е случвало  :unsure:

Транзит на  :moo: :soe: нат. :ven:, транз  :jup: :kva: нат. :ven: и вероятно затова сънят беше любовен  :rolleyes:

Сънувам, че имам връзка с някакъв мъж, който не познавам. Връзката е тайна. В един момент бяхме в обкръжението на други хора и аз се държах дистанцирано, а той дойде до мен и по начин, по който другите не виждат ми хвана ръката сякаш това за него беше много важно  :unsure: :unsure: :unsure:

какво имаш в 12-ти дом?? натално и транзитно..
сънувала съм такива сънища и то от наглед невинни жестове такова силно чувство /усещане, страст/ се поражда насън, че просто  :rolleyes:
после ми държи дни наред спомена..

В 12-ти нищо, но Луната упрвлява 12-ти /намира се в Рак в 11-ти/, а сега транзитния Юпитер й прави тригон от върха на 8-ми / :jup: в натала е У5-ти и У8-ми./
Точно това усетих - страст от наглед невинно общуване  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #133 -: Март 07, 2010, 04:38:38 pm »
Веще, аз не знам много как се тълкуват сънища, но ми се наби, че напоследък в сънищата ти има мъж в различни роли..гледам нагоре е бил магьосник, тук придружител, дете..
мисля, че сродната ти душа те подготвя, че ще се срещнете скоро и той ще е супер, всичко в едно- и учител и любовник, и приятел и дете.. :72:

ами едва ли е това. някак го приемам този мъж като мъжката ми половина - интегрирана в мен и неотменно до мен. детето го приемам като детето в мен. в крайна сметка според Юнг мисля, че беше лицата срещани в сънищата ни, са наши еманации или аспекти на Аза ни  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #134 -: Март 07, 2010, 04:53:04 pm »
хехе Вижън, ма верно те е изплющяла романтиката яко  ;D ;D ;D   не знам... не съм визуализирала нищо сякаш... или поне не помня  :-\

на мен ми е странно друго - в сънищата си виждам книги и имена на хора, които много често ги няма на Земята /за книгите става въпрос/, а за хората не зная дали съществуват. но съм виждала и по три имена на хора... интересно ми е, но идея си нямам какво означават...
ей го на и сега - името на тая книга "Да слезем от ламаринения куб"  :-\  кво ли трябва да значи  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #135 -: Март 08, 2010, 05:44:58 pm »
Вижън, лошото е, че аз интерпретирам съня си по моя си начин, а той няма много общо с реалността на другите. в смисъл, че и за това се отказвам да тълкувам и натални карти и дори и сънища с други хора. аз съм на едно стъпало, другите са на друго стъпало и оттам идват несъответствията в тълкуването.

в случая със съня за тази книга и това, дето ти го каза: ламарината я свързваш с лъжа, нетрайно и т.н. мога да изтълкувам нещата в неправилна посока за човека прочел тази книга. този човек няма нищо в себе и действията си, което да покаже излизане извън рамките и статуквото, а аз бих го изтълкувала по някъв такъв начин... таааа честно казано просто някои неща в сънищата ги отчитам като факт и нищо повече - дори не се напиням  ;D ;D ;D

щото например някаква друга инкарнация на този човек може и да е разбила стената, но точно тази инкарнация дето аз я познавам - нема такива наченки  ;) 

« Отговор #136 -: Март 08, 2010, 06:36:59 pm »
  Миналия ден сънувах сън, такъв копнеж изпитах към моята голяма любов, както и усетих и неговия копнеж...И реално  усещам все по-нарастващия копнеж /от доста време това нещо ми беше чуждо/. В повечето си време съм се лутала между двама, но вече ми е прояснено. Нептун го няма вече на Луната ми. Та не ми замъгля съзнанието. Гадното е, че когато копнея за единия, в този момент другия като че ли усеща, че ме изтърва се появява от някъде......и те така, години, години...а аз все се мъча да скъсам тези нишки и все живота по някакъв омагьосан начин ми ги връща - да си имам кармата... :lol: :lol:

*

abroad

« Отговор #137 -: Март 08, 2010, 07:06:38 pm »
...а аз все се мъча да скъсам тези нишки и все живота по някакъв омагьосан начин ми ги връща - да си имам кармата... :lol: :lol:

Абе, то кой кого точно връща, не е много сигурно :lol:

*

Uran

• 6041
« Отговор #138 -: Март 08, 2010, 09:11:00 pm »
  Миналия ден сънувах сън, такъв копнеж изпитах към моята голяма любов, както и усетих и неговия копнеж...И реално  усещам все по-нарастващия копнеж /от доста време това нещо ми беше чуждо/. В повечето си време съм се лутала между двама, но вече ми е прояснено. Нептун го няма вече на Луната ми. Та не ми замъгля съзнанието. Гадното е, че когато копнея за единия, в този момент другия като че ли усеща, че ме изтърва се появява от някъде......и те така, години, години...а аз все се мъча да скъсам тези нишки и все живота по някакъв омагьосан начин ми ги връща - да си имам кармата... :lol: :lol:
По повод на лутането м/у двама, искам да попитам, макар че не е тук мястото, какви са предпоставките за въвличане в любовни триъгълници и др. геометрични фигури.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #139 -: Март 09, 2010, 09:37:30 am »
Нептун много често въвлича в подобни отношения, но не е само той, разбира се.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.