Здравей Гост

честита нова марсова година!

• 65 Отговора
  • 10532 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: честита нова марсова година!
« Отговор #60 -: Януари 16, 2009, 09:58:13 am »
Нощес ми хрумна да погледна Сатурн от друг ъгъл - не на кармата и страданията, а на дисциплината.
Това, което липсва на българите е дисциплина и дисциплиниращ фактор. Липсата на тояга от горе до долу.
Какво прави Сатурн, като не му се изпълняват изискванията?
А немците тогава коя планета ги управлява, че са познати в цял свят с немската дисциплина?

« Отговор #61 -: Януари 16, 2009, 10:42:57 am »
в държава/ визирам нашата/, където цел на държавната политика  е всяване на хаос и
абсурдност всеки ден за каква дисциплина да говорим, ако станеш неин изразител то в
твое лице ще припознаят тандема Дон Кихот - Санчо Панса и борбата  ;Dс вятърните мелници
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Януари 16, 2009, 07:56:25 pm »
Ставаше въпрос за това, че ако наистина ще разглеждаме нашия народ откъм козирог, то би трябвало да погледнем на Сатурн не откъм частта му за карма, съдба и тегоби, а откъм частта му за дисциплината.
И тогава Сатурн изисква дисциплина, ние не му отговаряме на изискванията грам.
Всичко, което трябва да направим, за да го удовлетворим, е да се дисциплинираме. Демек да се въведе дисциплина на държавно ниво.
И после пей сърце.

« Отговор #63 -: Януари 16, 2009, 09:45:45 pm »
Напълно съм съгласна с теб, kaily. Като се замисли човек, България е била най-добре в периодите, когато на власт са били държавници, налагащи дисциплина и строги закони. За съжаление не виждам как ще се получи в наши дни дисцилинирането на политиците ни и на държавната система...

« Отговор #64 -: Януари 17, 2009, 12:11:30 am »
Цитат
А немците тогава коя планета ги управлява, че са познати в цял свят с немската дисциплина?
Да,и аз това се замислих.Ако някой знае,да каже.А относно нас и Козирога-и аз съм разколебана.В друга тема тук се споделиха мнения,че това за АЦ-Козирог на България е много спорен момент.По качената мунданна карта Слънцето беше в Телец.Но наистина,стига с тези астрологични "оправдания"!Относно протестите-българинът не обича да се поставя натясно-нека там някой друг да ходи да вика...И все се изказва мнение,че нещата така не се правели.Но как се правят,никой не казва.Днес чух по новините едно мъдро изказване-ако не притискаш политиците с протести и претенции,ако не ги критикуваш,настава самовластие и пълна политическа безотговорност.Трябва да има корективи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Януари 17, 2009, 06:03:35 am »
 :)много политическа я направихме темата за марсовата година.а тя започна с действие.на Бългрия винаги и е липсвало гражданското общество и това е факт неоспорим.мисля,че точно това ще роди марс-действието на гражданското общество.дали ще  падне правителството за съжаление,не зависи от нас,а от големите.ако те имат интерес и могат да изтъргуват това правителство викайте ура сергей и гей ще си отидат още преди изборите.по важно е кой ще е следващия,защото на всички май ни е писнало. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците