Здравей Гост

честита нова марсова година!

• 65 Отговора
  • 10528 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
честита нова марсова година!
« -: Януари 05, 2009, 05:19:29 am »
на всички от сърце желая,много успехи,лично щастие и нови и приятни срещи с астрологията!четох ,че това била година на марс.та питам се?-война,бунтове,агресия?!това ли ще бъде мотото на 2009.дали ще бъдат привилигировани овните и скорпионите?!или водолейте,поради транзита на юпитер?!коя ще бъде богопомазаната зодия? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: честита нова марсова година!
« Отговор #1 -: Януари 05, 2009, 08:29:23 am »
четох ,че това била година на марс.!
А според Алена било година на Луната. Вече се чудя на кого да вярвам...

Цитат
та питам се?-война,бунтове,агресия?
Кога ли ги е нямало...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Януари 05, 2009, 09:10:11 am »
Говорих с номероложка.Годината номерологично е на Луната,а астрологично-Марсова.И по китайските-Бик.Ще вършеят войни по земята,май.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Януари 05, 2009, 09:57:26 am »
Говорих с номероложка.Годината номерологично е на Луната,а астрологично-Марсова.И по китайските-Бик.Ще вършеят войни по земята,май.
Ами те вършеят вече. Вижте какво става в Израел!

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Януари 05, 2009, 10:24:59 am »
Виждам,виждам и не ми харесва това.А тепърва още ще вършеят.Много ме натъжава това. :(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Януари 06, 2009, 09:02:21 pm »
Айде сега знаещите да кажат на незнаещите кви ще ги дъвчем без парно и ток.  :-[

*

aiia

« Отговор #6 -: Януари 06, 2009, 09:12:29 pm »
Опозицията сатурн-уран тепърва ще си казва тежката дума, ограничения ограничения и пак.  :-\ Няма да се учудя и ако за хляб закъсаме  >:(

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Януари 06, 2009, 09:15:04 pm »
Не съм от отбора на знаещите, но от този конфликт губят всички /с изключение на производителите на алтернативни енергийни източници/. Чух коментар, че скоро трябва да се намери някакво решение, дано! Също, че руснаците донякъде демонстрират силата и влиянието си по този начин.

Ти как мислиш? Имаш какво да кажеш, сигурна съм  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #8 -: Януари 06, 2009, 09:35:17 pm »
Все пак се надявам, че нещата ще се оправят преди да сме стигнали до режим на тока или нещо подобно...
Нека да кажат по-вещите в мунданната астрология как смятате, че ще се развие ситуацията за страната ни? Юпитер е във Водолей, все пак, може би ще се намерят алтернативни решения на проблема?

*

kaily

• 5145
« Отговор #9 -: Януари 06, 2009, 09:39:53 pm »
Ма що ти требе астрология, че да предвидиш как ще се развият нещата.
Тая информация ми е по-достатъчна от астрологическата:
Атина. Гръцките потребители няма да пострадат от съкращаването на руските газови доставки, заяви министърът на развитието на Гърция Христос Фолиас, цитиран от РИА Новости. “Наличието на хранилище на втечнен газ, което след неотдавнашната модернизация е най-съвременното в Европа, ни дава възможност без каквито и да е проблеми напълно да удовлетворяваме търсенето, независимо от работата на тръбопроводите”, заяви Фолиас. “Няма поводи за безпокойство, както за домакинствата, така и за промишлеността”, допълни министърът.

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Януари 06, 2009, 09:41:15 pm »
Демек - хората си правят хранилища, мислят овреме, решават проблемите превантивно и пет пари не дават за Юпитер, Марс или Водолей.
Е това мисля.
Аналогично е положението и с личните хороскопи впрочем....

*

Skarlet

« Отговор #11 -: Януари 06, 2009, 10:40:54 pm »
Все пак се надявам, че нещата ще се оправят преди да сме стигнали до режим на тока или нещо подобно...
Нека да кажат по-вещите в мунданната астрология как смятате, че ще се развие ситуацията за страната ни? Юпитер е във Водолей, все пак, може би ще се намерят алтернативни решения на проблема?
Не знам защо смятат,че ни чака след 2 години възход.Тепърва ще става още по-голяма стагнация.Към краяна 2010 Сатурн ще влезе във Везни,Уран-в Овен,а Плутон е в Козирог.Не е толкова трудно да се види,че се образува тауквадрат.Тауквадратът,най-простичко казано,е негативен аспект.След 2 години и Юпитер ще отиде в Овен.Има всички предпоставки за тежки военни действия,които могат да прераснат в световна война.Ще има и много катаклизми-земетресения,наводнения.Знакът Козирог се свързва със земята.Нептун в Риби пък ще донесе трудно диагностицирани вирусни болести и наводнения.По време на втората световна война е имало такива аспекти,каквито ще има към 2010-2011.Плутон мунданно се свързва с парите,банките и в квадратура с Уран,няма да цъфтим финансово.И това е криза в световен мащаб,каквато е имало и преди избухването на втората световна война.Не съм кой знае какъв спец,но това се сещам най-общо казано.Така че,не знам за какъв възход се говори из медиите.А пък чух и една клюка.Някакъв ясновидец казал,че България ще я оправи жена с три деца към 2014-2016 година. :P Не знам вече кой изобщо може нещо да оправи в тази ограбена държава,в която няма осъдени министри за всичките кражби,нито пък мутрите,които ги подържат.Извинявайте за това черногледство,ама вече ми иде да си купя автомат и да пушкам наред управляващите.За нищо не стават.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Януари 06, 2009, 11:02:02 pm »
Демек - хората си правят хранилища, мислят овреме, решават проблемите превантивно и пет пари не дават за Юпитер, Марс или Водолей.
Е това мисля.
Аналогично е положението и с личните хороскопи впрочем....

А защо си мислиш, че България няма хранилище на газ? - Имаме, разбира се. Ние да не ядем доматите с колците. Въпросът е докога ще ни стигне. Засега му държиме края. И АЕЦ си имаме.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 11:18:56 pm от Nebesna »

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Януари 06, 2009, 11:15:56 pm »
Не знам вече кой изобщо може нещо да оправи в тази ограбена държава,в която няма осъдени министри за всичките кражби,нито пък мутрите,които ги подържат.Извинявайте за това черногледство,ама вече ми иде да си купя автомат и да пушкам наред управляващите.За нищо не стават.

Ние сме свикнали. От доста годинки си живеем все в криза и в преходни общества, чакайки да изгрее слънцето. А по време на кризи най-много се забогатява. Развиват се спекулациите и черната борса. Мой познат изнасяше бензин в Македония, а оттам имаше разработен канал към Сърбия, когато Сърбия беше в ембарго. Много дръпна напред в бизнеса още като студент. Има една такава приказка, че "в мътна вода-риба се лови".  Който го може, го може. Не е само това обаче -психолозите казват, че се провокирала находчивостта, поради мобилизиране на скритите резерви за оцеляване. Само здраве и разбирателство да има.... здрав разум, та да няма войни. Криза-може! Кризата ни очиства от остарелите модели, налага необходими и неизбежни преустройства. Няма обществен прогрес без кризи.

*

Skarlet

« Отговор #14 -: Януари 06, 2009, 11:25:53 pm »
Само здраве и разбирателство да има.... здрав разум, та да няма войни. Криза-може! Кризата ни очиства от остарелите модели, налага необходими и неизбежни преустройства. Няма обществен прогрес без кризи.
Дано!Ние сме свикнали да живеем в криза.Както се казва-плуваме в свои води.Но другите държави от Европа,Америка?Предполагам сте чели за предсказанията на индийските астролози,че ще има успешно покушение към 2010-2011 година над Барак Обама.В друг форум разглеждахме картата му.Наистина има такива предпоставки.Съвсем ще се размъти света.Няма проблеми да има промени и кризи за добро,но дано не излязат нещата от контрол.

« Отговор #15 -: Януари 06, 2009, 11:28:27 pm »
А защо си мислиш, че България няма хранилище на газ? - Имаме, разбира се.
Има, но те не са големи и евентуално ще ни стигнат до 1-2 седмици. Ние се развивахме по пътя на ядрената енергетика и в миналото не ни е било необходимо да строим големи хранилища за газ. А температурите предстоят да падат. Очакват се температурите да падат в следващите дни през нощта до -18 градуса. Казаха, че Украйна си имала запас за 3 месеца. Интересно как го спестила и то да го харчи през зимата? :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #16 -: Януари 07, 2009, 08:37:11 am »
А пък чух и една клюка.Някакъв ясновидец казал,че България ще я оправи жена с три деца към 2014-2016 година. :P Не знам вече кой изобщо може нещо да оправи в тази ограбена държава,в която няма осъдени министри за всичките кражби,нито пък мутрите,които ги подържат.Извинявайте за това черногледство,ама вече ми иде да си купя автомат и да пушкам наред управляващите.За нищо не стават.
Вече започва да ми става смешно като чуя "България ще се оправи". Какво значи да се оправи? Да се превърне в голяма и силно развита икономика? Това е малко вероятно да стане в близките 100 години, освен ако не ни сполети някакъв страшен късмет и непредвидено развитие на ситуацията в глобален план. Не само, че ние се самоизяждаме отвътре и манталитета ни е такъв, че гледаме винаги "Не аз да съм добре, а Вуте да е зле", но освен това (а може би именно заради това) най-развитите държави в света няма да оставят точно нашата страна да стане една втора Швейцария на Балканите. Просто никой няма интерес от това.
Ама наистина сме козирожка държава - все едно някакъв камък носи на плещите си България. 500 години турско робство, 45 години комунизъм, сега правим каквото ни кажат Евросъюза и НАТО, защото иначе сме загубени... Чудя се защо все пак съм тук още? Вероятно се опитвам да се убедя, че съм патриот и мазохистично се самобичувам с рефрена "Докато не съм щастлива тук, не трябва да бъда щастлива на друго място...." Това е- Козирожка луна и силен Сатурн: трябва да ми е гадно, иначе няма да съм аз  ;)

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Януари 07, 2009, 05:33:05 pm »
Наистина нямат интерес да сме икономически силни. Нали видяхте, че ни принудиха да си затворим половината блокове на АЕЦ, а да имаш атомна електроцентрала те прави независим в доста голяма степен от пазара на традиционните енергоизточници и дава известна стабилност по време на енергийни кризи. "Големите" искат да сме зависими от тях и да контролират ситуацията. Вчера слушах по новините изказване на президента, че в договора ни с Евросъюза имало клауза, която ни дава правото по време на икономически кризи да пускаме закритите блокове на АЕЦ, без да ни сакционират. Ако се вземе такова решение, това можело да се реализира до 1 месец.

*

kaily

• 5145
« Отговор #18 -: Януари 07, 2009, 07:23:24 pm »
Европейските държави нямат никаква сметка и да сме икономически слаби, стига вече с тия клишета и тоя световен заговор. То стана същото като с аспекта на Пепеляшка, Даяна и Камила. Дълго след като Камила щастливо се беше омъжила за принца, по форумите се носеха легенди как няма аспектите на Пепеляшка, пък Даяна имала.

Та и сега, особено в последната година Европа доказа, че не тя, а политиците ни ни мислят злото, защото именно нашите тикви-политици карат на принципа: Не е важно на мен да ми е добре, важно е на народа да му е зле. Често правят мърсотии само за да ни го начукат и срещу никакъв келепир за себе си.

« Отговор #19 -: Януари 07, 2009, 09:43:33 pm »
Чудя се защо все пак съм тук още?

Защото, както казва Мартин Карбовски: "една сутрин като се събудих и разбрах, че всяка сутрин ще се будя в някаква държава" - това из емигрантските му пътешествия из Германия.

Чърчил е казал, че България няма вечни врагове, защото няма вечни интереси. Не може да има силни държави в Европа от бившия "източен блок". Това пречи на големите . Затова Югославия трябваше да се разпадне. Така не могат да си заговорничат. А световните конспирации мисля, че са за сериали като "Досиететата Х". Ние не влизаме в сметките на никого и ще продължават да ни газят. Ще трябва да го преживеем някак си. Аз не вярвам, че българите са велика нация с някаква много, ама много тайна мисия и някой ден просто ще процъфтим и как всички ще се обърнат към България.
Живейте, обичайте се, доколто ви е възможно и се топлете един друг. Последното буквално!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.